Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני רוצה לחבר רדיו דיסק בבית, אני יודע שהוא פועל על12V.

אני לא יודע כמה אמפ הוא יצטרך בשביל שידלק.

יש לי בבית שנאי שאיתו חיברתי שורות של לדים שמחברים לרכב.

אז השאלה ככה: אם אני יכול להפעיל רדיו דיסק עם שנאי שמפעיל לדים והשנאי עלה בערך 80 שקל?

תודה לעוזרים.:arrow:

מלווה עד 6.2.2013:(

מזל שיש מערכת בחדר :D

http://www.siz.co.il/view/inbdmnthvjyo.jpg.htm

פורסם

אתה צריך שנאי שיכול לספק 12 וולט בכ10 אמפר. לך לחנות חשמל ואלקטרוניקה ותשאל אם יש להם משהו בהספק דומה.

דיוויד

פורסם

לני כמה שנים חירתי מגבר קטן בבית, קניתי שנאי מיוצב שמוציא 13.8 וולט ב10 אמפר, עלה לי 180 שקל אם זכור לי נכון. הוא דיי גדול וכבד. אני מאמין שתוכל למצוא משהוא קטן יותר. תחבר את זה לספק כח של מחשב. אמור להספיק.

דיוויד

פורסם

עזוב, בוא לא נסתבך. תחפש שנאי שיכול להוציא בין 8-10 אמפר, זה הפתרון הכי פשוט ומהיר בשבילך. לחבר ספק יהיה קצת יותר מסובך, צריך לחבר מפסק לפיקוד של הספק כדי להפעיל אותו. לך על שנאי פשוט.

דיוויד

פורסם

בשביל לחבר ספק של מחשב אתה תצטרך לקצר 2 חוטים מהפלאג של ה21 פין(זה שמתחבר ללוח אם).

תקצר שם את החוט הירוק, עם חוט שחור כלשהוא לא משנה איזה ואז הוא ידלק לך, תעשה את זה כמובן שהוא מחוץ לחשמל רק אחרי שהכל נראה תקין תחבר אותו.

חוט של 12V תקח מחיבור מולקס, החוט אמור להיות בצבע צהוב, המינוס הוא כמובן שחור, תקח אותו גם מאותו מולקס.

• תוכן חדש...