Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעייה במזגן (ריח חזק של שתן שמדליקים מזגן)

iwanttobuyacar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי,

בעייה מאוד מוזרה ומעצבנת שהתחילה קצת יותר משבוע

כאשר מדליקים את המזגן יוצא ריח חזק של שתן וזה ממש מגעיל עד כדי כך שאני נאלץ לכבות את המזגן.

פעם אחת הייתי אמיץ והשארתי את המזגן דולק לכמה דקות והריח נעלם

מוזר מאוד, האם מישהו נתקל בזה פעם? איך מגיע ריח של שתן חזק למזגן

?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי,

בעייה מאוד מוזרה ומעצבנת שהתחילה קצת יותר משבוע

כאשר מדליקים את המזגן יוצא ריח חזק של שתן וזה ממש מגעיל עד כדי כך שאני נאלץ לכבות את המזגן.

פעם אחת הייתי אמיץ והשארתי את המזגן דולק לכמה דקות והריח נעלם

מוזר מאוד, האם מישהו נתקל בזה פעם? איך מגיע ריח של שתן חזק למזגן

?

שלום

בעית ריח רע מהמזגן ידועה, היא נובעת מהתידבות של בקטריות על היחידה הפנימית, בדרך כלל בגלל

ניקוז גרוע והצטברות לכלוך ולחות על היחידה הפנימית.

יש חומרים יעודיים לניקוי המערכת, וחומרי ריח טוב המוכנסים לצינורות האיורור ופותרים את הבעיה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תנסה לבדוק / להחליף פילטר אויר של המזגן .

לחבר הייתה בעיה דומה , ומסתבר שהפילטר שלו היה חיצוני וחתול שישב על המכסה מנוע , כנראה הוא עשה את צרכיו והשאריות הגיעו לפילטר וזה נספג בו .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי הפילטר אני לא בטוח, אבל לגבי הצינורות פשוט מאוד תפתח אותם תוציא אותם מהמקום, תנקהטוב טוב, [אבקת כביסה למשל] או כל חומר לניקוי צינורות[גש לאינסטלטור או לחנות לאביזרי רכב] במידה ואין לך ניסיון לא מומלץ לנסות לבד.

עדיף לך לשאול בעל מקצוע[אמין] ולברר עלויות או איך לעשות זאת עצמאית מבלי להרוס שום דבר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...