Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

לפני שבועיים פרסמתי שירשור שהיה תוצאה של הרצון לרכש רכב פרטי ולהחזיר את הליסינג שעולה לי לא מעט.

אני אחזור על הדרישות והפרטים למען השירשור החדש:

אני נוסע בעיקר בעיר, כ15 דקות הלוך ו15 חזור על בסיס יומי (בתוך העיר).

נסיעות מחוץ לעיר מסתכמות בנסיעה אחת לשבוע לכל היותר של הציר אריאל-פ"ת

על כל חודש אני נמצא כשבוע בחו"ל (בזמן זה הרכב לא בשימוש)

אני מעוניין בעיקר ברכב אמין ובטיחותי

רוב השימוש יהיה כשאני לבד ברכב

אני מעוניין שתהייה לי אפשרות להרכיב גגון

ועכשיו לחלק העסיסי בשירשור, אני מודע לעובדה שרכב מיני ימלא את הדרישות בצורה פנומנאלית תוך אספקת 3 הדרישות הראשונות והעיקריות שלי - ובלי לשכוח את העובדה שאני אוכל להפנק בריח של רכב חדש ואפילו להשאיר את הניילונים על המושב האחורי כי מעולם לא ישבו בו - אני אשתמש ברכב לבד ב99% מהזמן.

אז עף על פי כש שאני יודע את כל שנאמר כבר, נניח שאני הולך על אפציה של יד 2.

מה אפשר לרכב בסכום הנ"ל?

אני כמובן מעדיף לא להפגין יותר מדיי גמישות במחיר היות וכשאני מנסה להתגמש זה מכאיב (או לגב שלי או למנהל הבנק)

הסיבה שאני חופר היא שאני כמובן לא ממהר לשום מקום ולא נמצא בעמדת לחץ.

יחד עם זאת, זה כסף שאני יכול לחסוך.

ואני מעדיף לעשות החלטה מושכלת :)

עכשיו אתם חופשיים להשיב לי בשנינות והעוקצנות שלמדתי לאהוב בפורום הנ"ל

תודה,

טל

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

שלום.

לא רשמת שום דבר לגבי הגיר.

ב 70 אלף ש"ח אפשר לקנות סופרמיני חדשה - קליאו\מיקרה\206+ עם גיר ידני.

אם רכבי מיני נראים לך צפופים\חלשים\לא מספיק בטיחותיים, וגיר אוטומטי עדיף לך בגלל נסיעות בעיר, בתקציב שלך אפשר לקנות סופר מיני יד 2 (יאריס\ג'אז\סיריון\מזדה2\סוויפט ) משנתון יחסית מתקדם.

כמות הנסיעות שלך לא רצינית, לכן ההפרש בצריכת הדלק לא יהיה משמעותי.

בכל מיקרה, רכב יד 2 כבר הפסיד את ירידת הערך הגדולה של שנתיים ראשונות.

רכב משפחתי? אני לא רואה סיבה לקנות כזה, למרות שכמות הנסיעות לא תרושש אותך בהוצאות הדלק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התגובה וולאד,

נראה כי היאריס סובלת ממחיר שאינו מצדיק את השנתון שלה - או לפחות כך נראה.

ובנוגע לאחרות, אשמח לדעת יתרונות חסרונות של כולן בכלליות למה לבחור באחת ולא באחרת?

תודה,

טל.

פורסם

ג'אז סובלת מבעית תמחור זהה של יאריס, אבל הונדה ממש מרווחת בפנים.

בקשר לאחרות, הכל עניין של טעם. אחד יגיד - סיריון הכי זולה ויותר חיסכונית בגלל מנוע יותר קטן, ולמעשה מדובר בסוג של יאריס בגלל מכלולים זהים. השני יגיד שהוא לא מוכן בחיים לנסוע ברכב שנראה כמו צפרדע.

אחד יגיד שמזדה 2 עדיפה בגלל זריזות, אמינות וגם נראית טוב. השני יגיד שהרכב סובל מגימור פנים פשוט, לא מספיק חיסכוני ולא נוח לרגליים ארוכות.

ואותו הדבר גם סוויפט.

צריך לראות את הרכבים, לנסוע בהם ולהקשיב ללב.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מבין, תודה

למען האמת נסעתי בסוויפט החדשה לא מעט.

הרכב נחמד, זריז אב לא נפלתי מהרגליים. התחושה הייתה קשיחה ולא איכותית.

אני מאמין כי אני יכול לומר בביטחון שאני אדם של רכבים רכים יותר מבחינת נוחות.

טל

פורסם

הינה, בבקשה, מה שרשמת על סוויפט רק מחזק את מה שאמרתי לגבי הגישה הסובייקטיבית לכל אחד מהרכבים.

לטעמי, ברכבים קטנים (ואולי גם בגדולים יותר), לצערך, את הרכות ונוחות מחפשים ברכבים צרפתיים.

קליאו\207\206+ כנראה יתנו לך תחושה עדיפה, אבל יש להם חסרונות, במיוחד כאשר מדובר בגירים אוטומטיים (אני לא מדבר רק על האמינות).

לכן שאלתי על גיר רגיל.

פורסם

הטעם הישראלי משתנה, עם עליית מחירי הדלק.

בכל מקרה - אם המטרה היא מכירה מהירה, אני ממליץ לגשת לאחת מחברות ההשכרה ולקחת מאזדה 2 מאחד מהשנתונים האחרונים שלה - תקבל אוטו יחסית חדש וגם תוכל לקזז את הק"מ העודף שלו עם הנסועה הנמוכה עד מאוד שלך.

אני מעריך שאתה לא עובר את ה-1000 ק"מ בחודש כך שצריכת דלק לפה או לשם לא אמורה להזיז ברמה שתכאיב בכיס.

פורסם

אני ממש בספק, שרכב יד שנייה אחרי ליסינג, נפוץ בליסינג, ישמור על הערך .

ולא משנה שקוראים לו מזדה.

פורסם

שלום,

אני בדיוק בהתלבטות שלך עם כמות נסיעה גדולה יותר.

בסוף החלטתי ללכת על הרנו קליאו 1.2 ידני.

לפי דעתי אתה תמצא את הרכב עונה על הדרישות שלך בצורה ממש טובה ולגבי הסחירות ההימור שלי שלרכב כזה עם ק"מ נמוך כמו שאתה הולך לעשות יהיה תמיד תמיד ביקוש מוצק.

לגבי כל שאר הדברים הרכב ממש מפנק, נוחות הנסיעה ממש הפתיעה אותי לטובה, החסרון היחיד הוא שבשביל שהמנוע יהיה זריז אתה צריך לבחוש בהילוכים ולנסוע בסלד גבוהה. לגבי לשייט בכיף על מאה אין בכלל בעיה במנוע.

בכל מקרה אני מציע שתקבע נסיעת מבחן ותראה אם הרכב עונה על הדרישות שלך, לדעתי ב-70K זה הכי הרבה רכב שאפשר לקבל.

:king:

פורסם

יש לך גם את ניסאן מיקרה ידני,רכב זריז,חסכוני בדלק,ב70k חדשה

היום: סקודה פאביה 2012 ידני

פעם: סיוויק 1.6 2003,ניסן אלמרה פרפקט 2006

פורסם

מתנצל על התגובה המאוחרת , טיסות כבר אמרנו?

את האמת שעל ניסן מיקרה ידנית לא יצא לי לשמוע, האם מדובר בדגם הECO?

יש למישה ניסיון עם הרכב הנ"ל?

פורסם

מנסיון עם מספר רכבי סופר מיני, אם אתה לא מחפש לצאת ראשון ברמזור אני ממליץ לך על פורד פיאסטה החדשה. לא יודע מה מצב שוק המשומשות שלה ואם היא נכנסת לך בול בתקציב או חורגת מעט, אבל זה סופר מיני רמה וחצי מעל כל הסופר המיני האחרות.

היתרונות: נוחות נסיעה (מתלים, מושבים), מרווח מלפנים, עיצוב יפה, אבזור נדיב, בידוד רעשים סביר, איכות חומרים.

החסרונות: קצת עצלה בעיקר בגלל תיבת הילוכים לא משהו, מעט צפופה מאחור ומרווח ראש מאחור לא משהו צריכת דלק יחסית בינונית.

אתה יכול גם לבדוק פאביה ידנית משומשת גם תכנס לך בתקציב.

טל.

• תוכן חדש...