Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיסיון עוסק-מעסיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני עובד בעבודה דיי טובה, שלפני תקופה הוחלף בה המנהל למנהלת רודנית רכלנית.

אני טוב בעבודה שלי אבל החלטתי שנמאס לי בגלל המנהלת הנ"ל.

בכל מקרה המנהלת שלי היא בן אדם שלא משנה מה תספר לה זה מתפזר לכל חלקי המשרד.

נכון להיום קיבלתי החלטה שאני מתפטר ממקום העבודה. אני אתן התראה של חודש+ והכל יהיה רשום במכתב ההתפטרות שלי.

האם המעסיק מחוייב לשמור על הפרטיות שלי בנוגע לעניין או שזה הולך להיות הבדיחה החדשה של המשרד ?

האם במידה והמעסיק מפזר את זה במשרד יש עילה לתביעה ?

בתודה מראש.

נ.ב: במידה ואני כותב במכתב ההתפטרות תאריך עתידי (שכולל מן הסתם את החודש שאני חייב לתת), במידה והמעסיק מקדים את התאריך - מדובר על פיטורין או התפטרות ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

בלי קשר אתה יכול (אם זה יקרה) לתבוע אותה אח"כ על עוגמת נפש וכו' - לא ?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם אתה חייב לתת להם חודש, אז ישנם 3 אפשרויות

1 - אתה מתפטר, ומרצה חודש ועליו מקבל תשלום.

2 - אתה מתפטר, והבוס שלך לא רוצה שתרצה את החודש במלואו, או בכלל. במצב הזה, הוא חייב לשלם לך על כל החודש, גם אם עשית יומיים. אך אתה עדיין מתפטר ולא מפוטר.

3 - אתה מתפטר, ולא רוצה לעשות חודש, אתה יכול לבקש מהבוס שלך להסכים ואז אתה לא מקבל שכר. אם הוא לא מסכים, ואתה לא מגיע, הוא יכול לתבוע אותך.

פורסם

2 - אתה מתפטר, והבוס שלך לא רוצה שתרצה את החודש במלואו, או בכלל. במצב הזה, הוא חייב לשלם לך על כל החודש, גם אם עשית יומיים. אך אתה עדיין מתפטר ולא מפוטר.

3 - אתה מתפטר, ולא רוצה לעשות חודש, אתה יכול לבקש מהבוס שלך להסכים ואז אתה לא מקבל שכר. אם הוא לא מסכים, ואתה לא מגיע, הוא יכול לתבוע אותך.

קודם כל תודה.

יש מישהו שיכול להגיד משפטית מה קורה לגבי השיח הרכלני בנוגע לפרטי האישיים ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

בכל מקרה המנהלת שלי היא בן אדם שלא משנה מה תספר לה זה מתפזר לכל חלקי המשרד.

אה... שאלת תם: מה יקרה אם פשוט לא תספר לה?....

בגלל זה להתפטר!? אתה עושה צחוק?

אתה לא מתאר לעצמך מה אני עובר בעבודה יום יום. ואין לי את המותרות של להתפטר, צריך לקנות קוטג' מחר :shock: .

תאמין לי שאתה עוד במצב טוב. אשמח לעבור מהמצב הנוכחי שלי למצב הנוכחי שלך. אלק, בגלל רכלנות... בוא ונגיד את זה בעדינות, כך: רכלנות זה קטן עליי בערך ב-7 מידות, לעומת מה שאני עובר יום יום.

אם אתה טוב במה שאתה עושה, ויותר חשוב- אוהב את זה, תתאזר בסובלנות. כמו שהמנהל התחלף, אולי גם היא תתחלף. סבול את זה קצת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתה מצחיק גם אותי. :lol:

אם כבר - חפש עבודה במקביל, ואז תעזוב.

חוץ מזה, זכור, שלרכלנים תמיד יש "מקורות" שמפטפטים, ולכן יש להם על מה לרכל.

מכאן - סגור / נעל את פיך, ואל תוציא שום אינפורמציה לאוזני המנהלת (רק מידע שקשור לעבודה ואותו אתה צריך / חייב להעביר).

alfa 156 2.5.

פורסם

טוב לא ביקשתי כזאת עזרה, אבל בכל מקרה אודה לכם על שטרחתם להשקיע מזמנכם להגיב. ההתנתקות ממקום העבודה על אף שמשתמע מכך שהיא בעקבות הרכלנות היא לא. יש מעבר לכך.

לגבי המותרות של להתפטר וההרצאה שהגיעה עם זה מעת ברווז: צר לי שאין לך את המותרות שלי יש (אפילו שלא נראה לי אתה מכיר אותי, יודע כמה קוטג' בחודש אני קונה, ומה ההגדרה שלי למותרות).

בכל מקרה שוב תודה.

פורסם

יכול להיות שזו הפעם הראשונה שאני מסכים עם כל מה שכתבת ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

קאררה, ראשית, לא התכוונתי להרצות לך. שנית, ויותר חשוב, שכחתי לתת לך את העצה הכל כך חשובה שנתן לך חולגי- חפש במקביל.

עזוב עניין של "מותרות", נראה לי שכוונתי לא הובנה פה.

הכוונה היא שאני נמצא במצב שאני פשוט אומלל לחלוטין, כולם אומרים לי שאני דפוק שאני בכלל מתמיד בעבודה שלי בגלל הנפשות (אם יש להם נפש בכלל) הפועלות בה, ועוד בשכר שלי.

הכוונה שלי ב"מותרות" הייתה, שאני לא יכול להרשות לעצמי כרגע להתמבטל משום סיבה שהיא- הפיצויים יכניסו אותי למעגל קסמים של אוברדראפט (אני מחושב על האגורה כל הזמן), יש לי חתונה על הראש (בקרוב..), דירה (שכורה) להחזיק ורכב. אפ יקרה משהו חריג אני בבעייה רצינית מבחינה פיננסית.

למיטב ידיעתי (זיכרון רחוק של איזו הודעה ישנה שלך) אתה ואני בערך באותו הגיל ובאותה סיטואצייה של דירה וכולי- אם כי אין לי מושג ירוק מה הצד הפיננסי שלך. מפה באה אותה "הרצאה", שהשורה התחתונה שלה היא "אל תעשה שטויות בגלל הכבוד, כי לך תדע לאן זה יביא אותך". סה"כ ניסיתי לעזור, מצטער אם עצבנתי אותך בטעות.

פורסם

ברווז תודה על ההבהרה ועל האיכפתיות.

אני בעקרון בוחר להקדים את המאוחר. גם ככה תכננתי להתפטר ולטוס לחו"ל לתקופה ככה שאני קצת מקדים את העניין.

אני לא בסטטוס שלך לפי מה שאתה מתאר ככה שחישובים כלכליים נעשו, גם אם זה יעלה לי קצת אני חושב שהתמורה תהיה רבה.

העצה של למצא משהו אחר לפני שאני מתפטר היא אחלה, בד"כ זה מה שהייתי עושה, אבל שוב התכנון הוא לטוס לחו"ל לתקופה ואז לחזור לארץ ולהתאקלם.

הקייס כאן לא היה הקטע של הרכילות או הסיבה שבגללה אני מתפטר אלא מה קורה לגבי הפרטיות שלי בתור מועסק.

בכל אופן אני מעריך את התשובות והאנרגיה שכולם השקיעו בלהגיב.

תודה.

פורסם
ברווז תודה על ההבהרה ועל האיכפתיות.

אין בעד מה :-D

אני בעקרון בוחר להקדים את המאוחר. גם ככה תכננתי להתפטר ולטוס לחו"ל לתקופה ככה שאני קצת מקדים את העניין.

אני לא בסטטוס שלך לפי מה שאתה מתאר ככה שחישובים כלכליים נעשו, גם אם זה יעלה לי קצת אני חושב שהתמורה תהיה רבה.

אם כך, נותר לי רק לאחל לך בהצלחה. אה, ולבקש שתעדכן תמונות מדי פעם...:lol:

העצה של למצא משהו אחר לפני שאני מתפטר היא אחלה, בד"כ זה מה שהייתי עושה, אבל שוב התכנון הוא לטוס לחו"ל לתקופה ואז לחזור לארץ ולהתאקלם.

הקייס כאן לא היה הקטע של הרכילות או הסיבה שבגללה אני מתפטר אלא מה קורה לגבי הפרטיות שלי בתור מועסק.

בכל אופן אני מעריך את התשובות והאנרגיה שכולם השקיעו בלהגיב.

תודה.

כך זה פשוט נשמע. זה מה שקורה כשחסרים כמה פרטים חשובים מהפאזל :lol:

בהצלחה, איש יקר.

• תוכן חדש...