Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעולם לא הייתה לנו מערכת מעבר לסטוק, ועכשיו שאני שומע אצל חברים באוטו זה ממש עשה לי חשק, הבאסים והסאונד האיכותי, אני חיפשתי פה בנעוץ מה לכתוב כדי לכוון אותכם יותר בקלות להמליץ לי על משהו אבל לא ממש מצאתי.

אז אני יכתוב לכם תקציב - 2000-3000 ש"ח כולל עבודה, הבנתי שצריך רמקולים מגבר וסאב.. מעבר לזה אני לא מבין מה יותר טוב מה פחות וכו'.. אז אשמח אם תכוונו אותי ואם יש עוד קרטריונים שיעזרו לכם לעזור לי אז אשמח אם תגידו לי :)

דרך אגב אם יש אפשרות מEBAY שיצא יותר זול אז אני בעד (ותנו לי לדאוג למכס:) )

פורסם

בוקר טוב

ברוך בואכה לתחום

אני מניח שמפה זו תהיה הנאה וזמן איכות ברכב

מספר שאלות ברשותך כדי שניתן יהיה לעזור בצורה יותר ממוקדת ורלוונטית

על איזה רכב מדובר ? (דגם ומודל)

ואיזה מכשיר רדיו יש לך ברכב ? (דגם מדוייק)

בהצלחה

דרור

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

הרכב הוא הונדה ג'אז שנת 2008 (דור ראשון)

המכשיר רדיו הוא זה שבא בסטוק, הוא לא קורא אפילו MP3 ולכן יש צורך להחליפו לפי מה שהבנתי

Honda_Fit_Interior-600x450.jpg

ולכן הבנתי שבשביל רדיו נורמלי בנוסף (טוב שזהכרת לי :) ) אצטרך לרכוש את זה:

http://cgi.ebay.com/2007-08-HONDA-JAZZ-FIT-RADIO-INSTALL-DASH-KIT-99-7872-/200438566315?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2eab11cdab

או זה?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HONDA-JAZZ-Radio-Stereo-w-Pocket-Dash-Kit-2007-2008-_W0QQcmdZViewItemQQfitsZMakeQ3aHondaQQhashZitem2c5cfe4d1aQQitemZ190538730778QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

פורסם

או קיי

עכשיו זה יותר מפורט

כן תצטרך לרכוש מתאם דש בורד

שים לב יש על זה מיסוי של 15% בתוספת של 19% ובתוספת של 16% מע"מ

כמו כן המיסוי הוא על המחיר פלוס מחיר המשלוח

תצטרך בנוסף קונקטור הונדה מתאם אנטנה ומתאם שלט הגה

אני הייתי בודק אופציה למוצר כזה בארץ (ויש אותו בארץ כולל כל החיבורים הדרושים)

לעומת זאת תמיד תוכל לחסוך כל זאת ולעבוד עם הרדיו המקורי דרך מנחתי RCA (שזו הוצאה של 300-400 ש"ח לשני מנחתים) באיכות טובה, אין צורך בהשקעה של 2000-3000 ש"ח להשקיע סכום גדול מזה במנחתים

קח בחשבון שאיכות הסאונד תהיה טובה מאוד אבל פחותה מהאיכות שתשיג אם בכל זאת תחליף את המכשיר המקורי (שלהערכתי מדובר בהוצאה של 2000 ש"ח ומעלה אם כוללים את כל המתאמים ורדיו טוב ומותגי)

לגבי רמקולים סאב ומגבר אז יש בהחלט סטאפים טובים לנקודת פתיחה בסכום הזה

אשמח לעזור בצורה פרטנית יותר בהמשך

דרור

פורסם

עם המיסוי עושים קומבינה קטנה, אז המחיר שאתה רואה זה מה שאני משלם.

אין כפתורים על ההגה, פשוט זו התמונה שמצאתי.

אז להתחיל ממתאם ורדיו, ואז לשאול פה שוב?

פורסם

תראה אם יש קומבינה אז בבקשה צא לדרך

אני את כל הציוד שלי מעביר מכס מלא ומכון תקנים מלא במידה וצריך

אני גם מצהיר ומסווג את הציוד שלי בעצמי ובדיוק לפי ההגדרה שלו ובהחמרה יתרה

ללא שום קשר

התשובה היא כן בהחלט עדיף להביא את המתאם

ומפה להתקשקש על ההעדפות המוסיקליות שלך

בהצלחה

דרור

פורסם

ברור שאם הייתי מייבא איזה חלק חיוני לאוטו הכל היה מוצהר ונבדק, אבל במקרה של מתאם כזה, ממוכר סופר אמין בEBAY ואחרי הכל - סתם חתיכת פלסטיק, כל השאר כבר תלוי בעבודה איכותית שתתבצע ע"י איש מקצוע שהוא אבא של חבר.

לאחר ההוצאה על המתאם, כמה יהיה עלי להשקיע, ועל מה, בשביל מערכת בסיסית - איכותית (עד כמה שזה מתאפשר)?

וכמו שאמרתי, ברדיו המקורי אין תמיכה בMP3 אפילו ואני לא מדבר על AUX בכלל למרות שיש כפתור (להתגרות באנשים :( )

אי אפשר "לפרוץ" את הרדיו או משהו הרי, אז כדי להנות מאיזה דיסק און קי נורמלי שמתחבר בלי 500 דיסקים של 10 שירים כל אחד, חייב לקנות חדש לא?

פורסם

בשביל מערכת בסיסית עם תוצאה כמו שצריך תצטרך לפחות HU חדש, רמקולים חדשים מקדימה(בגלל התקציב הייתי לוקח קומפוננט), מגבר וסאב.

פורסם

מה זה HU?

האוטו בא בסטוק עם 4 רמקולים 2 מקדימה 2 מאחורה, מה לעשות עם האחוריים?

ומה זה קומפוננט במושגים של אודיו? התקציב בסדר בשביל מערכת ראשונה?

פורסם

התקציב בסדר.

HU-HEAD UNIT. יחידת ראש בעברית, בשפת העם "רדיו דיסק".

את האחוריים אתה יכול להשאיר אם אתה רוצה בהגברה הפנימית של הHU.

קומפוננט זה סט של מידבאס וטוויטר שמחובר עם קרוס פאסיבי.

תשמע, תקרא את הFAQ בנעוץ(נמצא ב"הכרזה" למעלה), יש שם את כל התשובות לשאלות שלך. אחרי שתקרא קצת אתה תבין יותר על מה מדובר.

• תוכן חדש...