Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מודע לכך שהרכבים בקטגוריות שונות לגמרי, וזה רק מראה לכם את הגמישות שלי מבחינת דרישות, לא חשוב לי ידני או אוטומט, לא חשוב לי מהיר או סביר, לא חשוב לי צורה ומרכב, כן חשוב לי שהרכב יראה טוב ושיהיה א-מ-י-ן ואיכותי.

אז כךך, לאחר סיבוב באולמות התצוגה המושכת ביותר בעיני הייתה ה rcz שהוצעה לי עם תיבה ידנית בדגם הבסיסי ב190 אלף, מחיר סביר לרכב שנראה מדהים!!! פשוט נראה כמו פורשה מאחורה ומרגיש כמו הרבה יותר מתג המחיר שלו, החסרון מבחינתי הוא שזה פג'ו ולא משנה איך היא נראית.

השניה שראיתי היא האלפא היפייפיה בעיני, ממש אהבתי איך שהיא נראית והיא גם פחות מנקרת עיניים מהפג'ו (יתרון או חסרון עוד לא החלטתי) ומבפנים היא לוקחת את כולם בהליכה, הפנים שלה פשוט כובש לא בא לך לצאת ממנה, המנוע מצויין וחזק יותר מהאחרות, החסרונות מבחינתי הם המחיר היקר 213,800 שהוצע לי לגרסת הבסיס ושנתיים אחריות (לעומת 3 באחרות) בתוספת אמינות מוטלת בספק.

האחרונה חביבה שראיתי היא הסדרה אחת שמוצעת כרגע עם תג מחיר מפתה במיוחד 149,000 ש"ח, אך הרכב ערום לגמרי ואתה משלם על מנוע וסמל בלבד, הרכב עם ריפודי בד, ללא סאנרוף, ללא ג'אנטים (כן כן טסות) ומבפנים ההרגשה היא ענייה וזולה לעומת האחרות שמאובזרות בכל טוב גם בגרסאות הבסיס, היתרונות שלה בולטים והם מחיר מצויין ורכב אמין ואיכותי, ובנוסף מקבלים אותה עם 3 שנות אחריות.

 

ההתלבטות שלי קשה ואולי אלך עם הלב והרגש ואקנה rcz, אך מרתיע אותי שזה רכב חדש ואין לאף אחד נסיון איתו (אמינות? ירידת ערך מטורפת?) או שאלך על האלפא שגם מאוד מרגשת אותי אבל אמינותה ידועה לשמצה ושנתיים אחריות זה מבאס, או שבכלל אלך על הבמוו ובעצם אוותר על כל הפינוקים אבל אלך "על בטוח".

מישהו יכול לעזור לי עם יתרונות וחסרונות? דברים שאני לא יודע על הרכבים הללו?

דרך אגב כולם במלאי ותוך שבוע הרכב אצלי.

פורסם

כידוע האיטלקיות חזקות בעיצוביים וכמובן שבארצנו אלפא עומדת בראשם.

בחן את האלפא ג'ולייטה,היא יפה מבחוץ,בעלת ביצועים לא רעים כתלות בדגם,גרסת ה170 כ''ס תעלה לך מעט יותר מהבימרית סדרה 1 העירומה ופחות מהפיג'ו והאלפא 159.

ישנה אפילו אופצייה רובטית כפולת מצמדים.

פורסם

לא התלהבתי ממנה בגרסה הרגילה בכלל, לא חוץ ולא פנים, הייתה באולם תצוגה גרסה של תלתן ירק או משהו כזה מדהימה שחורה אבל במחיר של 235 אלף שזה כבר מעל התקציב.

פורסם

הב.מ.וו לא מרגשת, לא ביצועיסתית ולא יפה לטעמי! והיא לפני החלפה

האלפא, מכונית המנהלים הכי יפה לדעתשיצרו עד היום אבל כנ"ל פני החלפה, אם זה לא מפריע לך מנוע ה-1.8 ידני מעניק נתונים טובים ומדובר ברכב איכותי..

ראיתי את הRCZ מדובר בקופה מהממת ומרגישה ונראת כמו הTT המיתולוגית, אם תעשה עליה נסיעת מבחן ותתאהב אני מציע שתרכוש אותה, לך בעקבות הלב זה הכי טוב!

פורסם

אינני יכול לעזור לך לגבי ה-BMW והפיז'ו, אבל לגבי זאת:

השניה שראיתי היא האלפא היפייפיה בעיני, ממש אהבתי איך שהיא נראית והיא גם פחות מנקרת עיניים מהפג'ו (יתרון או חסרון עוד לא החלטתי) ומבפנים היא לוקחת את כולם בהליכה, הפנים שלה פשוט כובש לא בא לך לצאת ממנה, המנוע מצויין וחזק יותר מהאחרות, החסרונות מבחינתי הם המחיר היקר 213,800 שהוצע לי לגרסת הבסיס ושנתיים אחריות (לעומת 3 באחרות) בתוספת אמינות מוטלת בספק.

מדובר בדגם שמתקרב כבר לסוף חייו. הדגמים שנמכרים היום אינם סובלים ממחלות ילדות כלשהן (ולמען הסדר הטוב, יצויין שגם הדגמים הראשונים שנמכרו ב-07'-08' גם לא סבלו ממחלות ילדות כלשהן) ונכון להיום טרם ידוע על בעיות אופייניות ברכב הזה.

אם כבר, אפשר לומר שהוא מוציא שם רע לאמינות הבעייתית של אלפא :-P

מנוע ה-JTS, על אף השם הזהה, הוא לא אותו המנוע השנוי במחלוקת שמותקן בדגמי ה-156/GT.

במנוע הזה אין רצועת תזמון רגישה, אלא שרשרת שכלל אינה דורשת תחזוקה כלשהי.

נכון להיום, טרם ידוע על בעיות כלשהן בתיבת הסלספיד (במידה ואתה הולך על ה-2.2) ומנוע ה-TBI (בנפח 1.75) הוא אותו אחד שמותקן גם בג'ולייטה QV וכן גם בלנצ'יה דלתא.

ואם כבר ב-TBI עסקינן, שים לב שנתון המומנט שלו נמוך רק ב-0.1 קג"מ מנתון המומנט של מנוע ה-V6 3.2 זצוק"ל, שאינו משווק עוד עקב תקני זיהום אויר, ובשביל לפצות על היעדר הצליל המטריף של ה-V6, אתה גם מקבל את המומנט בסל"ד נמוך יותר.

 

לסיכום: אם רקורד אמינות בעייתי הוא זה שמרתיע אותך מרכישת אלפא 159, אתה יכול להיות רגוע. דווקא לדגם הזה יש רקורד אמינות ללא דופי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שמחתי מאוד לשמוע, אבל כמו שנאמר למעלה גיליתי שהופסק לה הייצור. מה זה אומר לגביי כרוכש עתידי? הנחה גדולה? מחסור בחלקים? סחירות נמוכה מאוד וירידת ערך?

פורסם

כרגע הרכב עדיין נמכר עם מנועי 2.2 (לקראת סיום) ו-TBI. למיטב ידיעתי, ה-2.2 שנמכרת מגיעה רק עם תיבת סלספיד, בעוד ה-TBI מגיעה רק עם תיבה ידנית.

היבואן מחוייב להחזיק במלאי חלפים במשך 7 שנים מיום סיום מכירת הדגם, כך שלא צפוי לך מחסור.

מבצעים על רכב חדש יש מפעם לפעם, ואם אני זוכר נכון אז ממש לאחרונה היה מבצע. בכל אופן, אני ממש לא רואה קשר בין הפסקת הייצור לבין המחירון או הסחירות.

 

נ.ב.:

אם אתה מוכן לרדת קצת בשנתון, תוכל למצוא 3.2 או עם תיבה אוטומטית פלנטרית מתוצרת AISIN (יפאן) או עדיף: ידנית. שים לב שהדגמים הללו מגיעים עם מערכת Q4.

אם התמזל מזלך, תצליח לשים את ידך על אחד מדגמי ה-JTDM הבודדים שנמכרו פה - או עם תיבה של AISIN או ידניים. Sweet!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה אלעד אבל החלטתי ללכת על רכש בניילון, לא הצלחתי למצוא עדיין ריחן עם הריח שיש ברכב מהחברה.

יש לי נסיעת מבחן על האלפא 2.2 סלספיד ביום שני, ואקבע באותו יום גם ל rcz, ונראה מי יותר תרגש אותי.

 

ד"א,

מישהו פה מכיר איזה סוחר רכב גדול ורציני שיקנה ממני את הרכב בהתראה של יום? אאודי איי3 שנת 2006 יד שישית (כן כן..) ?

פורסם

תעשה לעצמך טובה ותוסיף לרשימה של נסיעות המבחן גם את ה-TBI. אלו שתי מכוניות מאותו דגם, אך בעלות אופי שונה.

אשמח מאוד לקרוא את רשמיך מהמכוניות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ומה המחיר שלו אתה יודע? לא זכור לי שנתקלתי בו באולם תצוגה אז לא ביררתי מחירים מלבד הדגם שהיה לי מול העיניים, לאחר הנסיעה אספר פה איך היה עם כל רכב.

יש עוד אלטרנטיבות בכיוון ה200K שלא חשבתי עליהן?

פורסם
תעשה לעצמך טובה ותוסיף לרשימה של נסיעות המבחן גם את ה-TBI. אלו שתי מכוניות מאותו דגם, אך בעלות אופי שונה.

אשמח מאוד לקרוא את רשמיך מהמכוניות.

 

באמת תעשה לעצמך טובה ותבדוק את הTBI מנוע הטורבו 1.8 מאוד מרשים בביצועים!

פורסם
לא יודע לעזור לך לגבי מחירים.

אופציות נוספות: לנצ'יה דלתא?

אחד הרכבים היותר מכוערים שנתקלתי בהם לאחרונה, כנראה שלנצ'יה כמו אלפה זה שחור או לבן, או שאהבת או שלא.

אני בודק הרבה באינטרנט וקורא ביקורות וכתבות, ואני מוצא את עצמי לאט לאט נסגר על הrcz, היא פשוט מדהימה, הציעו לי גרסה בצבע לבן פנינה אוטומט עם הגה ספורט מוקטן מהרגיל ב203 אלף, נראה לי שאלך עליה, מגיע משלוח באוקטובר אז יש לי פחות מחודש למכור את הרכב שלי, מישהו מכיר איזה סוחר רכב רציני?

פורסם

אני כלכך מבין אותך לגבי הפיג'ו , הרכב מדהים אבל זה עדיין פיג'ו :-\

בכל מקרה ,יש לי אחד כזה בשכונה והוא פשוט רכב מטורף ! קח אותו !

אוטו-מאניה :-)

פורסם

איזה רכב יש לך שאתה צריך סוחר ?

הוא לא שמור מספיק ?

 

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

×
×
  • תוכן חדש...