Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז ככה יכול להיות שנשרף לי המגבר אני לא יודע בוודאות אבל הייתי מעוניין קיצד אני יכול לברר בלי לחבר אותו לרכב אני מפחד שיקרה משו למרות שיש את כל הפיוזים...

הוא חובר אצלי ולא הדלקתי אפילו את המערכת והרגשתי ריח מוזר...שז גם מוזר שהמערכת לא נשדלקה אפילו והיה ריח מוזר...

ישר חשבתי שזה המגבר ניתקתי אותו וכרגע אין לי שום ריח יכול להיות שהריח היה גם בגלל שהמגבר לא היה בשימוש משו כמו חצי שנה??

איך אפשרי לבדוק את זה??

HU-Sony CDX-GT740UIComp-Morel Dotech Ovation 6• Rear-Morel Maximo Coax 6x9• Amp-Blaupunkt GTA470

Mono Amp - כרגע מחפש • Subwoofer - כרגע מחפש•

פורסם

בוא נעזוב את המגבר לרגע ונעבוד על התחביר שלך.

אנשים לא יענו להודעה כזאת, כי לא ברור מה אתה מנסה למלמל שם.

תפתח נושא חדש והפעם כתוב בצורה מסודרת ונורמלית, תודה.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

בוקר טוב

VinyX צודק ההודעה שלך נשמעת מבולבלת עדיין אנסה לעזור מתוך מה שהבנתי (אני מקווה) מהנכתב בהודעה

זה שיצא לך ריח מהמגבר עדיין לא אומר שהוא שרוף (אם כי קיים חשש כבד)

פשוט תחבר את המגבר בסדר הזה מינוס, פלוס, רימוט, כשכמובן שהפלוס מהמצבר עובר דרך בית פיוז

וכמובן שהפיוזים על המגבר תקינים

תדליק את הרדיו ותראה שנדלקת נורת הפעלה

במידה וכל המתחים בסדר ונורת ההפעלה במגבר לא נדלקת (בחלקם הנורת לד היא בצבע ירוק ובחלקם אדום ובחלקם צהוב) תבדוק אם לא נשרפו פיוזים בתהליך ובמידה ולא אז המגבר כנראה לא תקין

במידה ונדלקה נורת ההפעלה תוכל לכבות את הרדיו ולחבר את כבלי ה RCA ולהדליק שוב את הרדיו ולהתחיל לנסות להפעיל כל יציאת רמקול על רמקול חיצוני (לא חשוב איזה רמקול זה יכול להיות רמקול של שקל וחצי) לאחר שווידאת שכל היציאות משדרות לרמקול תוכל לגשת להתקנה מסודרת ברכב

בכל אופן בסדר הזה אין לך מה לדאוג שום נזק לא יקרה כי זהו סדר ההליך כשהכל מוגן בפיוזים ובהשגחתך

בהצלחה

דרור

פורסם

תודה רבה!

לא נבדקו כל היציאות בסוף זה הסתדר ניתקתי הכל וחיברתי מחדש הכל כנראה שהייתה בעיה במגעים יכול להיות במינוס...

בכל מקרה כרגע מחוברים רק רמקולים אחוריים הקומפוננטים עוד לא הועבר החיווט שלו אבל מקווה שהכל יהיה בסדר =]

HU-Sony CDX-GT740UIComp-Morel Dotech Ovation 6• Rear-Morel Maximo Coax 6x9• Amp-Blaupunkt GTA470

Mono Amp - כרגע מחפש • Subwoofer - כרגע מחפש•

פורסם

אני מנוע מלהגיב כי לאחרונה מגבר שהפסיק להוציא צליל משני ערוצים שלו החליט להקים אותם לתחייה בבדיקה במעבדה :-P

ולמען האמת זו פעם שניה שקורה לי שמגבר פשוט מחליט להחיות את עצמו :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין מה לעשות אדי, זאת תופעה מוכרת.

כמו למשל, אם יש לך כאבי שיניים, לא משנה גם אם הם כאבי תופת.

ברגע שהרגל שלך דורכת במרפאת שיניים, הכל עובר! נעלם כלא היה.

כנראה שגם המגבר ככה, מפחד שמישהו יקדח לו בתוך הלוע. :lol:

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...