Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך לדעתכם המגבר CRUNCH P1400.4 ב650 שקל?

אני רוצה הצעות בבקשה לגבי מגברים בערך בטווח המחירים האלה 700 800 שקל משהו איכותי וטוב כמה שאפשר במחיר הזה כמובן

פורסם

בוקר טוב רפי

אני חושב שאם תשנה את "אני רוצה" ל "אני מבקש" יהיהו פה מספיק אנשים שישמחו לעזור לך ויפרגנו לך בהצעות רכישה

קח את הערתי בחביבות כי כך באמת היא נכתבה

יום טוב

דרור

פורסם

אני מצטרף לשאלה שלו לא דגם פציפי אבל המגברים של קראנץ נחשבים מגברים טובים??

כי המחירים שלהם לא גבוהים במיוחד השאלה היא איך האיכות שלהם??

תודה לעוזרים...

HU-Sony CDX-GT740UIComp-Morel Dotech Ovation 6• Rear-Morel Maximo Coax 6x9• Amp-Blaupunkt GTA470

Mono Amp - כרגע מחפש • Subwoofer - כרגע מחפש•

פורסם

המגברים של קראנ"ץ לא נחשבים למגברים "טובים"

המגברים של קראנ"ץ נחשבים פשוט למגברים סבירים וממוצעים מינוס

ז"א הם יגבירו ויעשו את העבודה בהגדרה הראשונית שלה שזה להגביר את האות שהם מקבלים

עכשיו לגבי איכות ההגברה ואיכות הקרוס אובר ועוצמת ההגברה , לי אישית יש הרבה הסגות ואני לא מחשיב את היכולות שלהם כיכולות "טובות" אלא כיכולות ממוצעות למגבר סיני (כשהמספרים או הוואטים המצוינים על גבי המגבר מנופחים מעבר לכל פרופורציה)

אני מדבר בעיקר על הסדרות הזולות שנמכרות בארץ

דרור

פורסם

תודה דרור,

אפשר בבקשה עוד כמה הצעות למגברים כאלה..איכותיים וחזקים במחיר סביר למתחיל במערכות...ועוד דעות לגבי המגברים של קראנץ'

• תוכן חדש...