Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משועבד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי רכב במצב מצוין.

המחיר גם הוא אטרקטיבי ( 5000 פחות ממחירון)

המוכר לחוץ ושבוע הבא נגמר הטסט.

עד כאן בכל מצוין אבל!!!

הרכב משועבד לבנק והמוכר אומר:

א. שלם לי ( או לבנק) ב:

נסיר את השעבוד

ג:ואז הולכים 20 מטר לבנק הדואר ונעביר בעלות

שאלותי הן:

האם מחשב בנק הדואר מתעדכן מיידי ממחשב משרד התחבורה שמתעכן מיידי ממחשב הבנק?

מה קורה אם ב20 מטר לבנק המוכר משנה את דעתו/צריך סידורים. נדרס או כל צרה אחרת.

כל עצה תתקבל בברכה, מיכאל

פורסם

אני הייתי מ-א-ו-ד נזהר פה.

האם המוכר הוא הבעלים של הרכב?

אתה יכול לחתום פה זיכרון דברים אבל מדובר במשהו די בעייתי, + הנקודה שהוא מוכן להוריד במחיר מחשידה משהו. האם הרכב בעל נתונים טובים במיוחד?

בחלק מהמקרים אתה יכול לקנות רכב משועבד תבדוק אולי זה אפשרי גם במקרה הזה. למרות שגם אז מדובר במצב בעייתי, כי אם הוא לא מסיר את השיעבוד לבנק ולא מחזיר את החוב הבנק לוקח ממך את הרכב ולא מעניין אותו שאתה לא בעל החוב. אני העברתי בעלות על רכב כאשר היה רשום עליו שיעבוד (שהסתבר כלא נכון) ברשם המשכונות.

לסיכום - אם המוכר הוא לא הבעלים - חשוד מדי - וותר.

אולי שווה לבדוק גם מה גובה השיעבוד (ההלוואה שלשמה משועבד הרכב)

בכל מקרה הייתי מנסח חוזה דרקוני משהו + קנס כבד במידה ומשהו משתבש והבחור "שוכח" להוריד את השיעבוד \ לוקח את הכסף ולא מעביר בעלות.

אם לרכב אין נתונים מעולים, הייתי מוותר עליו. אני לא רואה סיבה שאתה תיקח על עצמך סיכון כזה, שהבחור יקח הלוואת גישור ויסגור את השיעבוד , כל זאת אחרי בדיקה שראית שהרכב תקין וכו'.

גיא

• תוכן חדש...