Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צפצוף של חגורת בטיחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי קורולה 2007 והשאלה היא, האם ניתן לבטל את הצפצוף, כאשר לא חוגרים חגורת בטיחות,אם כן איך?

הייתי במורשה טויוטה,נאמר לי שזה בלתי אפשרי,כי המחשב יחווה על תקלה.

תודה לעוזרים.

פורסם

תנסה את הפרוצדורה הבאה:

1. תפתח את הסוויץ' עד המצב האחרון לפני ההתנעה כך שמד הקילומטרים מראה את המרחק המצטבר הכללי (לא המתאפס).

2. מייד בפתיחת הסוויץ' תלחץ למשך 15 שניות על הלחצן שמאפס את מד המרחק המתאפס.

3. בתום 15 השניות תחבר את אבזם החגורה למקומו.

4. עזוב את הלחצן של האיפוס (היית אמור להחזיק אותו לחוץ כל הזמן עד עכשיו).

5. בשלב זה אמור להופיע הכיתוב Blt-on זאת אומרת התראה פועלת. לחץ פעם אחת על לחצן האיפוס והכיתוב אמור להשתנות ל-Blt-off.

6. סגור את הסוויץ'.

אם לא טעיתי זה אמור לפעול. זה פעל אצלנו בעבודה בהיילקסים.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

כן יש פתרון מאוד פשוט: אתה מרים את יד ימין, מפנה אותה שמאלה, תופס את החגורה, מחזיר את יד ימין למקום, מוריד את יד ימין למטה לכיוון האבזם, שומע קליק ואתה חגור!

אני אמרתי מה אני חושב על הצפצוף הוא נועד שתחגור!

אבל אם יש סיבה אחרת אז אתה יכול לקנות רק את האבזם של החגורה. (קישור http://www.dealextreme.com/p/decepticon-style-replacement-stainless-steel-buckles-for-vehicle-safety-seatbelts-2-pack-48713 )

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

אולי הוא מתכוון כשהוא נוסע רוורס ולא שם חגורה (לפי החוק מותר לא לשים חגורה בזמן רוורס).

בכל מקרה, אם אתה מתכוון כשאתה נוסע רוורס, אז רוורס זה לא נסיעה של שעתיים, 20 שניות של צפצוף לא יהרוג אף אחד.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

הצפצוף יכול לעבוד גם כאשר מניחים משהו על הכסא, במקרה כזה פשוט תחגור את החגורות.

אינני מומחה בתחום הרכב, נא לקחת כל מה שנרשם ע"י בערבון מוגבל. אין להתייחס לרשום כעל מידע אמין ומדוייק אלא כעל מידע של חובב רכב בלבד!

פורסם
תנסה את הפרוצדורה הבאה:

1. תפתח את הסוויץ' עד המצב האחרון לפני ההתנעה כך שמד הקילומטרים מראה את המרחק המצטבר הכללי (לא המתאפס).

2. מייד בפתיחת הסוויץ' תלחץ למשך 15 שניות על הלחצן שמאפס את מד המרחק המתאפס.

3. בתום 15 השניות תחבר את אבזם החגורה למקומו.

4. עזוב את הלחצן של האיפוס (היית אמור להחזיק אותו לחוץ כל הזמן עד עכשיו).

5. בשלב זה אמור להופיע הכיתוב Blt-on זאת אומרת התראה פועלת. לחץ פעם אחת על לחצן האיפוס והכיתוב אמור להשתנות ל-Blt-off.

6. סגור את הסוויץ'.

אם לא טעיתי זה אמור לפעול. זה פעל אצלנו בעבודה בהיילקסים.

כן, זה עובד על קורולה 2008 גם, ולפי מה שקראתי אמור לעבוד גם על הדגם הקודם. שווה לנסות כמה פעמים גם אם לא מצליח פעם ראשונה, זה קצת טריקי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני תמיד נוהג לחגור חגורת בטיחות, אמנם, במקרה של רוורס אני פשוט לא מסוגל כי אני מסתובב עם כל הראש.

עכשיו, יש את הביפ ביפ ביפ ביפ של החגורת בטיחות + החיישן רוורס (שאין לי מושג למה אמא שלי שמה אותו, כי עד עכשיו זה מה שגרם לי לתאונה דווקא ולא ההפך).

שני אלו משגעים לי את השכל כשאני מבצע רוורס, אשמח לדעת כיצד לנטרך את הביפ של החגורת בטיחות (אני יודע שהרוורס אין מצב שאני מוריד אמא שלי תהרוג אותי).

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...