Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנה ל torrent leech

מתן
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי נחסם , בערך לפני שנה התחלתי להוריד בהורדות ישירות ולא נכנסתי לאתר במשך חצי שנה

והוא חסם אותי לכן מומלץ להתחבר לאתר כל כמה זמן כדי למנוע חסימה דבר שלא ידעתי

קשה באימונים קל בים

פורסם

הייתי מביא לך בשמחה אבל לצערי גם לי נחסם החשבון אחרי משהו כמו 5 שנים חברות באתר ובסביבות 1.8TB של הורדה והעלאה (כמובן שהרוב זיוף)... :-(

לפי מה שקראתי בבלוג שלהם בשבועות האחרונות הם התחילו במבצע לסינון כמה שיותר משתמשים ישראלים מהאתר שלהם..

אגב, יש אלטרנטיבה לא פחות טובה מTL - נקראית TorrentDay, סוג של אתר פרטי שפתוח כמעט תמיד להרשמה, פי כמה יותר משתמשים תורמים מTL לכל טורנט עם מבחר גדול יותר של תכנים ומהירויות נהדרות.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אחד האתרים שאני לא מחבב בכלל , אני מחזיק אותו רק למשחקים ל XBOX , הוא כבר לא כ"כ רלוונטי מכיוון שיש היום אתרים יעודיים מצויינים , אני מחזיק חשבונות בHd-space (כל מה שצריך לHD ) לסדרות יש לי TVT , לכל שאר השטויות יש לי IPT , לא צריך יותר , אה כן גם HEBITS לא מזיק ואף מצויין.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...