Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צרפתיות ביום מסלול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש משהו שאני לא מבין פה. בכנות, בלי סרקאזם.

מילא לעסוק בפעילות שחוקיותה מוטלת בספק (ואל תספרו לי שזה היה "אימון") ואז לבוא ולפרסם תמונות בפורום ציבורי,

אבל מדוע בעצם יש צורך ב-40 תמונות, שמתוכן במשהו כמו 34 מופיעה מכונית על פיסת אספלט? הרי אלה אפילו לא

תמונות אמנותיות במיוחד או עם אפקטים מיוחדים, אלא סתם ציון עובדה כזה, "יש לי מכונית, והיא נסעה על אספלט".

כאילו, מה כל כך מעניין ומקורי בחתיכת אספלט + מכונית, שצריך לחזור על אותה תמונה 34 פעמים בשינויים קלים?

מילא הייתם שמים תמונות של המסלול, או של האנשים, או של המכוניות מסודרות באזיה קשת או טור יפה... משהו

יחודי שמעביר את התחושות או האווירה מאותה פעילות. במקום זה יש מכונית על אספלט. 34 פעמים. ועוד תמונה

או שתיים של דברים מסביב, ללא שום הסברים או פרשנויות.

בקיצור, זה יצא יותר כמו בדיחה פרטית בין כמה אנשים מאשר משהו שכולם בפורום הציבורי יכולים להנות ממנו.

אני שמח שנהניתם, אבל מתקשה לראות את הערך של השרשור הזה לשאר 81,043 חברי הפורום. :roll:

פורסם

אחלה תמונות פיליפ

חסרה לי התמונה המסורתית שלך עם איזה גלגל באוויר... יכול להיות שה306 לא מתרוממת? או שעדיין לא הספקת לנסות :wink:

Confidence In Motion

• חברי המעגל הראשון
פורסם
:mm_yeah: תמונות יפות מאד, אני אוהב לראות תמונות של מכוניות (יפות שמורות מושקעות וספורטיביות בחלקן) נוסעות (מהר ובסיבובים חדים) על אספלט :-D

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...