Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B4 דגם ספורט מנוע 2.5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני דיי חדש כאן למרות שכבר הרבה זמן אני קורא המון באתר בעיקר את מבחני הדרכים שכתובים בצורה מאוד יפה.

אני שוקל להחליף את הרכב שלי -הונדה אקורד שנת 2008 צורה חדשה מנוע 2.0.

האפשרות העיקרית שלי היא B-4 ספורט מנוע 2.5 .

מה שחשוב לי לדעת

1. לגבי צריכת דלק ברור לי שתהיה פחות טובה מהאקורד אבל סובארו מספרים על צריכת דלק דומה מאוד למנוע 2.0 . מה שהגיוני בגלל משקל הרכב ,רק ששמעתי כל כך הרבה דברים על צריכת דלק נוראית ב AWD האם הגיר הרציף באמת מכפר על זה ?

2. האם באמת כשמחליפים צמיג צריך להחליף את כל ה4 .

3. עלויות של טיפולים (בבקשה למי שיש ויודע ולא השארות)

4.פתוח להצעות נוספות ולא רכבים ארופיים יש לי מספיק ניסיון רע (מבחינת אמינות) עם אודי A-3 ופאסט קודמות.

תודה

פורסם

הדגם שנבחן על-ידי carsforum הינו B4 בנפח מנוע 2.0 ברמת גימור TOP.

דגם ה SPORT של ה B4 כולל מנוע גדול וחזק יותר (הספק של 167 כ"ס ועיקר הפער הוא דווקא במומנט החזק

יחסית של 23.4 קג"מ) לצד הביצועים המשופרים, כוללת גרסת ה "SPORT צמיגי 18" ייחודים לדגם זה, הצמיגים גם רחבים יותר ביחס לגרסאות ה 2.0.

חיצונית מבודלת גרסת ה SPORT בפגוש קדמי ספורטיבי מרשים למראה, פנסי חזית בטכנולוגיית XENON, מערכת שטיפה לפנסים הראשיים, יחידות תאורה ראשיות מושחרות.

בפנים מבודלת גרסת ה SPORT במערכת הנעה ללא מפתח (באמצעות כפתור) דוושות אלומיניום, סכמת צביעת פנלים בגוון קרבון וסף כניסה בדלתות עם כיתוב SUBARU.

מבחינת תצרוכת הדלק: אכן נתוני תצרוכת הדלק של דגמי ה 2.5 דומים עד כדי זהות למנועי ה 2.0 , תיבת ההילוכים הרציפה היא אחת הסיבות לנתונים המצוינים, בהקשר של צריכת הדלק, הנתון הנ"ל תואם את העובדה המעניינת שדרגת הזיהום אוויר של מנועי ה 2.5 נמוכה בהשוואה למנועי ה 2.0.

אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור,

אייל מסובארו

• תוכן חדש...