Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש מוזר מהגה MAZDA 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי מאזדה 3 אקטיב שנת 2008, בחודשים אחרונים יש רעש מוזר מהגה כאשר אני מסובב אותו עד הסוף (שרכב עומד), אפשר להגיד שזה רעש כמו צפצוף/שריקה.

יום אחד לקחתי אותו בבוקר (לפני עבודה) למוסך מורשה של מאזדה, סיבבנו הגה ולא היה שום רעש.

אני רוצה להגיד שמוסך נימצא 10 דקות נסיע מבית שלי בחולון. אמרו לי שהכול בסדר. שהגעתי לעבודה אחרי נסיע של כחצי שעה, בזמן חנייה רעש/שריקה חזר. אחרי יום עבודה, בדקתי/סבבתי הגה עד הסוף בחניה ולא היה שום רעש, אבל שחזרתי הביתה אחרי נסיע של כ40 דקות הרעש חזר עוד פעם.

אז מה אתם אומרים? מישו מכיר כזה מצב? האם זה מסוכן?

תודה מראש

פורסם
אם זה הגה חשמלי הזמזום הזה הוא הרעש של המערכת שעובדת .

אם כבר זה רעש שיכול לאפיין עומס על המשאבה אם ההגה הוא הידראולי (שזה גם לא מצב שתקין). כאשר הוא חשמלי לא אמור להישמע שום צליל שכזה בכל מצב.

:)
פורסם

גם אני חושב שההגה אצלך הוא לא חשמלי. קשה להאמין שהבעיה יוצרת סיכון מסויים היות ומדובר בבעייה שההגה מסובב עד הסוף ולא לאורך כל הנסיעה ובכל זוית של ההגה אבל בכל מיקרה תן קפיצה למוסך שייבדקו לך. בשנייה במוסך יכולים לומר לך מה הבעיה.

:)
  • תוכן חדש...