Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לקנייה מליסינג :arrow:

itsik30
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יש ברשותי יונדאי אקסנט 1,600 מליסינג מטעם העבודה כשנתיים כבר. הרכב אצלי מהניילונים.

עקב סיום העבודה בחברה, חשבתי לקנות אותו מחברת הליסינג, מצב הרכב הוא טוב אני הייתי נהג יחיד שלו, והוא עשה 18,000 ק"מ

כמה שאלות בבקשה

-- אם הרכב עלה לכביש ב 12/09 האם המודל שלו הוא 2010 ?

-- ביררתי מול חברת הליסינג "שלמה סיקסט" הם רוצים על הרכב 67,000 ש"ח כאשר המחירון הוא 72,000 ש"ח נראה לכם הגיוני ?

הם טענו אגב שהמחיר מחירון הוא 75,000.

האם משתלם? כמה נהוג להוריד על רכב ליסינג

אשמח לתשובה על שאלותיי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב כמו שלך, בן 3 מליסינג - נמכר במחיר של 48K עם קילומטראז' של 100 אלף ק"מ בערך.

קח בחשבון ששלך בן שנתיים, אז לפי אותה פרופורציה - סביבות 60K עם ק"מ של 65K.

הם מבקשים על הרכב 67K כי יש לו ק"מ של רכב חדש לגמרי והוא כנראה גם במצב מעולה.

אני מעריך שאם תקנה אתה בעצמך את הרכב ותחסוך להם הוצאות שיווק, אחסנה וכו' - הם יהיו מוכנים להתפשר ל-65K.

קח בחשבון שקשה מאוד למצוא רכבים עם ק"מ נמוך בשוק הרכב הישראלי ובמיוחד בטווח המחירים הנ"ל, כך שאם הם לא גמישים, תחשוב היטב אם שווה לך להפסיד את הרכב - שאתה כאמור, מכיר כל פיפס בו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה היא כמה נהוג להוריד על רכב מליסינג ?

הרי שאני אמכור את הרכב בעוד כמה זמן גם אצטרך להוריד במחיר כי הרכב הגיע מליסינג.

ומה המודל של הרכב אם הוא עלה לכביש ב 12/09 ? האם הוא נחשב ל מודל 2010 ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה היא כמה נהוג להוריד על רכב מליסינג ?

הרי שאני אמכור את הרכב בעוד כמה זמן גם אצטרך להוריד במחיר כי הרכב הגיע מליסינג.

ומה המודל של הרכב אם הוא עלה לכביש ב 12/09 ? האם הוא נחשב ל מודל 2010 ?

יש למישהו תשובות או רעיונות?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

12/09 זה מודל 2009. שים לב שיש במחירון תוספת של חודשי עלייה לכביש.

בכל מקרה המחיר שביקשו ממך נראה גבוה מעט. כמה זמן אתה מתכוון להחזיק ברכב?

אם שנה- שנה וחצי, קח בחשבון שזה בדיוק הזמן בו יפלטו לרכב אקסנט בנות 3 ויהיה לך קשה מאוד למכור

במחיר קרוב למה שרכשת.

אם מתכוון להחזיק ברכב מעל 3-4 שנים אז מצבך כבר יותר טוב ורכב עם נתונים טובים ימכר במחיר סביר (שכמובן יהיה נמוך בצורה משמעותית מהמחיר היום, אך יחסית לרכבים אחרים בני אותה שנה כנראה יהיה סחיר יותר, בעיקר אם תשמור על קצב הק"מ שלך היום).

mx-5, audi a4, alfa 159.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

12/09 זה מודל 2009. שים לב שיש במחירון תוספת של חודשי עלייה לכביש.

בכל מקרה המחיר שביקשו ממך נראה גבוה מעט. כמה זמן אתה מתכוון להחזיק ברכב?

אם שנה- שנה וחצי, קח בחשבון שזה בדיוק הזמן בו יפלטו לרכב אקסנט בנות 3 ויהיה לך קשה מאוד למכור

במחיר קרוב למה שרכשת.

אם מתכוון להחזיק ברכב מעל 3-4 שנים אז מצבך כבר יותר טוב ורכב עם נתונים טובים ימכר במחיר סביר (שכמובן יהיה נמוך בצורה משמעותית מהמחיר היום, אך יחסית לרכבים אחרים בני אותה שנה כנראה יהיה סחיר יותר, בעיקר אם תשמור על קצב הק"מ שלך היום).

נראה לי אני אחזיק את הרכב כשנה שנה וחצי, אבל השאלה שלי היא מה נהוג להוריד על רכב ליסינג המחירון הוא 72K כרגע

שמעתי שמורידים גם 9- 10 K מליסינג האם נכון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...