Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבוקשת - תוכנת IGO 8 למכשיר PDA ( מחשב כף יד)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

בידי נמצא מכשיר PDA , או מכשיר כף יד בקיצור, אבקש לדעת, האם למישהו ישנה התקנה של תוכנת IGO8? גירסאת 8.3? עם מפות?

(או שהאם יש מפות מעודכנות ככל הניתן לגרסאת 8.0?)

אשמח לפנות בפרטי כמובן ולקבל קישור או לשליחה דרך מסנג'ר,איי סי קיו...

אודה לכם מאוד על ההיענות, מכיוון שברצוני לסדר את המכשיר שישנו בידי.

אודה לכם מאוד על עזרתם או באם אפשר, להפנות אותי למקור להורדה.

בתודה מראש.

פורסם

כמובן ששכחתי לציין כי יש ברשותי מכשיר IGO 8 מקורי, לא מחשב כף יד, אבל מכשיר ותוכנה עם כל מפות העולם שנרכש ב 1500 ש"ח לפניי שנתיים, מכשיר מדגם QUE NQ 501, ככה שאינני גנב, אבל הייתי רוצה "לחסוך" על התוכנה למכשיר הכף יד בלשון המעטה.

תוכנות לקנייה לא כל כך מתאים.

פורסם

יש לי מכשיר מקורי PNA (מכשיר GPS ייעודי) אשר נרכש במלוא הכסף עם כל מפות העולם ומשמש אותי ברכב.

לאחרונה קיבלתי מכשיר כף יד ( PDA ) שעליו אני מעוניין להתקין תוכנת IGO 8

ישנה בעיה כי לא ניתן להתקין תוכנה ייעודית למכשיר GPS ייעודי ( PNA ) על גבי מכשיר PDA ( כף יד )

לכן ביקשתי.

דרך אגב, הסתדרתי, מצאתי עד כמה שזה יישמע מדהים, תוכנת IGO 8.3.4 !!!!! למכשירי PDA, תוכנה מלאה השוקלת 170 מגה וכרגע אני מוריד מפת ינואר 2011!!!

התוכנה הותקנה בהצלחה על המכשיר.

8.3.4!!!! מנובמבר 2009! גרסאת R3.

פורסם

תודה רבה ידידי.

האם המפה כוללת שלטי חוצות בפנים? מכיוון שמצאתי ברשת מפת ינואר 2011, אך היא בעלת חיצי הכוונה וללא שלטי חוצות לצערי.

שמתי לב כי המפות הרגילות עד ינואר 2011 שוקלות כ 7.5 מגה בערך, אך זאת שוקת כ 20 מגה בקירוב.

ממה נובע ההבדל? אשמח לדעת לידע הטכני.

*** אני מוריד ברגע זה את המפה של אסף, ואכניס אותה תכף למכשיר, אני מאמין שלא תהיה לי בעיה בעקבות כך שהתוכנה שלי היא 8.3.4 הדרושה למפות החדשות.

פורסם
תודה רבה ידידי.

האם המפה כוללת שלטי חוצות בפנים? מכיוון שמצאתי ברשת מפת ינואר 2011, אך היא בעלת חיצי הכוונה וללא שלטי חוצות לצערי.

שמתי לב כי המפות הרגילות עד ינואר 2011 שוקלות כ 7.5 מגה בערך, אך זאת שוקת כ 20 מגה בקירוב.

ממה נובע ההבדל? אשמח לדעת לידע הטכני.

*** אני מוריד ברגע זה את המפה של אסף, ואכניס אותה תכף למכשיר, אני מאמין שלא תהיה לי בעיה בעקבות כך שהתוכנה שלי היא 8.3.4 הדרושה למפות החדשות.

הבנתי שבמפה של ה 20MB יש שלטי חוצות והיא תומכת ב 8.3.4

פורסם

מדהים!!!

הכנסתי את המפה שפרסמתם חבר'ה, כמובן שישנו צורך להוריד את הכיתוב של 28611 ולהשאיר רק את השם ISRAEL אחרת זה לא יטען את המפה ויציג שגיאה.

ובכן, נכנסתי להגדרות>אודות>מפות ומה ראיתי? מפות יוני 2011 מתקבלות בברכה :)

שלטי חוצות פעילים ועובדים כראוי, המפה עובדת חלק כמו חמאה.

תודה רבה, מודה לכם מאוד על עזרתם ידידיי.

• תוכן חדש...