Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתן קצת יותר פרטים על הקומפוננט ועל שאר הרמקולים,קצת קשה לדעת ככה באוויר.

ולמה דווקא בחרת את ה P4004? מה התקציב?

קומפוננט של חברת רקפורד 100 אר אם אס ב4 אוהם.סדרת הפוור. ורמקולים אחורים 110 אר אם אס ב4 אוהם.גם של רוקפורד .תקציב יש עד 3000 שקל למגבר טוב ,אבל שיהיה של חברת רוקפורד כי יש לי את ה3סקסתי 2 וכול החיוט שלי זה רקפורד גם סאב ומגבר מונו רוקפורד ולממה? כי אני ממש מת עליהםםםםם

פורסם

T600-4 - Rockford Fosgate

Four-channel amplifier delivers 100W x 4 @ 4-Ohms, 150W x 4 @ 2-Ohms, 300W x 2 @ 4-Ohms bridged (RMS)

Class A/B amplifier with MOSFET output stage and power supply

Variable front/rear high-pass/low-pass filters with range of 50-500 Hz (24 dB/octave slope)

Variable front/rear bass (0dB to +18dB @ 45Hz) and treble (0dB to +12dB @ 12kHz) boost controls

Low-level RCA input and pass-thru output

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

• תוכן חדש...