Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ביום בהיר אחד שמתי לב לבעיה שהלוח שעונים פשוט התנפח. שימו לב לתמונה. יש דרך כלשהי לפתור את הבעיה או שצריך למצוא בפירוקייה חלק חדש תואם? הדבר הינו קריטי או שאפשר להתמודד?

דבר שני - היכן ניתן באזור הצפון, עפולה בעיקר, למצוא שמני ריינול (RHEINOL). ניסיתי לחפש במספר מוסכים באזור אך ללא הצלחה.

תודה!

תמונה0024.jpg

פורסם

XD אחד הדברים היותר מצחיקים שראיתי.

בכל אופן אני משער שזה בגלל שהרכב חשוף מאוד לשמש?

לפי דעתי אם יש לך ידיים עדינות, תגיע לשם ועם סיכה תוציא את האוויר, תבדוק אם לא התעוות כל האזור, במידה ויפריע תחליף, במידה ולא תשאיר ותדאג לשים כיסוי שמשה או לכסות את הרכב.

החום במיוחד בתקופה הזו גורם להמון נזק לצבע ולחלקים חיצוניים ופנימיים ברכב.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

אם גם אני ארצה, המכונית תסרב להגיע למהירויות האלה :lol:

הרכב אכן חשוף לשמש אך כך גם כל הרכבים האחרים העומדים לידו. יש לי כיסוי שמשה. ננסה אולי לפוצץ את הבועה. העיקר שזה לא קריטי או משהו...

לגבי שאלת השמן ריינול - יש יודעים?

פורסם

הפתרון הקל והפחות יפה יהיה לפוצץ את זה עם סיכה או לנסות להחזיר את זה.

אם יש לך זמן ואתה יצירתי אתה יכול להכין לך פלסטיקה חדשה.

צריך לקחת מידות, להדפיס במקומות איכותיים וכו. ההשקעה הכספית לא גדולה.

אם אתה לא רוצה להתעסק עם זה כלל פנה למכון ספידומטורים, בטוח שהם יציעו לך כמה פתרונות הולמים

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

רואים שהתעסקו עם הלוח, יש סימני פתיחה מסביב לברגים שמחזיקים את הספידומטר.

כנראה הניפוח של הפלסטיק הוא תוצאה של אותה "התעסקות".

פורסם

זו גם המחשבה שחלפה לי בראש. מי יודע מה היה הקילומטרז' פעם :wink:

אני לא רואה דרך לתקן את ההתנפחות. בעבודה עדינה אולי ניתן להדביק מחדש, אבל זה לא יחזור להיות כמו מקורי. לוח מפירוק או "קלפים" לבנים מאי-ביי יכולות להיות אלטרנטיבות טובות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לגבי השמן - זה השמן שיש לי ברכב ואין אותו כבר במלאי למוסך ששם לי אותו. אני לא רוצה לערבב סוגי שמנים וגם לא רוצה להחליף לגמרי אז אני מחפש את אותו השמן המדוייק.

לגבי מכון ספידומטרים - נבדוק את העניין. מקסימום, ננסה לפתוח ו'ללוש' את הבליטה. יש דרך מסויימת לפתוח את הלוח? כי אני משום מה לא מצאתי איך...

• תוכן חדש...