Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דורקי, הסרטון מזוייף

אבל מקלדת כזאת קיימת כבר מספר שנים.

לתצוגה הולוגרפית אני עדיין מחכה :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
falou, זה היה סוג של הומור שחור...

לא יותר מזה. אל תיקח כזה קשה, אני יודע מה האיש עשה.

כן, קצת הגזמתי...

למרות שאני לא אוהד אפל (אני לא קונה מותגים, אני קונה את הכלי שמתאים לי), יש לי המון סימפטיה לג'ובס. הוא מייצג בעיני משהו שצריך להעריץ. אין בכל דור הרבה אנשים מסוגו, כאלו שמשנים את העולם ועושים אותו למקום טוב יותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ותוסיף לזה את סיפורו האישי ("לא היה לי מה לאכול ואכלתי מרק בבתי תמחוי של הארי קרישנה" (ועד היום הוא בודהיסט)), הקמה מאפס של של חברה בשווי 350 מיליארד דולר. ויש לך קלף שאי אפשר לנצח. פשוט מראה שהכל אפשרי, במיוחד באמריקה. סיפור של פעם במאה, אם לא כמה מאות.

פורסם
דורקי, הסרטון מזוייף

אבל מקלדת כזאת קיימת כבר מספר שנים.

לתצוגה הולוגרפית אני עדיין מחכה :)

גם התצוגה קיימת.

השאלה היא אם ניתן למזער את ההתקנים ולדחוס אותם לתוך מכשיר בגודל כזה, עוד סוגיה שמתעוררת היא עצמת האנרגיה הנדרשת להפעלת היישומים.

גם אם הטכנולוגיה לא תופיע באיפון 5 אלא רק באיפון 7 - דיינו.

פורסם

אין על המכשיר של פיירפוקס:-D

או שיש בעצם את הקונספט של הפלאפון הגמיש, של מהנדס שוודי או משהו כזה

לינק בהמשך

עריכה :

הנה הלינק

http://www.intech-bb.com/3-sided-screen-phone-powered-by-android-triple-display-device/

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
כן, קצת הגזמתי...

למרות שאני לא אוהד אפל (אני לא קונה מותגים, אני קונה את הכלי שמתאים לי), יש לי המון סימפטיה לג'ובס. הוא מייצג בעיני משהו שצריך להעריץ. אין בכל דור הרבה אנשים מסוגו, כאלו שמשנים את העולם ועושים אותו למקום טוב יותר.

כולם נופלים בסופו של דבר, אפילו אני ששונא את אפל ואת הפלצנות שלה , אוחז כיום באייפון 4.

למה? כי החברה הסלולרית גרמה לי בכח לקחת אותו .היה לי יותר זול מאשר לא לקחת אותו. שיווק נטו :)

אחרי חצי שנה אני אומר לך : אני באמת נהנה מהמכשיר, אבל כטלפון הוא לא מתקרב לקרסוליים של נוקיה.

לא בקליטה, לא באיכות דיבור, לא בתאימות BT מול דיבוריות ומכשירים אחרים.

כצעצוע ממכר אין עליו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
גם התצוגה קיימת.

השאלה היא אם ניתן למזער את ההתקנים ולדחוס אותם לתוך מכשיר בגודל כזה, עוד סוגיה שמתעוררת היא עצמת האנרגיה הנדרשת להפעלת היישומים.

גם אם הטכנולוגיה לא תופיע באיפון 5 אלא רק באיפון 7 - דיינו.

איפה יש מסכים הולוגרפיים?

(כאלה שלא מקרינים על עשן / מים וכו'?)

אני אשמח ללינק.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
כולם נופלים בסופו של דבר, אפילו אני ששונא את אפל ואת הפלצנות שלה , אוחז כיום באייפון 4.

למה? כי החברה הסלולרית גרמה לי בכח לקחת אותו .היה לי יותר זול מאשר לא לקחת אותו. שיווק נטו :)

אחרי חצי שנה אני אומר לך : אני באמת נהנה מהמכשיר, אבל כטלפון הוא לא מתקרב לקרסוליים של נוקיה.

לא בקליטה, לא באיכות דיבור, לא בתאימות BT מול דיבוריות ומכשירים אחרים.

כצעצוע ממכר אין עליו.

קודם כל, כבר ציינתי שלי יש iPhone 3GS ואם הייתי צריך לבחור היום, הייתי לוקח Galaxy II. מכשיר יותר מוצלח.

אבל קשה לי לקרוא ל-iPhone "צעצוע". זה כלי מאוד מאוד שימושי, ואני משתמש בו כל הזמן. רק על החיסכון של הפקקים שאפשר לקבל מ-Waze, מחזיר את הכסף...

לגבי איכותו כטלפון, מספקת, אבל מבחינה זו הנוקיה הישן שלי, עם המסך מונוכרום, היה הכי טוב, בהרבה...

והבטריה החזיקה שבוע. אני צריך להשיג לי אחד בתור מכשיר גיבוי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

WAZE יש בכל מכשיר, גם בE71 וה5800 של נוקיה, היה לי WAZE שסיפק מצויין את הסחורה .

גלקסי 2 זה מכשיר חם מהתנור, לא הוגן להשוות. לדעתי המסך שלו גדול מדי אבל זה סיפור לשרשור אחר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...