Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גאלון של הדלק הזה של הטיסינים

הצבע שלו ורוד בהיר

השאלה אם אפשר וכמה כדאי לערבב אם אני רוצה לתת בוסט קטן לרכב ?

אגב איזה סוג דלק זה מי שיודע ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עם תשים קצת זה בטח יחזיק לך ת'אוטו בעמידה על 3 אלף תור האוטו ינסע יותר חזק ....וישפוך מנוע תיק תק

172 סוסים כבר לא מספיקים אז קנינו הונדה מצוננת

פורסם

שים שים, "יהיה בסדר" :twisted::twisted:

וברצינות, לא יודע על מה חשבתם, אבל אם נמאס לך מהמנוע אז תשים.

תלוי בסוג שיש לך, אבל זה דלק עם יחס וחומרים שונה לגמרה, זה יותר גרוע

אפילו מלמלא דיזל...

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם

דלק טיסנים, בהנחה שמדובר בדלק למנוע 2 פעימות (רוב הטיסנים הם 2 פעימות), הוא דלק מהול בשמן.

אני לא יודע כמה נזק/רווח תשיג את תערבב גאלון דלק בתוך מיכל של אוטו, זה מתערבב...לטוב ולרע.

בשביל 25 ש"ח "רווח" עם סיכון לא מבוטל....רד מזה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

רשום הלינק הזה על הבקבוק http://www.rc-model.com/fuel.html

וזה ניראה מוכן למילי אז לפי מה שהיבנתי זה מוכן ומכיל שמן כמו כל דלק של שני פעימות

טוב אז לאוטו אני לא ישים את זה אבל אולי ננסה את זה בקארט 2 פעימות ...

בינתיים יצא לי לברר ואפשר לימהול דלק במתאנול נקי במנועי 4 פעימות בשיעור של 10% ל יחס דחיסה 1:10.5 עד 15% ליחס דחיסה 8.5

זה מוסיף כ 15% להספק

מוריד זיהום אויר !!

אבר רצוי להישתמש רק אם הולכים לבזבז את כל הדלק בזמן קצר (לחיצות וכו") כי זה הורס את המנוע בנסיעות שיגרתיות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...