Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכת גניבות!

תומR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קטע מוזר....

שילשום בלילה פרצו לנו הביתה.

היום בבוקר הגעתי לחדר כושר רק כדי לגלות את המדריך שלי שפוף קומה אחרי שגנבו לו את הKLE שלו (זה כולה KLE...מה אתה בוכה?).מישהי כוסית שמתאמנת איתי שאלה אותי אם אני עובד בפולקסוואגן-כי גנבו לה אתמול את הפולו,לבוסית של חברה שלי גנבו אתמול 626 ולמישהי שיושבת שולחן לידה גנבו פונטו בת חודש שאני מכרתי (יום ראשון יקנו חדש :) ).

מה לעזאזל קורה כאן?!?!

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
קטע מוזר....

היום בבוקר הגעתי לחדר כושר רק כדי לגלות את המדריך שלי שפוף קומה אחרי שגנבו לו את הKLE שלו (זה כולה KLE...מה אתה בוכה?).מישהי כוסית שמתאמנת איתי שאלה אותי אם אני עובד בפולקסוואגן-כי גנבו לה אתמול את הפולו,לבוסית של חברה שלי גנבו אתמול 626 ולמישהי שיושבת שולחן לידה גנבו פונטו בת חודש שאני מכרתי (יום ראשון יקנו חדש :) ).

מה לעזאזל קורה כאן?!?!

היכן הם מתגוררים?

די מפחיד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

גם למדריך הכושר קרבי שלי גנבו את האוטו בתחילת השבוע - אימפרזה 1.6

הוא כולו מבואס בכלל .. מסכן :?

באמת זה נהיה כבר בלתי נסבל ..

:(

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם
בישראל בממוצע נגנב רכב כל 11 דק' (קראתי פעם את הסטיסטיקה)

כנראה שנפל מזלך להיות בין "ברי המזל" שהוגרלו בסטיסטיקה הזו.

קראת את זה פעם,אבל מי יודע מה יש עכשיו.

אני שמעתי פעם שבעולם כל 2 דקות נרצח מישהו/י וכל כמה דוקות(לא זוכר )נחטף מישהו.

במדינה קטנה כמו ישראל ,גניבת מכונית כל 11 דקות זה מאוד חמור.

i don't afraid to die ,i afraid to loss my freedom -Sokrates

פורסם
קטע מוזר....

מה לעזאזל קורה כאן?!?!

בטח חבר שרוצים לעשות נזנקים לחברות הביטוח :lol::?

פורסם
קטע מוזר....

מה לעזאזל קורה כאן?!?!

אלוהים, כל מה שאני מבקש זה שיקחו מאיתנו את שתי המיצו. שלנו (לאנסר וסופר לאנסר, שתיהן יד ראשונה, למי שמעונין, בשתיהן אזעקה (טיפ, היא מקולקלת) ובשתיהן אימובילייזר - תקין)

הגנב המעונין מוזמן בזאת לקחת אותן לעזאזל (או לרשות, לא אכפת לי)

ומשלקח אותן הוא רשאי לעשות בהן ככל העולה על רוחו.

נ.ב. - שתי המכוניות עם ק"מ נמוך האופן מזעזע (90K ו25K בהתאמה) ושמורות באופן מעורר יראה...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

"למכירה" חיפושית 74 ללא מזגן או רדיו בלי אזעקה

זהירות הבלמים לא טובים

לא לנסוע מהר

:lol::lol::lol:

פורסם

זהירות הבלמים לא טובים

לא לנסוע מהר

עם אתה לא משקר,ועם המחיר סביר(עד 1000 ש"ח) אני קונה.

i don't afraid to die ,i afraid to loss my freedom -Sokrates

פורסם

זהירות הבלמים לא טובים

לא לנסוע מהר

אני מוכן לקנות ממך אותה, צור עמי קשר בה"פ, אני מחפש בנרות חיפושית 73-74.

ומרוב שנמאס לי, אני גם מוכן לשלם עליה כסף, בתקווה שהיא במצב זוועתי ודורשת שיפוץ.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
קטע מוזר....

מישהי כוסית שמתאמנת איתי שאלה אותי אם אני עובד בפולקסוואגן-כי גנבו לה אתמול את הפולו u

טלפון לקחת נכון ? :lol::lol::lol:

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

סתכלו על חצי בכוס המלאה, כל 11 דקות מישהו זוכה במכונית חדשה :D (אם יתמזל מזלו גם ספורטיבית, ואחרי זה לרוץ ולספר לנו על נסיעת מבחן שעשה לה).

• תוכן חדש...