Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

באוקטובר אני מתחיל ללמוד ולצורך כך אני אקח את הפאביה אליי, מכיוון שמדובר על נסיעות בינעירוניות. הבעיה מתחילה עם אמא שלי שצריכה רכב קטן ואוטומט לנסיעות בתוך היישוב ולכן אני שוקל לקנות לה רכב (היא תישאר בלי הפאביה).

התקציב לא משנה. כלומר אני יכול לקנות גם רכב חדש, אבל הכיוון הוא לרכב משומש בכמה שפחות כסף. הרכב ייסע כ- 5K ק"מ בשנה בדרכים עירוניות, ולכן נפח המנוע לא משנה (מצידי שיהיה 1000 סמ"ק), אמי גם ככה נוסעת לאט.

הדרישות (מסודר לפי סדר עדיפות):

א. אמינות! על כל המשתמע מכך. האקלים בחורף פה נורא בעייתי, כלומר הטמפ' פה יורדת בכיף לאזור ה- 0 מעלות ועם הפיאט אונו היו בעיות בהתנעה כמעט בכל בוקר שהסתדרו לבד בצהריים.

ב. אוטומט ולא רובוטי. לא מוכנה לשמוע בכלל על ידני.

ג. חובה ABS ו- ESP. היא לא מסתדרת בלי.

ד. היא לא מוכנה לשמוע על פיאט מסיבות של שירות גרוע שקיבלה בעבר בסוכנות סמל"ת בחיפה ובמוסך המורשה שלהם.

ה. אהה, וגם לא רכב צרפתי (רנו, פיג'ו וסיטרואן) - זה לא מסתדר עם הסעיף הראשון של אמינות.

האם יש לכם המלצות?

תודה,

גיא.

פורסם

אם הרכב הוא רק לנסיעה עירונית

ולא יותר מכך, ויחד עם זאת התקציב אינו בעיה - אך אתה רוצה מוצר איכותי...

הייתי אומר שתכניס לשקלול אלטו אוטו' ויונדאי I10 אוטו' - את הפיקנטו אני לא מכניס היות והיא לא זמינה לאספקה.

טל.

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

שמועה מספרת שבכרמיאל יש אונו קבריולט למכירה :wink:

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

או I10 אוטומטית חדשה, או באותו מחיר - I20 שנת 2010.

שתיהן מצוינות.

בהתחשב בצרכים שהעלית (ואני מבין מזה שאין משמעות לגודל תא מטען וכיו"ב) הייתי הולך על I10 חדשה (ועדיפות לפיקנטו מבחינת העיצוב - אם במקרה תמצא במלאי)

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

גם אני חושב שכדאי אלטו משומשת או לחלופין יונדאי I10 מהראשונות שהגיעו ארצה, היא איכותית וכרכב היא טובה הרבה יותר אך היא גם תעלה יותר מהאלטו.

בהצלחה.

פורסם

נשמע כאילו דייהטסו סיריון משומשת גם תענה לצרכי אמך.

אוט',מציגה אמינות טובה ומוכחת.

בשביל נסועה כה נמוכה הייתי מחפש לה אחת שנתון 07-08,תחסוך כסף ואת ירידת הערך הראשונית והכבדה.

פורסם

שוב: בשביל אדם אחד שנוסע ברכב לא יותר מ-5,000 ק"מ בשנה, אין צורך ברכב כמו סיריון. על אף שמדובר ברכב קטן, הוא עדיין גדול מידי ביחס לצרכים הללו, ולכן סוזוקי אלטו מתאימה כאן בול (במיוחד אם לוקחים אחת בת שנתיים שגם תהיה זולה יותר מאחת חדשה, שממילא איננה יקרה).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מאזדה 2 משומשת תעשה את העבודה בצורה מעולה ! אוטו אמין, עם שוק יחסית חלש כך שתוכלו לקחת 2009-2010 אפילו ב60K.

יפנית, אמינה שעם הנסועה הדלה תוך כמה שנים תיחשב למציאה בשוק המשומשות. בהצלחה !

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

מאזדה 2 בהחלט מרגישה יותר "אוטו" והרבה יותר איכותית ומהנה מהאלטו. השאלה היא האם עבור רכב שאמור להוות תחבורה בסיסית ושנוסע 5000 ק"מ בשנה שווה תוספת המחיר ביחס לאלטו.

לדעתי - לא. מצד שני, זה לגמרי עניין של סדרי עדיפויות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...