Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בימים האחרונה הייתה לי בעיה בח"ח השמאלי של הנהג - לא היה ניתן להרים את החלון באמצעות הכפתור, אלא רק להוריד. כאשר רציתי להרים אותו לחצתי על הלחצן נעילה בשלט, ואז המרים שמשות הרים את כל החלונות.

הלכתי לחשמלאי, והוא טען בתוקף שהלחצן פגום, בלי לבדוק כלום.

ברוב חכמתי ניסיתי לבדוק את העניין על מנת להיות משוכנע שעליי לקנות מתג חדש, וחיברתי חוט מתכת בתוך השקע שאליו מתחבר המתג. כלומר, 2 הקצוות של החוט היו בתוך השקע, בנקודות שלפי דעתי היו אמורות לסגור מעגל ולהרים/להוריד את החלון.

התוצאה - אף ח"ח ברכב לא עולה ולא יורד.

מה עשיתי?!

מה עלול להיות הנזק?

בברכה.

פורסם

רוב הסיכויים שמדובר בפיוז, אבל אני מקווה שלמדת את הלקח להבא.

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

יש לי אפשרות לבדוק האם זה פיוז, במקרה הצורך להחליף אותו, ואז לחזור לכל הפחות לתקלה המקורית?

כיצד אני עושה זאת?

מצורפת תמונה של קופסת הפיוזים ברכב (לפני הנזק).

תודה.

23042011012.jpg

פורסם

מצורפות 2 תמונות של פיוזים שמצאתי (מזוויות שונות), זרוקים בפינה הקדמית-שמאלית של הרכב.

עוזר? לחפש משהו יותר ספציפי?

29082011093.jpg

29082011094.jpg

פורסם

יש שם בסך הכל 3-4 פיוזים, לא יותר פשוט להוציא ולהחזיר אותם אחד-אחד ולראות איזה מהם שרוף?

במידה וכן, איך אני אמור לזהות שהוא שרוף? לראות חוט קרוע בתוך הפיוז?

פורסם

מה זה "בפיוזים הגדולים יותר"?

הוצאתי/החזרתי משם את כל השקופים(כחול/אדום/צהוב) וכולם נראים לי תקינים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא מאמין שברכב הזה הפיוז של החלונות נמצא בתא המנוע אבל כדאי לנסות.

בכל אופן, אם יש לך את ספר הרכב תוכל לראות שם תרשים של תיבת הפיוזים ומה תפקיד כל פיוז.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...