Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת מרצדס 230

פולו_קלאסיק
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

ראיתי מרצדס 230 שנת 84 למכירה, יד 3 עם מזגן, מכיוון שראיתי את המכונית למכירה רק היום אז לא יצרתי קשר עם המוכר ככה שאין לי פרטים נוספים על האוטו ולכן אני פונה כאן לעזרתכם (חלום חיי לקנות מכונית כזאת)

1) מחר בהנחה שאתקשר למוכר, אילו שאלות עליי לשאול אותו לגבי הרכב מבחינה טכנית ותחזוקה

2) מה הן עלויות האחזקה של הרכב: ביטוח חובה, צד ג', משהו אחר שמומלץ

3) טיפולים

4)יישור קו

5) יש לציין שהרכב יהיה בסופשים כמו רוב רכבי האספנות

6) דלק???

כל עצה\המלצה\ משהו אחר יעזרו לי מאוד

תודה לכולם ושבוע טוב,

עתיר

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. גש לראות את הרכב, מצבו יעזור לך להבין האם אהבו אותו ואיך שומרים עליו.

2. ביטוח חובה כמו לכל רכב אחר, אולי יקר ב-100-200 ש"ח מאשר מרכב אחר עם כריות אויר.

3. טיפולים - כמו כל רכב אחר. הכל זמין, הכל במלאי, תחזוקה לא יקרה במיוחד, למעט בדברעם לא סטנדרטיים.

4. יישור קו ? תלוי באיזה מצב האוטו ולאיזה מצב אתה רוצה להביא אותו.

5. ציינת.

6. 1:6-1:8. תלוי.

קרא פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2065752&postcount=21

יש לי רכב כזה, בשימוש יומיומי של כ-50 ק"מ ביום. W123 230 שנת 83.

הרכב שלי אצלי כבר 5 שנים.

לא נתקלתי בבעיות תחזוקה, למעט השבוע, כשנשבר מוט מקשר ממצערת, ואין להשיג, והרכב מושבת עד להגעת מוט מחו"ל, בעוד שבוע.

דרך אגב, לא יודע איזה רכב ראית, אבל ישנה אחת יפה, לפחות חיצונית, בצבע זהב, עם שלט למכירה מול גלי צהל ביפו. (רשומה אספנות, אני משער ששנת 79).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשיתי סיבוב מסביב לרכב, הצצתי פנימה, על פניו נראה תקין, כמובן שצריך לשמוע את המנוע וכמובן לראות מה קורה מתחת למכסה מנוע.

לשנת 84 הייתי לוקח.

אני גר בקריות ככה שאני לא יודע על איזו מרצדס אתה מדבר.

בגדול אני מפחד לרכוש מכיוון שאני לא יודע אם אני נכנס למיטה חולה, אין לי ניסיון מכני גדול, רמת ההבנה שלי היא בסיסית לא יותר מזה.

בנוסף בעבר החזקתי פולו קלאסיק שעשקה אותי ברמות שקשה לתאר.

איזה שאלות רלוונטיות אני צריך להציג לבעל הרכב?

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...