Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שפתחת ואמרת אין שום אפשרות להשוות בין השניים (159 rcz) לא באותו סגמנט, הדברים שהכי הפריעו לי בrcz זה הפנים שרחוק העיצוב החיצוני ומרגיש זול באיחוד כאשר כול הדש בורד עור מכוון שהתפירה לו הכי איכותית וכך גם העור עצמו. והמנוע החלש יותר שחסר לו מחץ בסל״ד גבוה. חיצוני מכונית מדהימה .

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

תוכל להוסיף לרשימה את המודניאו עם המנוע 2.0T היא עולה 184K.

הייתי בודק את האפשרות של הוולוו S60 בדגם הבסיס- יפה, ביצועיסטית ועברה שנה ממועד ההצגה שלה.

פורסם

כשאהיה מנכ"ל של חברת דשנים וחומרי הדברה אקנה פורד מונדאו, היום אני בחור צעיר שכל החיים עוד לפניי ומונדאו תגרום לי לעצבות שקשה לתאר במילים.

לאחר התלבטויות רבות והתייעצות עם בני משפחה שראו את הפרוספקט של הRCZ (מה זה?! מה אתה ערס?! מה אתה שחצן?! מה המכונית הזו מי צריך רכב כזה מנקר עיניים) ירד לי כל האוויר וחזרתי לנקודת ההתחלה, ההתלבטות עומדת בעינה, מבחינתי גם במוו סדרה 3 שבמבצע עכשיו נכנסה להתלבטות.

אני משתגע, מישהו יכו להחליט במקומי? זו החלטה חשובה מדי לבן אדם שלא בקיא בכל רזי השוק,

האם מישהו מכיר חברת מימון שעובדת בשיטת ilease? ואוכל לקנות דרכה כל רכב שארצה ולא רק פג'ו וסיטרואן?

מדובר על השיטה הבאה:

1.) 30 אחוז מקדמה מסך הרכב

2.) 30 אחוז נוספים בחלוקת תשלומים למשך 36 חודשים

3.) בסוף התקופה תשלום יתרת 40 האחוז והעברת הרכב אל בעלותך המלאה או מעבר לרכב חדש או קבלת כספך בניכוי מחיר המחירון.

מלכתחילה חשבתי לקנות את הרכב בתשלום אחד במזומן, אבל כשנתקלתי בשיטה הזו היא ממש גורמת לי לשקול פג'ו או סיטרואן כי היא נוחה מאוד ומאפשרת לך להמשיך בחייך כאילו קנית פלזמה ולא מכונית יוקרה, לא חונקת אותך בבנק ומשאירה לך כסף פנוי להשקעות אחרות.

יש אלטרנטיה לILEASE?

פורסם

אם אתה תשמע בעצת בני משפחה אתה עלול למצא את עצמך באיזה קורולה לבנה...

לגבי ההלוואה, מדובר בהלוואת בלון ואתה יכול לקבל אותה בכל מני גרסאות בכל המימונים למניהם

כולל בבנקים.

עצתי אליך שקודם כל תהיה סגור על עצמך לגבי הדרישות מהרכב והתקציב וברגע שתהיה שלם

תחתוך ואל תשמע לכל העצות.

פורסם

נשמע שאתה מתלהב מהפיג'ו (ואי אפשר להאשים אותך) ולדעתי אתה צריך ללכת עליה. אתה לא רוצה שעוד 10 שנים כשתנהג באיזה מיניוואן משפחתי, תחשוב מה היה אם...אם אתה יכול להרשות לעצמך, לך על זה ותהנה. הפיג'ו הזאת מדהימה.

emotion of motion

פורסם

לא יודע עד כמה מטרידה אותך העובדה הזו (אותי זה קצת היה מטריד), אך שים לב שה-RCZ מוגבלת לרכישה עם צבעים קודרים מאוד.

הייתי מצפה שיצרן רכב שמייצר דגם שכזה, יעניק אפשרות של רכישת צבעים עזים יותר (כחול שמיים, צהוב, אדום בוהק, כתום וכדומה)...

הצבעים היחידים האפשריים כרגע הם לבן, כחול קודר (מאוד), כל מיני סוגים של אפור, שחור (לא כהה במיוחד) ואדום קודר (מאוד).

דגם שמתיימר להיראות מושלם, אמור להיות גם מוצע עם צבעים חיים ולא צבעים מתים. דעתי האישית בלבד. :wink:

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

שיטות מימון והלוואת בלון יש המון וגם הבנקים מציעים שיטות משלהם.

ישנן שיטות שבהן המקדמה היא מינמלית (2000 ש"ח) והתשלום בתום התקופה הוא 50% ואף יותר מגובה ההלוואה.

בארה"ב רק כך רוכשים רכבים, אצלינו זה מתחיל לאט לאט לחלחל.

בקשר לב.מ.וו, גם סידרה אחת שבמבצע (150K) וגם סדרה 3 שבמבצע (200K)הם הדגמים הכי נמוכים בשרשרת המזון הבאוורית. חלשים יחסית- 136 ו156 כ"ס בהתאמה, מיושנים ומאובזרים בדלות.

מאידך, גם הפג'ו וגם ה159 הן מכוניות מיוחדות שפונות לנהג ומייצרות לו חיוכים גם כשהוא נוהג וגם שהוא מסתכל עליהן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מסכים איתך עידן, אבל עם כל הכבוד לפג'ו ולאלפא, במוו זה במוו, עם במוו ואאודי יש לנו נסיון בבית והבמוו הוכיחה פעם אחר פעם שהיא הרכב הטוב בעולם, לעומת האאודי שהוכיחה פעם אחר פעם שהיא לא מהווה תחרות לבמוו.

אבל דווקא בגלל שהתנסיתי ב2 הללו אני מחפש לרעות בשדות זרים ולהכנס לרכב קצת אחר שמרגיש שונה, הפג'ו מרגשת אבל היא פג'ו ואני מפחד לשלם סכום כזה על רכב שיוכיח עצמו בעוד שנתיים שלוש כשגיאה חמורה, והאלפא כנ"ל, הבמוו מבחינתי זה להכנס למסלול ידוע מראש לעומת האחרות שאין לי נסיון איתן.

עידן אדבר איתך מחר ונראה מה עושים, תודה לכולם.

פורסם
מסכים איתך עידן, אבל עם כל הכבוד לפג'ו ולאלפא, במוו זה במוו, עם במוו ואאודי יש לנו נסיון בבית והבמוו הוכיחה פעם אחר פעם שהיא הרכב הטוב בעולם, לעומת האאודי שהוכיחה פעם אחר פעם שהיא לא מהווה תחרות לבמוו.

אבל דווקא בגלל שהתנסיתי ב2 הללו אני מחפש לרעות בשדות זרים ולהכנס לרכב קצת אחר שמרגיש שונה, הפג'ו מרגשת אבל היא פג'ו ואני מפחד לשלם סכום כזה על רכב שיוכיח עצמו בעוד שנתיים שלוש כשגיאה חמורה, והאלפא כנ"ל, הבמוו מבחינתי זה להכנס למסלול ידוע מראש לעומת האחרות שאין לי נסיון איתן.

עידן אדבר איתך מחר ונראה מה עושים, תודה לכולם.

אם מה שמטריד אותך זה איכות אז להלן כמה עובדות שאולי יעזרו לך להחליט :

1. המנוע פותח במשותף עם ב.מ.וו והוא מותקן כרגע במיני ובסדרה 1 החדשה, והוא יופיע גם

בסידרה 3 החדשה שתושק בעולם בעוד כחודש.

2. תיבת ההילוכים 6 הילוכים יפנית זהה לזו המותקנת במיני.

3. שאר המכלולים מבוססים על הפיג'ו 308 שמזמן עברה את שלב בעיות הילדות.

4. ה RCZ מיוצרת באוסטריה ע"י יצרן שהתמחותו היא ביצור דגמי נישה יחודיים למגוון יצרני יוקרה.

• תוכן חדש...