Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

לפני כשנתיים וחצי נרכש נוקיה N85 מאורנג', התכנית היא כזו: תשלום קבוע של 69ש"ח, אם אני עובר את הסכום הזה בשיחות אז יש החזר מלא על המכשיר, עד כאן הכל יופי, אני מקבל חשבונית של כ250 ש"ח בחודש במסגרת תכנית מצוינת שקיבלתי ומדבר כ2000דק' בחודש לכל היעדים) - רצוי לציין שאני לקוח של אורנג' בסביבות ה12 שנה, כ-6 שנים רק עם המספר הזה.

**במכשיר הזה יש אופציה של "פנקס" שזה מעין "WORD" רק לפלאפון, וזה בעצם המשרד שלי(במקום להסתובב עם מכשיר כלשהו נוסף או עט ונייר), יש שם דוח מלא על כל העבודה שלי וכל הלקוחות ובעצם כל המידע שיש גם מבחינה כלכלית, ופעם בכמה ימים אני עושה גיבוי דרך המחשב והכל עובד יופי.

לפני כחודשיים דרכתי (בטעות!) על המכשיר ונשבר המסך, חייגתי לאורנג' ממכשיר אחר ישן וסיפרתי להם מה היה, אמרו שכדאי להכניס את המכשיר לתיקון אצלהם ומי יודע כמה זה יעלה ומי יודע כמה זמן זה ישאר אצלהם, אמרתי להם שזה בלתי אפשרי, אני חייב את המכשיר עוד באותו היום, כל העבודה שלי שם ובלי זה אין לי "סנכרון" מול הלקוחות ובעצם אין לי עבודה, אמרו שאין מה לעשות וחייב תיקון מעבדה מינימום 3 ימים, מכיוון שאני יודע מה טיב העבודה במעבדה אצלהם (כבר יצא לי להכניס אליהם למעבדה יותר ממכשיר אחד וכולם חזרו תקינים מהבעיה שהייתה אבל חזרו עם בעיה אחרת - מצלמה לא עבדה, WIFI לא עבד, כפתור צילום לא עבד וכו') אז סירבתי והתעניינתי ברכישת מכשיר חדש.

מה שהם הציעו ממש לא בא בחשבון, אני לא מעוניין לשלם מעל 250ש"ח או לדבר פחות מ2000דק', הם הציעו לעבור לתכנית אחרת (לא משתלמת בעליל) ולקבל עם זה מכשיר חדש ושוב אותה קומבינה = דיברתי מעל הסכום החודשי של המכשיר אז אני מקבל החזר.

אמרתי: אז מה לגבי הN85? ענו: אתה תמשיך לשלם עליו כל חודש 69ש"ח עד סיום "ההתחייבות" של ה36 חודשים.

בחישוב מהיר אני אצתרך לשלם כ350-400ש"ח בחודש בשביל לקבל מכשיר חדש, לצאת מהתוכנית שאני נמצא בה וגם לשלם 69 על המכשיר הישן.

= ממש לא בא בחשבון, מילא התשלום על המכשיר הישן, אבל למה להוציא אותי מהתכנית שאני נמצא בה?! איימתי בהתנתקות, העבירו אותי לשימור לקוחות, משם השיחה "התנתקה באורך פלא על ידי כח עליון" כמובן שאין אפשרות לחזור לאותה נציגה שדיברה איתי ובעצם פה זה נגמר, כל נסיון שלי להשיג את מי שדיברתי איתה היה מלווה בהמתנה של מעל 50דק' על הקו בכל פעם וניתוקים חוזרים.

ויתרתי, חיפשתי באינטרנט, מצאתי מעבדה פרטית בחיפה, 200ש"ח החלפת מסך חצי שעה עבודה והכל חזר לעבוד כרגיל (אמנם מסך תחליפי שנותן גוון סגול-ורוד אבל שיהיה).

אתמול בלילה, המכשיר הושאר ליד כוס חד פעמית מלאה במים, ב4 בבוקר התעוררתי עדיין חצי ישן ובטעות הכוס נשפכה על המכשיר, נבהלתי והצלחתי לעצור את הכוס מלהישפך עד הסוף, אז נשפכה חצי כוס על או ליד המכשיר אני לא יודע.

הבנתי שהמכשיר נרטב, שיחקתי איתו קצת, ראיתי שהוא עדיין דולק, יבשתי את 2 הצדדים עם נייר וחזרתי לישון, התעוררתי לפני כ3 שעות בסביבות 10-11 בבוקר, גיליתי שהמכשיר דלוק אבל שום כפתור לא עובד, פתחתי את הסליידר וגיליתי שיש עדיין המון מים על הכפתורים(מטומטם אני מתוך שינה לא חשבתי על הסליידר).

כיביתי אותו ופן קר\צלוחית עם אורז\יבוש\מזגן עליו = כלום לא עזר, המכשיר נדלק מחדש מגיע למסך ראשי ונכבה אחרי 2 שניות.

כרגע לא מפריע לי שאין לי מכשיר, יש חלופי ישן, מפריע לי שאין לי שום דוח של העבודה שלי, דוח כספי דוח לקוחות הכל נשאר במכשיר והגיבוי היחידי שיש לי הוא מלפני שבוע!

דבר שני, אם אני אגש לאורנג' שינסו לתקן את זה או לקבל מכשיר חדש, אני שוב אגיע לאותו פתרון שהציעו לי אז, מצד שני, אני לא סובל מכשירי טאצ', אני לא מבין איך אפשר לתפעל מכשיר ב2 ידיים זה מאד מסורבל, למישהו יש מושג מה אני עושה?

לתקן? אפשר לתקן? אולי שוב מעבדה פרטית? איך אני משתחרר מאורנג'? עצות?

תודה,

אוהד.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה הגדולה. אתה לא מרוצה מאורנג'? יש מפעילות אחרות שישמחו לקחת את הכסף שלך. אם אתה לקוח שמדבר הרבה, יש סיכוי לא רע שהן יסכימו גם לשלם עבורך את המשך ההתחייבות (מדובר בחצי שנה לפי מה שהבנתי). בקש מהן הצעות מחיר כולל רכישת מכשיר (לא משנה איזה - מה שימצא חן בעיניך) וחזור לשימור הלקוחות של אורנג' (פשוט בקש להתנתק ונציג שלהם יחזור אליך).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כל התוכניות של חברות הסלולר הן תוכניות שקר,קודם כל תדבר הרבה וזה יעלה לך סכום מסויים ואז אחרי שתדבר הרבה אז חלק מיזה כיביכול בחינם,אל תיתחייב יותר רכוש פלא מחנות פרטית ותסגור עם חברת הסלולר תוכנית שמתאימה לך,ככה אם יקרה לך מקרה כזה שוב לא תיהיה חייב כלום לאף חברה ותרכוש איזה מכשיר חדש שתרצה.

פורסם

חשבת פעם שאם המידע כל כך חשוב לך שתגבה אותו בעוד מקום ?

חשבת אולי לעבוד עם אקסל ? מחברת ? תוכנת מדף ? דף ועפרון ?

כאילו כמה פעמים צריך המכשירלהתקלקל עד שתבין שאם המידע שעליו חשוב לך שתשמור אותו !

פורסם

הנוקיה 3120 שלי עבר כביסה, מכשיר שנרכש במחיר מופקע דרך אורנג'.

אני לא זוכר למה פניתי לשירות הלקוחות שלהם, אבל לקראת סוף השיחה הנציגה שאלה אם היא יכולה לעזור בעוד משהו. אמרתי לה שהפלאפון שלי עבר כביסה והושבת ושאלתי אם ניתן לעשות משהו בעניין. תוך מספר דקות היא הודיעה לי שאקבל בכל חודש זיכוי בסך עלות המכשיר עד לסוף תקופת ההתחייבות, וכך אכן היה.

אני מניח שזה קשור לאופן התנהלות השיחה. מנסיוני כאשר באים בגישת בקשה ולא בגישת "מגיע לי" מקבלים הרבה יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הנוקיה 3120 שלי עבר כביסה, מכשיר שנרכש במחיר מופקע דרך אורנג'.

אני לא זוכר למה פניתי לשירות הלקוחות שלהם, אבל לקראת סוף השיחה הנציגה שאלה אם היא יכולה לעזור בעוד משהו. אמרתי לה שהפלאפון שלי עבר כביסה והושבת ושאלתי אם ניתן לעשות משהו בעניין. תוך מספר דקות היא הודיעה לי שאקבל בכל חודש זיכוי בסך עלות המכשיר עד לסוף תקופת ההתחייבות, וכך אכן היה.

אני מניח שזה קשור לאופן התנהלות השיחה. מנסיוני כאשר באים בגישת בקשה ולא בגישת "מגיע לי" מקבלים הרבה יותר.

איתמר.

ההיתה צריך להחזיר להם את המכשיר בתור הוכחה או שהם וויתרו על זה?

• תוכן חדש...