Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד עכשיו הייתי נעול על הגולף ורק המתנתי למבצע מכירות שהגיע סוף סוף.

אלא שעכשיו נכנסה למשוואה הפוקוס 2.0, המחיר דומה אבל הפוקוס הרבה יותר מאובזרת.

הביצועים הרשמייים די דומים עם עדיפות קלה לפוקוס, אבל רצועת הכח בגולף רחבה יותר

ומה שיותר חשוב בסל"ד נמוך הרבה יותר.

המנוע של הפוקוס רק עכשיו עשה עליה, כך שהסיכוי לקשיי התאקלמות גבוהים,

לכן אני מבקש חוות דעת רק ממי שיש או היתה בבעלותו גולף 122 בכדי לדעת מה עומד בפניי.

תודה מראש.

אלי.

פורסם

לא גולף אלא ג'טה (מנוע זהה) , רכב כמעט בן שנתיים

הרכב פשוט טיל באליסטי, 21 ומשהו קג"מ, הכוח פשוט תמיד זמין

כמובן שגם חסכוני (בשילוב עם DSG7)

פורסם
לא גולף אלא ג'טה (מנוע זהה) , רכב כמעט בן שנתיים

הרכב פשוט טיל באליסטי, 21 ומשהו קג"מ, הכוח פשוט תמיד זמין

כמובן שגם חסכוני (בשילוב עם DSG7)

תודה, האם היו לך בעיות אמינות כל שהן ?

פורסם

אני רציתי לקנות גולף 1400TSI בת שנתיים אבל יש שמועות על בעיות בגיר ולכן היצרן נתן עוד שנת אחריות.עובדה זו קצת קצת מהווה בעייה וצריך לברר אותה.

פורסם

הייתי שמח שאם ההודעה הראשונה שלך בפורום מבשרת על שמועות לא מבוססות אז שהודעתך השניה בפורום תבסס את השמועות האלה או שתחזור בך.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
אני רציתי לקנות גולף 1400TSI בת שנתיים אבל יש שמועות על בעיות בגיר ולכן היצרן נתן עוד שנת אחריות.עובדה זו קצת קצת מהווה בעייה וצריך לברר אותה.

הרכבים שאין לגביהם שמועות, הם הרכבים שאף אחד פה לא רוצה לקנות...

לכן אני רוצה רק חוות דעת מניסיון.

פורסם
תודה, האם היו לך בעיות אמינות כל שהן ?

זה לא שלי אלא של אבא שלי.

טפו טפו טפו לא הייתה לו שום בעיה.

הרכב מתנהג מאד ממושמע :)

פורסם

ההגיון אומר שלוולקסווגן מוניטין איכות שהולך לפניהם. עם כל אי האהבה המקובלת בפורום זה כלפי צ'מפיון, דווקא אני התאכזבתי יותר ממחוסר תרבות השרות/מקצוענות של מוסכי יבואן פורד. מה שיותר חשוב, לוולקסווגן יותר ניסיון משמעותית, בשילוב מנוע טורבו הזרקה ישירה+גיר כפול מצמדים.

בקשר לשמועות, בכל דיון, לא חשוב על מה ובאיזה נושא, יקפוץ "השמועתון" התורן, זה טיבו של פורום פתוח.

נהג מנוסה
:roll:
  • תוכן חדש...