Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמישהו שנוהג קבוע באוקטביה ונסע גם ברוב הדגמים המתחרים

זה לחלוטין עניין של טעם. יש אנשים שמאוד מרוצים מפורטה ואומרים שהיא אפילו יותר נוחה להם

ללא מיקומים אני הייתי משאיר בתמונה את הלאנסר 1.8, פורטה 1.6 גטה 1.4 וקרוז 1.8

בדלק אוקטביה 1/14 אך השאר טיפה מאחור עם 1/12

לנסר 1.5, גטה 1.6 ,קרוז 1.6=חלשות

תלוי בגובה, משקל הנהג(שמן רזה גדול קטן),סוגי כבישים בנסיעה, מספר נוסעים ברכב = נוחות זה גם תלוי במשתמש

יש מגוון מבחני דרכים במגזין רכב שמשווה בין הדגמים הנ"ל

פורסם
קודם כל תודה. יש עוד מתחרות בקטגוריה כמו פורד פוקס וסובארו בי.3

שורה תחתונה? מי הכי מומלצת גם מבחינת יופי?(נכון שיופי זה דבר יחסי אבל יש איזה "סטנדרט".. ולדומה: רובנו חושבים שבר רפאלי יפה icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif)

תודה

לטעמי שתי מלכות היופי בקטגוריה הזו הן הבראבו של פיאט והלאון של סיאט. לשתיהן גם מנועי טורבו ותכונות נוספות המייחדות אותן לטובה משאר המתמודדות אצלך ברשימה.

פורסם

על סיבוב בסוכנויות ונסיעות מבחן חשבת?

את הצרכים הגדרת? לא ציינת כמה אנשים יסעו ברכב, לאיזה מרחקים ובאיזה כבישים, איזה מטען יובילו וכל כמה שנים אתם נוהגים להחליף רכב. כל אלה שיקולים המשפיעים על הבחירה.

וכמובן נושא היופי - זה עניין של טעם, ולדעתי האישית - גורם חסר משמעות.

מתוך הדגמים שציינת יש לאשתי מאזדה 3 (ליסינג) - אני חייב לציין שפרט לעיצוב החיצוני (שכאמור, לדעתי הוא חסר משמעות) אני לא מוצא בה דבר חיובי - מושבים לא נוחים (אבל בדגמים המאובזרים כנראה המצב יותר טוב), תא מטען קטן עם פתח לא נוח, חוסר כוח (הגוף בנוי למנוע 2 ליטר ומעלה) ועוד כמה וכמה חסרונות. ככל הנראה שהיתרון הגדול הוא אמינות, אבל יש לה כמה מתחרות בקטגוריה.

אישית בחרתי לפני מספר חודשים ברכב שכלל לא הזכרת - הסוזוקי SX4. לטעמי יותר נוחה ויותר מרווחת מהמאזדה, סוחבת יותר טוב בעליות, בדגם הסדאן תא מטען גדול מאוד, והיתרון החשוב ביותר - חסכון של 15,000-20,000 ש"ח במחיר הרכישה. לגבי אמינות קשה לי לקבוע כיון שמדובר בדגם חדש (שדרוג משמעותי ב-2010) אבל נסיון קודם עם מספר רכבי סוזוקי היה טוב מאוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אביך יכול לחכות אז הפורד פוקוס החדשה עם מנוע משופר ותיבת הילוכים של 6 הילוכים הכי כדאית למרות שהיא עדיין לא כאן.

הרכב מאוד מרווח וגם מאובזר המנוע אמור להיות חסכוני מאוד.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...