Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה פיאט בראבו אדומה משגעת, 2011, יד ראשונה מן הסתם, דגם ה 1400 טורבו הידני.

עלתה לכביש בפברואר 2011, נרכשה ע"י מכר שלי, איש עסקים בשביל אישתו, שהתחרפנה לחלוטין על העיצוב, אבל אחרי 5 דקות עם הגיר הידני הטילה את הרכב הצידה וחזרה לנסוע על הלקסוס. (לאותו אדם מספר רכבים)

עקב חוסר זמן (וקצת רשלנות...) של אותו אדם, הרכב יושב כמעט ללא תזוזה מהיום בו נרכש ועד ליום זה ממש. חלק מהניילונים עוד ברכב. הסכמנו שאני אטפל בזה בשבילו והוא יטפל במשהו קצת אחר בשבילי. ולכן, הקילומטראז' עומד על בערך 160 כרגע.

הקילומטראז' אמיתי לחלוטין, אם יש דרך כלשהי להוכיח או לבדוק, אתם מוזמנים לבדוק איך שבא לכם, אני בתכל'ס לא יודע אם עדיין ניתן בימינו בכלל לזייף קילומטראז'.

הרכב מונע לנסיעה קצרה באופן קבוע פעם ביומיים-שלושה לנסיעה קצרה כדי לשמור על הכל זורם ולשמור על המצבר תקין.

הצבע לא שרוף ולא דהוי אפילו טיפה למי שתוהה או מפחד, בערך 70% מהזמן הרכב היה מקורה. (אחרי הכל, רכב אדום בשמש הישראלית)

אין יותר מדי מה להגיד למי שמכיר את הרכב- מנוע 1400 טורבו, 120 כ"ס, גיר ידני 6 הילוכים. מבחינת אבזור הרכב מגיע עם מערכת מקורית איכותית (4 רמקולים+2 טוויטרים בדלתות מקדימה, ללא שליטה מההגה- התווסף בסביבות מרץ), בקרת אקלים מפוצלת עם פתח למזגן מאחורה, תא מקורר בין המושבים הקדמיים לבקבוק שתיה או משהו, הדגם שנמכר ב 122,000 ש"ח.

אין על הרכב שריטה, מצב מכני מושלם (לא זז בכלל כבר אמרנו?), מתחייב בבדיקה, מתחייב ב 1000 בדיקות.

הרכב מן הסתם גם עם אחריות ל 3 שנים מפברואר, כלומר, עד פברואר 2014. לצערי לא מדובר בפיאט רילקס, שכן הכניסו את זה לתוקף קצת אחרי שהרכב נרכש, אז אין פה את אופציית הרכישה העתידית במחירון מלא שהם מציעים.

תמונות (זה הרכב עצמו, לא אחד "בדיוק אותו דבר")

39442683.jpg

36209251.jpg

הזדמנות נדירה למי שנפשו חשקה במשפחתית קצת אחרת אבל תקוע על תקציב של "טיפה מתחת".

מחיר- 106,000 ש"ח, לא גמיש. מחירון לוי יצחק אחרי חישוב קילומטראז' וכו'- 108,800.

הרכב יעבור שטיפה+וקס לכבוד הקונה, שיקבל רכב חדש באמת, גם מבפנים, גם מתחת למכסה מנוע, וגם בחוץ.

אולי ננסה גם לארגן ניילונים, סתם בשביל ההרגשה :-D

יצירת קשר-

טלפון 052-6.33.22-0-2 (סליחה שאני כותב מעצבן- אמצעי מנע כנגד בוטים)

או בה"פ.

לכל שאלה תשובה, אני מכיר את הרכב in and out.

תמונות של פנים הרכב יתווספו מחר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

באיחור בגלל חוסר זמן שלי בזמן האחרון, אבל כמובטח- תמונות פנים

29348501.jpg

12352847.jpg

77736519.jpg

34041087.jpg

כמו שניתן לראות, חדש חדש חדש. אני מופתע שאף אחד עוד לא ביקש לקחת לבדיקה למרות שהיו פניות.

2 דברים נוספים-

בפוסט הראשון המחיר שכתוב הוא 106- התפלק שם 6 במקום 5. המחיר הוא 105000.

בנוסף, מובטח לקונה רכב "תדלק וסע". יש בעיה שלא במסגרת האחריות? יוחלף על חשבון המוכר.

יסתבר שהמצבר במצב לא משהו כי הרכב לא נסע הרבה? יוחלף.

יסתבר שלא יודע מה, השמן מלוכלך וכו'? יוחלף.

יסתבר שהמוכר לא לטעמו של הקונה? יוחלף!

קדימה אנשים, הזדמנות כזו לא רואים בכל יום...

ולאלו שעומדים לשאול, כי כמה אחרים שאלו בטלפון- לא, זה לא ליסינג ולא על שם חברה. רכב פרטי, נרכש מהסוכנות, 3 שנים אחריות, אין ברשיון שום שמץ של אזכור להשכרה או ליסינג. איזו חברת ליסינג בכלל מחזיקה רכב עם אפס ק"מ?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

פיאט עושים לי חיים קשים עם השבוע מכירות הזה שלהם.

אז נשווה מחיר- פיאט בראבו 1.4 בלי טורבו 90 כ"ס שם תעלה לכם 101,000 על הכביש, אז המחיר מתעדכן גם כן, ל 101,000

בבקשה כל מי שהזכיר את השבוע מכירות- זו התשובה שלי בשבילכם.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

UP

ישראלים זה מדהים.

יותר מדי קילומטראז'- לא טוב. פחות מדי- לא טוב. מחיר גבוה מדי- לא טוב. מחיר נמוך- "משהו פה בטח לא בסדר".

אנשים יקרים, לפני שאתם מנסים לשכנע אותי שאני צריך להוריד במחיר כי אני משקר לגבי הסיפור של הרכב- תגיעו לראות אותו, ותראו שהכל 100% אמת.

אני גם לא סוחר, לכל אלו שמיהרו להאשים, אני בן 21 ויש לי שאיפות קצת אחרות בחיים. רשיון הרכב לא הועבר על שמי או נרשם בתור מכירה לסוחר או כל חירטוט אחר, יש לי ייפוי כוח חתום מבעל הרכב ששמו מופיע ברשיון הרכב, זה הכל.

• תוכן חדש...