Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה רכב הכי מומלץ מבחינת: דלק, יופי ונוחות?

מאזדה 3 VS קרוז VS פלאונס VS ג'טה VS קורולה VS אוקטביה VS לאנסר

כמובן שאני מדבר על רכב חדש מהחברה ולא על יד שנייה.

תודה.

פורסם

אני יכול רק להעיד על הלנסר 1500 שמשרתת אותי בנאמנות כבר למעלה מ 45000 ק"מ.

עושה את העבודה, חסכונית, נוחה, לוח מחוונים פשוט וברור, אפס תקלות. חסרה קצת כח בהאצות ביניים אבל הקיק דאון מחפה.

ממש טוב לנהג חסר שאיפות ספורטיביות.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

מסכים לגבי האוקטביה.

מיקמת את הדלק כראשון - לכן אם זה דבר חשוב לך אין מה להשוות, האוקטביה 1.2TSI תהיה א' - חסכונית משמעותית מכל השאר וב'- מהירה משמעותית מהן. יופי זה משהו מאוד סוביקטיבי ונוחות גם - יש המעדיפים מכונית קשה ויש מעדיפים רכה יותר

פורסם

קודם כל יופי זה טעם אישי אז קשה להתיחס. כמו כן לא ברור האם לשימוש משפחתי וכמה נפשות.

לדעתי מהרשימה שלך מזדה 3 הכי יפה ואחריה הקרוז.

מנסיון בליסינג:

פלואנס - עגלה מרווחת.

טויוטה - חסכונית , אך מתקמצנים באבזור (כריות אויר, חלונות חשמליים וכדומה).

גטה - כבדה ב1.6, לי אין נסיון ב 1.4 TSI ואוטוטו דגם חדש.

קרוז - הכי מאובזרת, ללא ספק השתפרה לעומת הדגם הקודם, אך לא בטוח שיש מספיק נסיון (הדגם הקודם סבל מבעיות אמינות).

מזדה3 - מהירה, אך הכי פחות מרווחת מכולם וגם מיושנת יחסית.

אוקטביה - זמן אספקה מטורף עקב ביקוש גדול ומיעוט הקצאות לישראל. חסכונית עם ה TSI, בגז ענק.

לאנסר - נכנסת חזק לליסינג בתור אילוץ (במקומות שלא נותנים לבחור) כי נמכרת זול יותר מהמתחרות. אני אישית לא מתלהב, אך אין לי נסיון.

מכל אלה לפי הקריטריונים שלך הייתי בוחר לפי הסדר הזה:

1. אוקטביה TSI

2. קרוז

3. טויוטה

4. מזדה

5. גטה

6. פלואנס

7. לאנסר

אבל שוב זה אישי - רובן ראויות ועובדתית נפוצות בציי הרכב ופרטיות.

לא הזכרת פוקוס חדשה ויונדאי I35 שאוטוטו מושקות ומסתמן שיהיו מתחרות ראויות.

פורסם
קודם כל יופי זה טעם אישי אז קשה להתיחס. כמו כן לא ברור האם לשימוש משפחתי וכמה נפשות.

לדעתי מהרשימה שלך מזדה 3 הכי יפה ואחריה הקרוז.

מנסיון בליסינג:

פלואנס - עגלה מרווחת.

טויוטה - חסכונית , אך מתקמצנים באבזור (כריות אויר, חלונות חשמליים וכדומה).

גטה - כבדה ב1.6, לי אין נסיון ב 1.4 TSI ואוטוטו דגם חדש.

קרוז - הכי מאובזרת, ללא ספק השתפרה לעומת הדגם הקודם, אך לא בטוח שיש מספיק נסיון (הדגם הקודם סבל מבעיות אמינות).

מזדה3 - מהירה, אך הכי פחות מרווחת מכולם וגם מיושנת יחסית.

אוקטביה - זמן אספקה מטורף עקב ביקוש גדול ומיעוט הקצאות לישראל. חסכונית עם ה TSI, בגז ענק.

לאנסר - נכנסת חזק לליסינג בתור אילוץ (במקומות שלא נותנים לבחור) כי נמכרת זול יותר מהמתחרות. אני אישית לא מתלהב, אך אין לי נסיון.

מכל אלה לפי הקריטריונים שלך הייתי בוחר לפי הסדר הזה:

1. אוקטביה TSI

2. קרוז

3. טויוטה

4. מזדה

5. גטה

6. פלואנס

7. לאנסר

אבל שוב זה אישי - רובן ראויות ועובדתית נפוצות בציי הרכב ופרטיות.

לא הזכרת פוקוס חדשה ויונדאי I35 שאוטוטו מושקות ומסתמן שיהיו מתחרות ראויות.

בוא נראה למה שמת את הלנסר במקום האחרון:

מול פלואנס: מה זה עגלה? הלנסר בהחלט שלא.

מול טויוטה - ללנסר עוד כרית אחת (סה"כ 7) ולא מתקמצת באיבזור, כולל בקרת יציבות וכו'.

מול מזדה - מרווחת ולא מיושנת (אגב, אני חושב שכל המכוניות ברשימה שלך "מהירות")

מול ג'טה - הדגם של הלנסר חדש יותר, מרווחי טיפולים גדולים יותר

מול קרוז - ללנסר אין בעיות אמינות

אוקטביה - אין לי מה להוסיף חוץ מזה שללנסר מרווחי טיפולים גדולים יותר.

אז לשים רכב שאתה לא מכיר במקום אחרון למרות שיש לו "קצת" ממה שאין לאחרות ברשימה, זה לא רציני.

הייתי ממקם את הלנסר במקום טוב באמצע כי כזאת היא, עושה את העבודה באמינות.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

קודם כל תודה. יש עוד מתחרות בקטגוריה כמו פורד פוקס וסובארו בי.3

שורה תחתונה? מי הכי מומלצת גם מבחינת יופי?(נכון שיופי זה דבר יחסי אבל יש איזה "סטנדרט".. ולדומה: רובנו חושבים שבר רפאלי יפה icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif)

תודה

פורסם

בין איזה רכבים ההורים מתלבטים?

ככה יהיה לנו יותר קל לעזור.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הכל אני יכול בחופש הגדול.

שאל אותם, מן הסתם הם משלמים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
קודם כל תודה. יש עוד מתחרות בקטגוריה כמו פורד פוקס וסובארו בי.3

שורה תחתונה? מי הכי מומלצת גם מבחינת יופי?(נכון שיופי זה דבר יחסי אבל יש איזה "סטנדרט".. ולדומה: רובנו חושבים שבר רפאלי יפה icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif)

תודה

רובנו אכן חושבים שהיא יפה, אבל אתה לא שואל על רכב מסוים אם הוא יפה או לא, אתה שואל איזה יותר יפה.

ופה כמו בבחורות, הכל עניין של טעם. אמנם בר רפאלי יפה אבל כשתבקש מגברים לבחור בין 4 בחורות, נגיד: רותם סלע, שרי גבעתי, אסתי גינזבורג ובר רפאלי. פה הבחירה כבר עניין של טעם אישי.

קפיש?!

ודרך אגב, אני הייתי הולך או על גרסה מאובזרת של קורולה או על אוקטביה TSI

פורסם

מבין מה שרשמת, לאנסר 1500 גם נראית טוב וגם הצריכת דלק שלה טובה, רק כמו שאמרו פה, לא לבעלי שאיפות ספורטיביות.

אפשר גם לשקול קיה פורטה 6 הילוכים אם אתם אוהבים איך שהיא נראית, אני אישית אהבתי.

אם ידני זו אופציה- תפזלו לכיוון הפיאט בראבו. עיצוב (גם מבפנים וגם מבחוץ) זה צד חזק שלה, צריכת הדלק שלה טובה מאוד, המושבים טובים והרכב סופג יפה מהמורות וסדקים בכבישים, ואם בא למישהו ללחוץ קצת- מבחינת קבוצת המחיר הזו, הרכב משאיר את כל השאר באבק. גם את האוקטביה שנחשבת בעצמה לדי זריזה ומאיצה יפה.

החיסרון היחיד של הרכב- הבגאז' יכול להיות גדול יותר. לא מדובר במצב קשה, כמה מזוודות ותיקים כן נכנסים, אבל עדיין, שפת הטענה נוחה יותר ועוד טיפה נפח בהחלט לא היו מזיקים.

פורסם

קודם כל הלאנסר היא לא לאנשים עם שאיפות (נקודה). זה רכב שאתה בא בבוקר מניע ונוסע ולא חושב על דברים (אולי יוצא לך לחשוב למה לא קנית רכב אחר).

לדעתי הכי מומלץ כרגע הוא לחכות ל I35 ולראות איך היא תהיה.

בין אלה שנמכרות כרגע הייתי מתלבט בין הפורטה לקרוז כי הן נראות לי הכי טובות בגלל סיבות כאלה ואחרות.

לקנות רכב עם DSG זה נחמד אם אתה מתכנן עוד שנתיים (בתום תקופת האחריות) להחליף אותו, חיפוש קצר יסביר לך בדיוק מה מקולקל שם ואיך שלא יהיה האוקטביה עדיפה משמועתית על הג'טה כי היא מגיעה עם TSI וכמה שהיא מיושנת עדיין לא הוצגה לה מחליפה באירופה.

פורסם

שום רכב בסגמנט אין לו "שאיפה ספורטיבית" ולצורך העיניין גם לא לגולף או I30 שלא ציינת ברשימה.

אלה רכביים משפחתיים ,אני מבין שזה פורום חובבי רכב ,אבל מספיק לחפש ספורטיביות בכל דבר ,ובכלל זה מושג טיפשי כי מה שהוא אומר זה "הרכב שלי נראה כמו רכב ספורט ,אבל הוא לא קרוב לזה אפילו". בקיצור ,כבשה בעור זאב\איביזה בעור אבורה.

יופי זה עיניין של טעם ,לכן זה לא אמור לעניינן אותך מה אחרים חושבים.

הרכב שיתאים ביותר לדרישות שלך (נוחות וצריכת דלק) הוא אוקטביה 1.2 TSI ,אני הייתי הולך על ידני למרות שזה פחות נוח ,רק כי אני מפחד מTSI (וכי נמאס לי מאוטומטי ,אבל זה רק אני).

מאזדה ,קרוז ,קורולה: אינן נוחות לטעמי.

פלואנס אין לי מושג.

ג'טה יחסית נוחה ,פחות מהאוקטביה ,הלאנסר לא בהפרש רחוק מהאוקטביה ,אבל האוקטביה לטעמי הנוחה מכולן.

דלק: האוקטביה בזכות הTSI.

בקשר למי מחליט ,ללכת ולהתייעץ בפורום ואז להגיד לאבא תשמע זאת הכי טובה כי ככה וככה זה לא להחליט.

להחליט זה ללכת עם ההורים ,לבצע נסיעת מבחן ברכב ואחרי זה לשקול מה הכי כדאי ומה ישרת את רצונכם הכי טוב ,אחר כך אפשר להחליט.

שיהיה בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
איזה רכב הכי מומלץ מבחינת: דלק, יופי ונוחות?

מאזדה 3 VS קרוז VS פלאונס VS ג'טה VS קורולה VS אוקטביה VS לאנסר

כמובן שאני מדבר על רכב חדש מהחברה ולא על יד שנייה.

תודה.

לדעתי ,אפשר להוסיף גם את היונדאי I35 לרשימה .

לדעתי היונדאי הכי יפה ,אבל יופי ועיצוב הם שני פרמטרים לגביהם הדעה היא סובביקטיבית,אישית.

הג'טה מוחלפת בקרוב.

האוקטביה ,קרוב לוודאי היא החבילה המושלמת ,תערוך חיפוש ,כך תוכל למצוא גם את המינוסים של האוקטביה וגם את הפלוסים.

בהצלחה

תתחדשו

• תוכן חדש...