Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה רשום ברישון רכב של באגי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיצד ניתן לבדוק שהבאגי רשום כבאגי במשרד הרשוי ? מה כתוב ברישיון ?

מה לגבי הגג ? הוכחות בעת מעבר טסט ?

תודה על כל מידע !

פורסם

רשום באגי ממש כך,אם רשום מרכב פתוח סימן שזה חיפושית קבריולט שהפכה לבאגי.

קומבינה שעוברת טסט בנתיים.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

לגבי באגי...

שמעתי שיש מקום (שלא נזכיר את שמו - פירסום סמוי או משהו כזה, מותר לכתוב את שמו? מנהלים?!), שבונה באגיז בהזמנה...

והמחירים, ללא תחרות :shock2: .

בכל אופן, הוא גם דואג לרשום אותם כבאגי במישרד הרישוי...

האם יש למישהו ניסיון עם דברים כאילו?

מישהו ניסה?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
לגבי באגי...

שמעתי שיש מקום (שלא נזכיר את שמו - פירסום סמוי או משהו כזה, מותר לכתוב את שמו? מנהלים?!), שבונה באגיז בהזמנה...

מישהו ניסה?

גילי

ממש, אבל ממש לא נראה לי ... תוכל לכתוב את שם העסק או לשלוח לי בה"פ?

פורסם
לגבי באגי...

מישהו ניסה?

גילי

ממש, אבל ממש לא נראה לי ... תוכל לכתוב את שם העסק או לשלוח לי בה"פ?

קוראים לו שוקי דרימס קאר

פעם חבר התקשר והתעניין בקשר לבאגי... וזו התשובה שהוא קיבל...

שוב, לא היתנסות אישית, אני רק מעביר את המסר 8)

אם "יצא לך מזה משהו" תעדכן אותי...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

שלום

בקשר למה ששאלתם..

יש כזה דבר באגי חוקית...איך אני יודע?

כי אני בונה אחת בימים אלה בסדנת השיפורים של שוקי דרימס קאר....

אני עובד שם ובימים אלה אני בונה לי באגי כזאת..

זאת באגי שלרשיונות בעל המוסך(שוקי) דואג...

גם שעוצר אותך שוטר ומבקש לראות רשיונות של הבאגי...אתה מראה לו את הרשיונות והוא נותן לך לסוע...למה?

כי הכל חוקי....

אם למישהו יש שאלות בקשר לבאגי ...בכיף

פורסם

מצטער על הקפצת האשכול....

שמי אסף , אני חדש בפוורם זה !

ברשותי באגי - חיפושית , והיא ממש כרגע בשלביי שיפוץ.

ברישיון כתוב: "מנוע חיפושית 1300 סמ"ק ", אני רוצה להחילף מנוע למשהו יותר אמין , חדש וחזק.

ידוע לי שמיבחינת החוק - אני לא יכול להחליף מנוע וביחוד לא יכול להגדיל את נפח המנוע.

לאחר בירורים רבים בנושא הנ"ל הבנתי שאין מנוס מלהתקין מנוע חיפושית או מנוע של טרנספורטר עד שנת 73' - (אותו מנוע רק 1600) :( , עד שפתאום ביום חמים אחד יצא לי בטעות לדבר עם איזה בחור נחמד שהוא במיקרה מהדנס רכב , שמאי רכב וחובב מוטוריקה מושבע הוא אמר לי בביטחון מלא שאני דווקא כן יכול להחליף למנוע אחר אבל רק בתנאי שהוא יהיה באותו הנפח שרשום ברישין (למרות שאם רשום לי 1300 סמ"ק ואני יחרוט ל- 1600 , א אחד לא ידע ובטוח שהטסטר לא יפתח לי ת'מנוע ) ובנוסף שאני לא יהיה צריך לשנות את התושבות .... (לדוגמא מנוע של סובארו 1300 מתאים בול לתושבות)

חשוב לציין שכבר דיברתי עם שוקי מ"שוקי דרמס קאר".... , הוא אמר לי שאני יהיה חייב להרכיב מנוע אך ורק של חיפושית \ טרנספורטר (73') בכדיי להעביר את הבאגי טסט באופן חוקי.

השאלה שלי כזאת: האם הגיוני מה שהבחור אמר לי או שמע אני יהיה חייב לדחוף מנוע חיפושית....?

אשמח אם תוכלו לעזור לי ....

תודה..... :D

פורסם

אני צריך לברר את החוק באופן מדיוק.....

הריי הבחור שדיברתי איתו לא נשמע טיפש :? . הוא אמר לי שאני יכול להחיליף לאיזה מנוע שאני רוצה רק בתנאי שהוא יהיה באותו הנפח כמו ברישיון ובתנאי נוסף שאומר שאסור לי לשנות את תושבות המנוע....

איפה אני יכול לראות ציטוט של החוק הנ"ל ????

חשוב לציין שמנוע של סובארו 1300 מתאים בול לתושבות ובנוסף הוא גם באותו הנפח שברישיון שלי.... :!:

כל שוטר זוטר יודע לזהות מנוע של חיפושית....אני לא רוצה לחיות בפחד ....סך הכל הבאגי מושך תשומת לב....

תעזרו לי.... :crazyeye:

פורסם
שלום

בקשר למה ששאלתם..

יש כזה דבר באגי חוקית...איך אני יודע?

כי אני בונה אחת בימים אלה בסדנת השיפורים של שוקי דרימס קאר....

אני עובד שם ובימים אלה אני בונה לי באגי כזאת..

זאת באגי שלרשיונות בעל המוסך(שוקי) דואג...

גם שעוצר אותך שוטר ומבקש לראות רשיונות של הבאגי...אתה מראה לו את הרשיונות והוא נותן לך לסוע...למה?

כי הכל חוקי....

אם למישהו יש שאלות בקשר לבאגי ...בכיף

עניין החוקיות מעניין אותי, אני מגיע מתחום אחר (ג'יפים) ואנחנו נתקלים בדי הרבה בעיות עם החוק עקב שינויי מבנה. כל שינוי מהמצב המקורי של הרכב נחשב לשינוי מבנה וכל שינוי אסור אלא אם עבר רישוי מתאים. מה השינויים המתבצעים בבאגים המוזכרים? איזה רישוי יש לבאגי?

פורסם
רק מנוע של חיפושית.

לכל החלפה אחרת תצטרך אישור של מח' התקינה במשרד התחבורה(ולא תקבל).

עמית

למה אין אפשרות לקבל אם רוצים לשנות לנפח אחר?

פורסם

תקנה 380

(א)לא ישנה אדם מבנהו של רכב אלא לפי היתר בכתב מאת רשות הרישוי.

(ג)בתקנה זו "שינוי מבנה רכב"-לרבות החלפת המנוע במנוע מתוצרת או דגם אחר, שינוי מבנה הארגז ע"י סגירתו או באופן אחר, שיונוי מבנה הסרנים או מספרם והתקנת מכשירים מיוחדים.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

יש כזה דבר רשיונות לבאגי...

ברשיון פשוט רשום באגי..לא רכב פתוח...

באגי...זה מה שרשום..

בקשר לשינוי מבנה...אחרי שאתה משנה מבנה אתה צריך להשאיר רק את השלד של הבאגי(הרצפה..)ואתה צריך שיהיה בודי שיעטוף אותך...באגי צינורות לא תעבור טסט...אתה צריך מן "עטיפה" וקשת התהפכות....

אם אתה רוצה עוד פרטים אתה יכול להיכנס לאתר של שוקי דרימס קאר ותבקש שם לדבר עם שוקי ותשאל אותו מה שאתה רוצה...

http://WWW.SDC.CO.IL

פורסם

אני לא יודע מה בקשר לבאגי שמבוסס על מנוע חיפושית. אבל זה בהחלט מעניין לשמוע.

מה קורה עם עלויות של טסט וביטוח?! אם שוקי מייצר אותו,איך הוא מקבל רישוי? בקומבינה או כמו שצריך?! צריך לקבל טונות של אישורים בשביל כזה דבר!!

לי יש תומקאר חד מושבי שברשיון רכב שלו רשום "טרקטורון". גם המחיר של הטסט הוא לפי טרקטורון,וכך גם עלות ביטוח חובה.

עוד לא שמעתי על באגי "חוקי" שנבנה בארץ,ומקבל רישוי והכל,מלבד התומקאר,מישהו יכול לחדש לי משהו בקשר לזה?!

אלון.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...