Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סאב מעולה אבל יש הרבה תלונות על החנות הזאת!

כמה חברים שלי דיברו עם בעל החנות בעצמו והוא אמר להם שיש את הציוד שהם ביקשו במלאי

וכשהם הגיעו הם גילו להפתעתם שאין את מה שהם ביקשו וניסו לדחוף להם מוצרים אחרים.

גם לגבי ההתקנות הבנתי שזה הולך שם כמו סרט נע, איכות ההתקנה ברמה נמוכה אבל המחיר בהתאם.

כל מה שאני כותב כאן זה מנסיון אישי שלי שביקרתי שם פעם אחת (הספיק לי).

ומחבר שהתקין שם מערכת.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אני לא רוצה להתקין אצלו אני רק רוצה לקנות את הסאב שם..,יש מצב שהסאב מזוייף?

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

וממתי אולטימו הוא 200RMS???

האח הגדול הוא 1000 והקטן 600...

הוא מראה תמונה של אולטימו וכותב מוראל אילייט 10 שבתכלס - זה לא ממש סאב אלא וופר... והוא אכן מוצהר על 200 וואט.

בקיצור - נראה סלט מהסוג שהייתי מתרחק ממנו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אבל זה לא אולטימו זה אילייט...

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

הסאב בתמונה הוא אולטימו - הממברנה עשויה מקרבון... ממברנה של אילייט לא עשויה מקרבון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הסאב מעולה לדעתי מבחינת הסאונד ( אולטימו ) אומנם,

לא ממליץ לקנות, כי יש שם מלא סלט, סאב של איליט? אין דבר כזה זה וופר לא סאב ה RMS שלו זה 600W ה SC ו 1000W הגדול, המחיר נמוך מאוד ולא ראיתי עוד מקום שמוכר במחיר כזה אני מאמין שכל הסאבים האלה משומשים,

היה לי גם ניסיון עם המוכר, הוא מוכר סחורה משומשת כחדשה, אם זה ממגברים עד לרמקולים שפתאום אחרי יום נקרע לך החוטים בתוך הסאב עד למגברים שהחיבורים שבורים, ערוצים לא עובדים וכו'

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

פורסם

+1 לרומן - גם לא דורש הגברה מטורפת - בדיוק ההפך, בקושי דורש הגברה.

סאב פשוט ונפלא לכל הדיעות, לא מרים שכונות אבל ירעיד את הרכב - אחד הטובים שאני מכיר.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...