Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פביה חדשה TSI + גיר DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

כמו שציינתי לפני מס' ימים, קיבלתי את הסקודה שלי.

מאוד מרוצה ומתחילה להתרגל לאוטו

עד היום עשיתי 110 ק"מ.

יש לי שאלה לאלו שיש להם את הרכב הזה עם הגיר הזה

כשאני לוחצת על הברקס והגיר מוריד הילוכים עד הילוך ראשון, בעת העצירה נשמע מן רעש כזה שנשמע כמו "תיק".

התרגלתי לרעש של הגיר, שהוא נראה לי רעש רגיל, וזה בסדר מבחינתי.

אבל ה"תיק" הזה - לא ממש ברור לי.

האם כך זה צריך להיות? מישהו יודע משהו?

על פניו נראה לי שזה הרעש שצריך להיות, אני רק רוצה להיות בטוחה בזה.

תודה רבה

פורסם
שלום לכם.

כמו שציינתי לפני מס' ימים, קיבלתי את הסקודה שלי.

מאוד מרוצה ומתחילה להתרגל לאוטו

עד היום עשיתי 110 ק"מ.

יש לי שאלה לאלו שיש להם את הרכב הזה עם הגיר הזה

כשאני לוחצת על הברקס והגיר מוריד הילוכים עד הילוך ראשון, בעת העצירה נשמע מן רעש כזה שנשמע כמו "תיק".

התרגלתי לרעש של הגיר, שהוא נראה לי רעש רגיל, וזה בסדר מבחינתי.

אבל ה"תיק" הזה - לא ממש ברור לי.

האם כך זה צריך להיות? מישהו יודע משהו?

על פניו נראה לי שזה הרעש שצריך להיות, אני רק רוצה להיות בטוחה בזה.

תודה רבה

זה נורמלי לחלוטין, זה רעש העברת ההילוך למצב סרק. כאשר את משחרר את דוושת הבלם, אתה יכול לשמוע גם את השילוב מחדש.

פורסם

היי,

קודם כל תתחדשי, גם אני קיבלתי כבר את הרכב, בכל הרכבים עם הגיר הזה יש את ה"תיק" הזה, לסקודה בדגמים השונים , בפולקסווגן וסיאט, זה תקין וזה אומר שההילוך עובר לניוטרל בזמן עצירה, כביכול לחסוך בדלק.

פורסם

בהחלט לא כדי לחסוך בדלק - למעשה אם התיבה לא הייתה משתחררת לניוטרל אלא עם קלאצ' לחוץ היה קל יותר למנוע (אבל זה לא באמת משנה). פשוט כמו שבידני משחררים את ההילוך בעצירה כדי לא להחזיק את הקלאצ' (לא בריא) גם DSG משחרר.

• תוכן חדש...