Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הרכב נכנס להתקנה.

הסט הנבחר היה HERTZ MILLE

אח לאחר שמיד באס של המילה לא נכנס לי בדלת בפוגע בחלון.

הייתי קצת בדילמה מה לעשות.

בסוף המיד שנכנס לי בדלת היה HERTZ אי אנרגי בשילוב של הטויטר של אי אנרג'י XL

לאחר שלא רציתי לשמוע על בניות בדלת מכיוון שזה רכב חדש.

לאחר ההתקנה הבנתי שאין לי שום מקום לברוח אליו.

אז הוחלט לחזור למילה עם בניות בדלתות.

השילוב שאני רוצה לעשות הוא.

מיד באס של MILLE MLK1600 עם מורל סופרימו פיקולו.

וגם הגעתי למסקנה שדאבל דין ואיכות לא הולך יחד.

אז גם את זה הוחלט להחליף.

מקווה לצאת מרוצה מהבניה ומקווה שיצא יפה.

לאחר תסכול קטן של אתמול לאחר שכל הדלת עברה איטום מסיבי ביותר.

ואז לראות שלא ניתן לסגור את דופן הדלת. קצת התבאסתי אז היום כנראה שהתחיל בשינוי שאני רוצה.

ותודה לכל מי שעזר לי טלפונית והקשיב לי המון תודה.

עומר.

פורסם

בוקר טוב ובהבצלחה בפרוייקט שלך

אם יורשה לי אז מספר הערות

א. אני ממש לא מסכים עם המסקנה הגורפת שלך שדאבל דין וסטריאו לא הולכים ביחד, זה ממש לא נכון, כמו בכל מוצר אחר ישנם דאבלים פשוט מעולים ומטורפים בכל הפרמטרים, וישנם דאבלים פשוט מגעילים, שים לב שרוב רכבי התצוגה בעולם כוללים או דאבלים או מסכים חשמליים נפתחים ועדיין הסאונד ברכב הוא ברמת על

ב. אני מאחל לך בהצלחה במישמש לגו שאתה עושה בהרכב הרכיבים שאתה מתקין ברכב, אני אישית מעדיף להאמין במוצר שאני רוכש או מוכר לצורך העיניין ומקבל אותו כמו שהמהנדס שבנה אותו מלכתחילה, אני לא אומר שאסור לשחק לגו ברכיבים ואני לא אומר שלעיתים זה נשמע אולי גם יותר טוב, מה שאני אומר זה שאני מעדיף לעשות שופינג עד להגעה למוצר מושלם להעדפותיי, ואז ללכת איתו להתקנה כמו שהוא מגיע מהמפעל ולחסוך המון כאבי ראש וכאבי כיס

ג. אני לא הייתי עוצר מהלך הרכבה של סט אהוב רק בגלל שצריך להרחיב קצת עומק דלת, זה חבל וזה מוציא אותך מהאידיאל שהיה לך בראש מתחילת ההרכבה

בכל אופן אלו דיעותיי וניסיתי להעבירם כחומר מחשבה

אשמח לשמוע שהגעת לרצוי מבחינת סאונד בסוף העבודה, ושוב אני מאחל המון הצלחה

דרור

פורסם

זה אומר שחדשים לא צריכים להגיע למפגשים אחרת הם משתגעים ומשדרגים.:lol:

תתחדש אומר מקווה לראות את התוצאה הסופית, עשיתה השקעה נכונה וחד פעמית.

פורסם

קצת לא ברור לי הסיבה לשלב מידבאס MLK עם טוויטר של מוראל כשלסט המקורי, המילה, יש את אחד הטוויטרים היותר טובים שאני זוכר.

תדאג לשים לטוויטר של הMLK את התא האחורי שלו - כן, הוא מגיע עם REAR CHAMBER מתפרק ואז הוא יתן קצת יותר דגש לתדרים הנמוכים שלו והוא ישתלב מצויין עם המידבאס שלו.

המוראל פיקולו לא יתן לך תוצאה יותר טובה - לדעתי כמובן

הוא יכול להיות יותר מתוק באופי צליל שלו והפריסה שלו קצת יותר רחבה אבל לדעתי הפירוט של המילה פשוט מדהימה - כוון נכון והתקנה נכונה ויש לך סט מאוזן שהרכיבים בו מותאמים אחד לשני.

למה לשבור סט טוב?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לנוס אני כנראה לא ישבור את הסט לאחר ששמעתי את הטויטר של המילה,

נפלה לי הלסת! זה באמת טויטר מדהים פשוט נהנתי ממנו.

אז כנראה שיבוא אצלי סט מלא.

כולל BIT1.

פורסם

בחירת רכיבים טובה מאוד!

הטוויטר של המילה הוא זה ששינה אצלי את תפיסת העולם שלי לגבי הרץ.

הביט 1 יפיל לך את הלסת, הוא כבר ינתק לך אותה מהמקום :-)

לא שהפיקולו לא טוב - הוא נהדר, אבל הסט שבחרת כבר מגיע עם מתחרה לא פחות טוב אז אין סיבה לא ללכת עליו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...