Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב באזור ה60 אלף שקל.

הרכבים שמצאו חן בעיניי -ג'אז 2006 , פאביה 2008, סיטרואן C4 2008 ,

הייתי שמח לקבל המלצות לגבי הרכבים (אמינות, חלקי חילוף, שמירת ערך, נוחות נסיעה, איבזור, דלק וכד') ,כמובן אם ממליצים על משהו אחר שכדאי לשים לב אליו ועדיף מפני אלו שכתבתי גם טוב.

בגדול רוב הבעיה שלי זה חנייה בתל אביב, הנסיעות שלי לרוב הן כ- 1200 ק"מ בחודש - משולב.

הייתי מעוניין ברכב נעים ונוח לנסיעה, מאובזר, שומר על המחירון (כמה שניתן) וחסכוני.

אודה לכם מאוד על ההתייחסות..התלבטות לא קלה..

תודה.

יבגני.

פורסם

שלום,

נעים ונוח לנסיעה - C4

חיסכוני ושומר על המחירון - ג'אז

חיסכוני ויותר חדש - פאביה.

כפי שאתה רואה, לכל רכב יש יתרונות וחיסרונות.

הכל עניין של סדר עדיפות שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נכון , מסכים ולכן מתלבט..

בסוף רוצה להגיע להחלטה ואולי בזכותכם אצליח למקד את עצמי לדגם אחד .

בסוף ה-C4 עם גיר AL4 מלחיצה טיפה עם כל התגובות בפורומים השונים.

הג'אז יקרה השאלה היא אם היא שווה את הסכומים ואת השנתון הנמוך

והפאביה - טוב לא יודע יותר מדי על הפאביה..

פורסם

ג׳אז דור קודם אמינה וחסכונית משנעותית מהאחרות אבל אני לא יודע כמה היא תשמור ערך עם השינויים במחירי רכבים חדשים. שים לב שהעלות שלה יקרה. נוחות בגאז דור קודם על הפנים מבחינת מתלים, מתרסקת ומתנדנדת.

פאביה אם אוטומט אז יש לך רק 1.6 אם ידני יש משניהם. מבחינת חסכון בדלק ממוקמת סביר עבור אוטומט וידני כאחד. הבעיה בפאביות ובכלל בסקודה מחירי ביטוח הזויים! תבדוק אותי... הרכב נח יחסית כמובן עדיף צמיגים חתך גבוה ולא ספורט.

C4 הכי נוחה אבל הכי פחות חסכונית, חלקי חילוף יקרים יחסית, אמינות - יש שיפור אבל רגישה מאודדד להזנחות וצריך לשים לב איך טופלה.

טל.

פורסם

עד היום הג'אז שמרה על ערכה בצורה מצויינת ולמרות מחירה הגבוה יחסית שומרת על ביקוש מאוד ער בשוק. הרכבים האלו מטפטפים אלינו לסוכנויות ובכל פעם פשוט נחטפים בתוך כמה ימים. יש לה שם טוב מאוד בשוק המשומשות ולא סתם, באמת מדובר במכונית אמינה וחסכונית יחסית.

הסיטרואן C4 זולה משמעותית ממנה, בסכום הזה אפשר למצוא בקלות מודל 2008 ואף יותר. בסך הכל המכונית לא רעה אבל היא גדולה מהג'אז מה שעלול ליצור לך בעיות חניה והיא גם פחות חסכונית ממנה בגלל המנוע הגדול.

פורסם

אם הצרכים משפחתיים יותר, אז הC4 היא הבחירה המועדפת מבין האפשרויות שהעלית.

היא מאוד מאוד נוחה ומאובזרת מלא, כולל בקרת שיוט.

מבחינת אמינות, ממה שאני מכיר - הרכב סביר בהחלט, גם אם לא ברמה יפנית.

מבחינת שתי הקטנות - אז קודמיי אמרו יפה, הג'אז תשמור יותר טוב על ערכה, אבל בכל יתר הפרמטרים נראה לי שהפאביה עדיפה. מדובר באיכות של VAG, בידוד רעשים ואיכות הרכבה מוצלחים.

בקיצור - כל אחת מהאפשרויות טובה בפני עצמה, תלוי בצרכים.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

תודה רבה על התגובות, בהחלט נותן עוד מספר נקודות למחשבה,

עקרונית אין לי משפחה , רוב הנסיעות שלי פרטיות, אני עם עצמי.

אני מופתע לגלות שהג'אז נמכרת מהליסינג..מענייין.

• תוכן חדש...