Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבל משומש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבל 2f ב100 שקל.

האם יש חשש לקנות כזה רכיב משומש? הרי זה 2 פלטות ברזל, הם לא מתקלקלות עם הזמן נכון?

Hu: Clarion 775 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

חבל על ה100 שקל שלך.

דעתי האישית: קבלים הם חסרי תועלת ולא עוזרים טיפה אפילו. הכי הרבה יפתור לך בעיה של הבהובי אורות במכות באס.

קבל לא מונע נפילות מתח!

דיוויד

פורסם

קבל זה ממש לא שני לוחות ברזל. חוץ מזה תקשיב למה ש REZO ייעץ לך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

100 ש"ח לקבל 2 פאראד זה מחיר מצויין

תבדוק שהקבל תקין (בעזרת אוומטר) שהוא פורק וטוען ומעבר לזה לא צריכה להיות שום בעיה

אני לא מסכים עם קודמיי

קבל בהחלט עוזר לשמירת באס מתוח ומהיר

וכן הוא על הדרך גם עוזר בשמירה של נפילות מתח ברכב (כמו הבהובי אורות וכנל"ים)

שים לב שקבל כמו זה לא יבוא לידי ביטוי ואפילו סתם ישמש כצרכן על ההסתעפויות אם מדובר בסאבים פשוטים (פיוניר,קנווד,JBL,COMP, וכ"ו) שבמילא הם מאוד נצילים וכל תפקידם הוא לייצר בום שגם כך הוא לא מדוייק

כך שהרכבת קבל על רכיבים כאלה לא תשפר דבר כי אין פשוט מה לשפר וזה סתם יגרום לעומס

שבת שלום

דרור

פורסם

דרור,

קבל לא מנוע נפילות מתח, בדקו אתזה מגדולי המומחים במערכת שמע בחו״ל.

המוצר הזה הוא סתם גימיק לדעתי, הדבר היחידי והמוכח שהוא עושה זה מנקה רעשי AC מהמתח.

בסופו של היום החלטה של פותח השרשור אם להוציא את הכסף שלו על הדבר הזה.

קצת חומר לקריאה..

http://www.teamswift.net/viewtopic.php?p=54856

פורסם

היי דייויד מה שלומך ?

כן מסכים איתך שבהגדרה קבל לא אמור למנוע נפילות מתח

מעבר לכך אני זוכר שכשבשנת 1999-1997 שיווקתי את MONSTER CABLE בארץ ובדף ההסבר בקבלים היה כתוב במפורש שהקבלים לא משמשים לפיתרון בעיית מתחים ברכב

אז זו ההגדרה וזו ההתניה אבל תכ"לס ברכב עצמו הקבל פותר בעיות מתחים עד רמות מסויימות

כשבדרך כלל רוב הבעיות לא עוברות את הרמות האלו (הבהובי אורות נפילת מזגן ובעיות מינוריות מהסוג הזה)

לגבי ניקיון רעשים בהחלט שקבל עוזר

ואתה בטח יודע אפילו יותר ממני שניתן למצוא המון מאמרים והמון דוגמאות של בעד ונגד הקבל

אני אישית מדבר רק מתוך ניסיון פיזי ברכבים עצמם ואני לא יכול שלא לרשום ולכתוב את מה שאני רואה שקורה בהתקנת קבל ברכבים שצריכים התערבות ועזרה מעבר להתקנה הרגילה

בסוף זה אותו ויכוח נדוש שאין לו פיתרון וכל אחד בדעתו ולכל אחד את הסימוכין שלו

אני מציע לתת לפותח השרשור להחליט בעצמו ולספר לנו אם הוא מרגיש באיזה שינוי לאחר הרכבת הקבל (בכל זאת מדובר על 100 ש"ח :lol: שווה להשקיע את השקלים האלו ולו רק למטרת ניסוי)

שבת שלום

דרור

פורסם

בוקר טוב דרור,

כל אחד והדעה שלו, זכותך לדבוק בדעה שלך ובנסיון שלך, אין שום דבר פסול בזה. אני רק אומר שלא יפתח ציפיות שזה בהכרח יעזור לו או יעשה שינוי משמהותי.

ואין פה וויכוח, יש דיון :) כל אחד נותן את האינפוט שלו, בסופו של דבר פותח השרשור יגבש דעה משל עצמו ויחליט מה הוא רוצה.

הכל ברוח טובה וכולנו פה לעזור ולהיעזר.

שיהיה שבת שלום :)

דיוויד

• תוכן חדש...