Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

olympus d-700 האים כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצלמה המדוברת מוצעת במחיר של 350 באתר BUY2:

http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/2af1648f-8cf8-4f00-9372-1ea856646f6c

משום מה אינה מופיעה בZAP אפילו מה שמעלה אצלי חשד.

האים המצלמה כדאית למשתמש רגיל בלי שום דרישות מיוחדת?

זה המפרט:

http://netex-nav.com/cssfiles/buy2/D-700.pdf

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בפעם האחרונה שקניתי מצלמת אולימפוס קטנה (במבצע של סופר פארם) - החזרתי אותה אחרי יום עקב זוועה של תמונות.

המצלמה היתה תקינה.

ספציפית על המצלמה שאתה שואל - לא הייתי קונה לפני בדיקת שימוש והעברת התמונות למחשב.

אישית - לא הייתי קונה אותה גם ב 200 שקלים, עד כדי כך התאכזבתי מהאיכות של אולימפוס.

לעניות דעתי, במצלמות הקטנות - תקנה קנון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

במחיר הזה, אם אתה משתמש POINT&SHOOT, אין לך מה להפסיד.

לפני כמה חודשים רכשתי לאימי את האולימפוס FE5020, שהיא דגם ממש מקביל לזה מבחינת ה SPECS, והמצלמה עונה באופן מושלם על הדרישות למשתמש POINT&SHOOT - עם היתרונות של מצלמות חדישות (סוללת ליתיום קלה וחזקה, מייצב תמונה, טעינה מהירה של הפלאש, מסך גדול, פוקוס אוטומטי מהיר, דקה וקומפקטית).

המלצמה שהלכתי לקנות במקור היתה הקנון 3100IS אך מי שמכר אותה במחירים טובים, דאז, לא נותרה לו במלאי אפילו לא יחידה אחת לרפואה. יש לציין כי במובן מסויים לקחתי סיכון בזה שלקחתי את האולימפוס (לא היה לי שום ניסיון איתה) והתלבטתי אם לקחת את ה FE5030 או FE5040 (שלא כולם מחזיקים את הדגם הזה) שהיו יקרות יותר, אך בסופו של דבר החלטתי לקחת את ה FE5020 - ולאחר עבודה והכרה של המצלמה הסתבר כי היא באמת תמורה מצויינת למחיר.

שלא יהיו כאן ספקות, עדיין אומרים שב CANON יש עדשה טובה יותר - ואין לי ויכוח עם זה, אך זה לא הופך מצלמות אחרות להרבה פחות טובות.

אחת הדילמות שלי אם לקנות גם את המצלמה מהמבצע היא בעיית מלאי של הספקים. אתה מזמין את המצלמה ואחרי כמה ימים מקבל טלפון שאין במלאי, לא יודעים אם יהיה (וגם אם יהיה אז אולי זה יקח חודש ואפילו יותר) ואז מנסים לשדרג אותך למוצר אחר, כמובן שהוא לרוב גם יקר יותר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

במחיר הזה, מה כבר תפסיד?!

בטח יותר טוב מסלולרי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מה תפסיד? - 350 שקלים. זה כסף, ולא מעט.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

למצלמה, זה מעט מאוד.

למשתמש בלי דרישות, כל דבר זה טוב.

פורסם

מצ"ב שתי תמונות,

האחת צולמה על ידי אולימפוס פשוטה בת יום, השניה על ידי פוג'י ישנה בת כ 3 שנים (אז).

אני לא צריך אפילו לומר מה צילם מה. אותו הצלם, אגב.

מצ"ב חיפוש עד 600 שקלים מחנות MDK בת"א. (אין לי מניות או אחוזים. סתם חנות זולה לצילום).

http://www.mdk.co.il/category/digital_cameras_600

Picture 1010.jpg

Picture 1009.jpg

לשעבר:

פורסם

יש בעיקר בעיה של איזון לובן בתמונה השמאלית. שומדבר שקשור בהכרח למצלמה כזו או אחרת.

אם תוכל לספק את האקסיף של התמונות אני אוכל להסביר יותר.

בכל מקרה, יש לי פוג'י בת 6 או 8 שעדיין נותנת תוצאות יותר טובות מהרבה מצלמות חדשות. תוספת הפיקסלים במצלמות קומפקטיות היתה ועודנה רעה חולה. מבחינת איכות תמונה לא השתנה הרבה (בגזרת המצלמות הפשוטות יותר), אפילו נהיה יותר גרוע לעיתים, מה שהשתפר זה בעיקר מסכי ה-LCD, ביצועים, פיצ'רים וכו'.

פורסם

אם תוכל לספק את האקסיף ...

את ה "מה"?

העקרון הוא שבשתי המצלמות שמתי את המכוון על auto, כמו כל משתמש 'סביר'.

אני מסכים עם כל מה שכתבת על הפוג'י. אבל על מנת להיות הכי "מיינסטרים" כשאני ממליץ על מצלמות אני הולך על הקאנון. לא שתמעתי עד היום ולו תלונה אחת על איכות התמונות בקאנון. במחיר של עד 400 שקלים, יש כמה מצלמות שלעניות דעתי יתנו בשורה התחתונה תמונות טובות יותר מאשר של האולימפוס המוצעת.

לשעבר:

פורסם

1. ה-EXIF הוא המטה דטא של הקובץ, שמכיל את כל המידע של המצלמה בצילום.

2. קאנון חברה טובה עם מצלמות טובות, אבל בלי יתרון מוחץ בקטגוריה של הקומפקטיות. שם היתרון עובר מפה לשם, בהתאם לדגמים השונים שיוצאים כל שנה.

3. לא צילמת תמונה אחת עם האולימפוס המוצעת, לא יודע איך אתה יודע איך היא מצלמת.

בתמונה מימין, יש פלאש?

נ.ב. גם לפוג'י הישנה והטובה שלי יש "מחלה" של שריפת תמונות כאשר הסצינה בהירה מאוד. אם לא יודעים ולא מבינים כלום, בזמן שמש חזקה את מקבל תמונות לא טובות...

פורסם

להכליל על אולימפוס וקאנון זה קצת כמו הדעות הקדומות על רכב צרפתי ויפני.

אין לי מושג לגבי האולימפוס הזאת, אבל נתקלתי באולימפוס אחרות שסיפקו צילומים מצוינים.

קאנון זה מה שכולם קונים בארץ, כמו נוקיה פעם. לא מוצא בהן שום יתרון

על פני אולימפוס או פוג'י מהדור הנוכחי, ואם כבר, סוללות ה-AA הן חיסרון גדול.

(אגב שריפת תמונות, הפוג'י אצלי מהיום הראשון על מינוס 1/3 או מינוס 2/3...)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מעניין, הם עדכנו את המכירה מאז חמישי כשהיא עלתה.

בהתחלה היה מדובר ב399 ש"ח ללא כרטיס זכרון.

המצלמה מהקופונים נופלת אצלי מכיוון שהמחיר שלה לא כזה משתלם. לא קונים מצלמה רק כי יש אותה במבצע.

אתה צריך להוסיף למשלוח ולקנות כרטיס זכרון בגודל נורמלי ,נרתיק ואתה מקבל רק שנתיים אחריות במקום 4 שנהוג בדרך כלל ,לכן הדיל הזה לא כזה לוהט.

כמו כן כשאתה מחזיק מצלמת פוקט אתה לא רוצה להיות תלוי בסוללות ליתיום נטענות לכן בקטגוריה הזולה לדעתי סוללות AA זה מאסט כי בטיול בחו"ל אתה יכול למצוא אותן בכל מקום ולא להתקע עם סוללה מרוקנת.

לטעמי האישי קאנון מסדרה A נותנות את התמורה הטובה ביותר למחיר בקטגוריית הקטנות.

עד היום אני עובד עם A530 (בלי קשר ויש לי גם אולימפוס עתיקה של 2MP שנותנת תמונות מדהימות !)

אני לא חושב שקנון זה מה שקונים בארץ דווקא כי בד"כ הן יקרות יותר .

בקטגוריית הזולות בדרך כלל קונים מה שבמבצע, היתה תקופה שהעיפו אולימפוסים מסדרות FE השונות כמו לחמניות, היתה תקופה שמכרו פנטקס במחירים פנטסטיים (זבל של מצלמה, חטאתי ברכישת אחת) והיתה גם תקופה שהציפו את השוק בCANON מחודשים עם מחירים נמוכים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

סוללה AA זה מעצבן, זה כבד ונגמרת מהר. אלא אם אתה בטרק בהודו, ואז פשוט קנה עוד סוללת ליתיום ייעודית. היום אתה מוציא ממצלמה מאות תמונות על אותה סוללה ייעודית. לא צריך יותר מזה.

לגבי תמונות מדהימות מאולימפוס של 2MP... זה רק מראה את השחיקה בעברית של המילה "מדהים"...8)

פורסם

צודק, אני אתקן - מדהימות בשביל צלם חובב ויחסית לקטנות הזולות שנמכרות היום.

בקשר ל AA, רכשתי בארה"ב בביקורי האחרון במסגרת העבודה, סוללות דורסל נטענות 2650mAh.

אני נזהר בשימוש במלה מדהימות, רק אגיד שהן פשוט לא נגמרות !

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא סתם כתבתי ש-AA זה חיסרון.

אם יהיה לך ממש משעמם פעם, אתה מוזמן לערוך סקר בין החברים,

מי נתקע בלי סוללה בדיוק ברגע הקריטי. 90% מהפעמים מדובר דווקא

בבעלי מצלמות ה-AA, כי סוללות נטענות נפרקות ככה סתם מעצמן, במיוחד בטיולים.

זה די עצוב לראות מישהו שהתכונן לכאורה כמו שצריך והביא שלל מיני סוללות נוספות,

ומגלה שרובן התרוקנו...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...