Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה, אני חדש פה והייתי רוצה שתעזרו לי קצת :)

יש לי שברולט אלרו 3400 שנת 2000.. ויש לי מגבר של רוקפורד 301 איקס, רדיו דיסק + צ'ינג'ר של קלריון, רמקוליים אחוריים של פיוניר 400 וואט.. טוויטרים ורמקוליים קדמיים מה שקיבלתי עם האוטו.

היית רוצה שתמליצו לי מה אני יכול לעשות כדי לשפר את האוטו.. יש לי 2000 שקל לבזבז על זה. אני חושב שאני צריך סאב ורמקוליים קדמיים קומפוננט .. מישהו יכול לעזור לי למצוא רמקוליים קדמיים קומפוננט + סאב ב2000 משהו סוף ?

תודה רבה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המגבר שלך לא ירים זוג קומפונטים טובים וסאב.

עדיף לך ב2000 שקל האלו לקנות קומפוננט אחד ברמה גבוהה (הייבריד למשל) לחבר אותך בגישור למגבר,ואת האחוריים לHU

וכשיהיה לך כסף תוסיף עוד מגבר וסאב.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

תראה, דיברו המון על דברים כאלו.

אולי תנסה לפרט יותר מה אתה מעוניין לשים, שנוכל לעזור עוד?

איזה גודל של סאב?

האם אתה צריך הגברה לסאב?

איזה סוג של מוסיקה אתה מעדיף?

sq או spl? שזה אומר איכות או עוצמה?

מה התקציב לכל פריט שאתה רוצה?

ועוד... ( :?: )

פורסם

אני רוצה איכות ועוצמה, אני יודע שהמגבר לא יזיז ובגלל זה אני יקנה מגבר בחול, אני טס לחול עוד חודש (סיימתי יב' לפני צבא).. אבל קצת קשה להבריח גם מגבר גם רמקוליים וגם סאב אז אנ ירוצה לקנות רמקולים וסאב בארץ.. ובערך 1000 לרמקוליים ו1000 לסאב.

חשוב שיהיו קומפוננט טובים. ותודה.

פורסם

הציעו לי רמקוליים קדמיים קומפוננט של דרגסטר

High performance

ב1100 וסאב שלהם גם היי פרפורמנס ב1300..

הבעיה שאני לא מכיר את החברה ואני לא יודע איך המוצרים האלה ואם אני לא יכול להביא משהו יותר טוב במחיר הזה ..

תעזרו לי , תודה.

פורסם

אם אתה מחפש איכות תנסה ללכת על קומפוננטים של החברות הבאות: DLS, JL AUDIO, MB QUART, FOCAL, ALPINE

כמובן שמדובר על הסדרות היותר גבוהות לא על הפשוטות.

הקומפוננט של דראגסטר לא משהו והוא ממש לא מתאים לאיכות.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
אני רוצה איכות ועוצמה, אני יודע שהמגבר לא יזיז ובגלל זה אני יקנה מגבר בחול, אני טס לחול עוד חודש (סיימתי יב' לפני צבא).. אבל קצת קשה להבריח גם מגבר גם רמקוליים וגם סאב אז אנ ירוצה לקנות רמקולים וסאב בארץ.. ובערך 1000 לרמקוליים ו1000 לסאב.

חשוב שיהיו קומפוננט טובים. ותודה.

תתפלא אבל אני הברחתי 10 זוגות רמקולים, 2סאבים+ 2 מגברים..........

קובי.

** אגה הייתי ממליץ לך לקנות מורל פולס ולגשר את המגבר אליהם, נשארו לך 1000 שקלים, קנה בזה סאב פיוניר 305 וישאר לך 500 למגבר! הרבה לא תוכל לעשות עם זה מה שכן היית יכול לעשות זה לקנות v12 של פלטיניום אודיו ולגשר כל 2 ערוצים שלו לסליל בסאב.....

אמנם טיפה טיפשי---אבל זה מה שעושים במגבלות התקציב....

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

אני מתלבט בקשר לקומפוננט הקדמי בין :

Rockford FNX, Morel Dotech, Mb Quart, JBL, Dragster High Performance

מה אתם אומרים מה הכי טוב מביניהם ? אני שומע בעיקר דאנס וטראנס .

תודה רבה

פורסם

יש לי את הדראגסטר,לא שמעתי קומפננטים שונים אבל במחיר שאתה מביא אותו לא שווה לך.

הוא חמוד ,לא יותר מזה.

לך על הרוקפורד x או על הדוטק.

שי.

8)
פורסם

הבנתי, ומה עדיף מוראל דוטק או רוקפורד אף אנ איקס ? יש הבדל של 300 שקל ביניהם זה שווה ? ויש גם את האמ בי קוורט מה אתם אומרים עליהם? ויש גם את הסרווין ווגה

פורסם

תראה,זה תלוי מה אתה אוהב לשמוע.

לפי מה שהבנתי הדוטק הוא יותר למוזיקה עם קול כמו מזרחית למשל,והרוקפורד הוא יותר לצלילים,טראנס דאנס האוס וכאלה..

את השאר אני לא מכיר.

8)
פורסם

דוטק למזרחית? אני לא חושב שמי שבנה את הרמקול תכנן אותו לכך.

בכל מקרה רמקול מתכננים שישמע טוב במגוון סוגי מוסיקה, זה נכון שחלק יכולים להישמע טוב יותר בז'אנר מסויים אבל זה גם תלוי כי לא כל מי שאוהב רוק למשל אוהב את אותם הרמקולים ומחפש את אותם הדברים.

כל אחד מהקומפוננט האלה טוב, אתה צריך לנסות ולשמוע, הם די נפוצים ככה שלא צריכה להיות בעיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...