Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לקנות כזו מליסינג, לפי מה שהבנתי השוק שלהן די חלש,

מה שמעניין אותי זה האמינות של הרכב מעל לכל והתחזוקה שלו, עד כמה הרכב הזה אמין ? מישהו יודע?

פורסם

הרכב הזה אמין מאוד.

יש לו חסרונות אחרים ביחס למתחרים (נוחות, ביצועים ועוד..), בגלל זה המחירים הנמוכים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הרכב הזה אמין מאוד.

יש לו חסרונות אחרים ביחס למתחרים (נוחות, ביצועים ועוד..), בגלל זה המחירים הנמוכים.

על איזה חסרונות מדובר ? מאד חשוב לי להבין לפני שאני מחליט ללכת עליו.

פורסם
על איזה חסרונות מדובר ? מאד חשוב לי להבין לפני שאני מחליט ללכת עליו.

מישהו פעם כתב באיזה פורום שיש לו חסרונות ואז ככה כל אחד קורא ומעתיק מאחד לשני - זה החסרונות של הרכב הזה. תעלה עליו, תעשה סיבוב ותתרשם לבד לדעתי.

פורסם

הרכב חלש יחסית. קטן יחסית והמזגן לא היסטרי.

אמין מאוד מאוד

סך הכל רכב סביר במחיר תחרותי מאוד- לא לפחד ללחוץ חזק את המוכר

פורסם
הרכב חלש יחסית. קטן יחסית והמזגן לא היסטרי.

אמין מאוד מאוד

סך הכל רכב סביר במחיר תחרותי מאוד- לא לפחד ללחוץ חזק את המוכר

בתור מישהו שמחזיק רכב כזה ולאחר שקראתי את דבריך, אני די משוכנע ששמעת/קראת את זה איפשהו או שמישהו אמר לך.

פורסם
הרכב הזה אמין מאוד.

אני לא חושב שהמחירים הנמוכים נובעים מהחסרונות שציינת. יש מספיק רכבים שסובלים פחות או יותר מאותם חסרונות אבל מחיר השוק שלהם גבוה יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היי

היתה לי אחת קצת יותר משנה עשיתי איתה כחמישים אלף ק"מ אפס תקלות

בחברה שעבדתי היו עוד כארבעים כאלה מודלים 2005-2008

ולפי קצין הרכב כמו שאמרתי גם אפס תקלות

חסרונות:

דלק 1/10 ממוצע

ועם מזגן ונוסעים בגליל גם 1/8

ריק במישור מחוץ לעיר 1/12

היה לי מאוד נוח, בגאג' סביר החלפתי אותו שבועיים לפני שנולדה לי הבכורה כך שאף פעם לא העמסתי אותו ביותר משני אנשים

הרכב כבד ומאיץ לאט אך למי שזה לא משנה אז זה לא כל כך נורא

היה לי גם מאובזר משנת 2007 עם חישוקי מגנזיום הגה עור ונורא אהבתי אות

היה לי מאוד נוח ופרקטי

לדעתי במחיר של 45 עם ק"מ נמוך משנת 2008 זאת עסקה מצויינת ומשתלמת יותר מכל מאזדה 3 או פןקוס

פורסם
היי

היתה לי אחת קצת יותר משנה עשיתי איתה כחמישים אלף ק"מ אפס תקלות

בחברה שעבדתי היו עוד כארבעים כאלה מודלים 2005-2008

ולפי קצין הרכב כמו שאמרתי גם אפס תקלות

חסרונות:

דלק 1/10 ממוצע

ועם מזגן ונוסעים בגליל גם 1/8

ריק במישור מחוץ לעיר 1/12

היה לי מאוד נוח, בגאג' סביר החלפתי אותו שבועיים לפני שנולדה לי הבכורה כך שאף פעם לא העמסתי אותו ביותר משני אנשים

הרכב כבד ומאיץ לאט אך למי שזה לא משנה אז זה לא כל כך נורא

היה לי גם מאובזר משנת 2007 עם חישוקי מגנזיום הגה עור ונורא אהבתי אות

היה לי מאוד נוח ופרקטי

לדעתי במחיר של 45 עם ק"מ נמוך משנת 2008 זאת עסקה מצויינת ומשתלמת יותר מכל מאזדה 3 או פןקוס

טה דה טם טם טם .... מגיב מישהו שבאמת החזיק את הרכב :)

לגבי צריכת הדלק זה נכון שהיא לא וואו אבל אני לא מכיר הרבה מכוניות אחרות (לא מהקטנות) שטובות בהרבה. על מיכל אפשר לעשות כ-400 + קילומטרים... אפשר לחיות עם זה. אמינות חשובה לי יותר. הרבה מחזיקים מכוניות כאלה וגם מזדות 3 במסגרת עבודתם ככה שלהם זה ככה או ככה זניח לגמרי..

לגבי האצה, בכביש שהוא ישר לא מצאתי איזשהי בעיה... גז עד הסוף (ואפילו לא חייב עד הסוף) ואתה יכול לעקוף בכיף... בעליה זה אמנם לא אותו הדבר, אבל היא סוחבת ועוד איך.... אגב, אם אתה לא חס על הרכב, טיפטרוניק, מוריד הילוך אחד למטה, גז לרצפה וגם בעליה אתה תטוס :)

מצטרף בחום להמלצה דלמטה וממליץ למתעניין לעשות סיבוב כדי להתרשם.

פורסם

נהגתי ברכב ליסינג 2007 במשך 3 שנים. ממוצע צריכת דלק 1:10.5 .

רכב אמין. התנהגות כביש לא יותר מסבירה. לא מתאים למחפשי ביצועים. עיצוב משעמם בהשוואה לדגם החדש.

יחסי ההעברה של התמסורת מסרסים את הכוח של המנוע. הגיר נוח בנסיעה במישור אבל בנסיעה הררית (עליות לירושלים) מחייב שימוש בטיפטרוניק כדי לשמור את המנוע בעקומת הכח. צריך לנסוע בהילוך שני או שלישי כדי לשמור על מהירות חוקית - וצריכת הדלק עולה בהתאם.

בשנות ה-90 סבלו הגירים של מיצובישי סופר לנסר מתקלות בקילומטרז' נמוך (100,000+ ק"מ) בגלל קולר שמן קטן מדי שלא התאים לארץ. בדוק האם התופעה נפטרה בדגמים אלה.

פורסם

לי יש רכב כזה מהעבודה כבר 110000 ק"מ.

צריכת דלק , מדודה (השוואה של רכש בדלקן לעומת הק"מ שהרכב עשה בשנה) היא 1 ל10. ממוצע של הכל כולל הכל.

הרכב אמין מאוד. מטיפול לטיפול.

החיסרון שלו הוא שחוץ מאמינות (וטיפטרוניק) אין לו שום יתרון.

לא נוח, חלש, בגז' קטן וצפוף.

אם תנסה להוציא ממנו ביצועים, הצריכת דלק תהיה בהתאם.

לדעתי, המחיר גבוה. בשביל התמורה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...