Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 400K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש מכונית ספורטיבית עד 400K.

אני רוצה שהיה לאוטו ביצועים טובים..

(האצה,מהירות מקסימלית וכו'...)

נוח(אני יכול להיתפשר על נוחות)

משנת 2008 ומעלה.

לא משנה איזה יד ראשונה או שנייה.

אני רוצה אוטו אם נפח 2000 ומעלה

250 כ''ס ומעלה

האוטו מיועד לנסיעה יום יומית.

עכשיו,אני רוצה שתרשמו לי ליד כל אוטו שאתם מציאים פרטים עליו כמו:כמה כ''ס יש לו כמה

מהירות האצה מ0-100 ומה הנפח שלו וכו'...

תודה.

פורסם
ואני רוצה שתעבור כיתה י"א בהצלחה, ואז נדבר.

לא הכל אפשר לקבל בחיים...

למה אתה מדבר ככה?מה עשיתי לך?!

וזה שרשם על הinfinity g37

שחכתי לרשום שאני לא רוצה אוטומט רק ידני

אין משהו יותר חזק?

פורסם

קודם תעשה שיעורי בית לבד, אחר כך תבוא להתייעץ.

אלה אם כן אתה מוכן לשלם לכמה יועצים קצת כסף שיעשו לך את השיעורי בית

מכוניות מתחלקות להרבה רמות,

ספורט, ספורט אקסטרים, משפחתיות גדולות, ולא חסר עוד, תכוון איזה דגמים יותר מעניינים אותך.

לדעתי קודם תקנה רכב "חלש" ואל תקפוץ ישר למים העמוקים. על פניו לא נראה שיש לך יותר מידי נסיון

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

וזה שרשם על הinfinity g37

שחכתי לרשום שאני לא רוצה אוטומט רק ידני

מתנצל בפנייך, הייתי צריך לנחש...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
קודם תעשה שיעורי בית לבד, אחר כך תבוא להתייעץ.

אלה אם כן אתה מוכן לשלם לכמה יועצים קצת כסף שיעשו לך את השיעורי בית

מכוניות מתחלקות להרבה רמות,

ספורט, ספורט אקסטרים, משפחתיות גדולות, ולא חסר עוד, תכוון איזה דגמים יותר מעניינים אותך.

לדעתי קודם תקנה רכב "חלש" ואל תקפוץ ישר למים העמוקים. על פניו לא נראה שיש לך יותר מידי נסיון

אני רוצה ספורטיבי סדאן 4 דלתות לא 2 ולא 5!

היה לי כבר אוטו ''חלש'' ואני רוצה לעבור

פורסם
למה אתה מדבר ככה?מה עשיתי לך?!

לי לא עשית כלום. רק הראית טרוליות מתקדמת בכך שביקשת מכונית בתקציב מאוד גבוה עם דרישות מוזרות (משומש? נפח 2000 ומעלה?) ובקשות מגוחכות ("אני רוצה שתרשמו לי...") שמעלות את הסיכוי שעוד לא סיימת בצפר ל-99.9% (או שזכית בלוטו, כי קשה לי לתאר שמישהו שהרוויח בעצמו את הכסף ידבר ככה בפורום מכוניות).

בכל מקרה, לבקשתך - קנה איוו ושפר אותה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לי לא עשית כלום. רק הראית טרוליות מתקדמת בכך שביקשת מכונית בתקציב מאוד גבוה עם דרישות מוזרות (משומש? נפח 2000 ומעלה?) ובקשות מגוחכות ("אני רוצה שתרשמו לי...") שמעלות את הסיכוי שעוד לא סיימת בצפר ל-99.9% (או שזכית בלוטו, כי קשה לי לתאר שמישהו שהרוויח בעצמו את הכסף ידבר ככה בפורום מכוניות).

בכל מקרה, לבקשתך - קנה איוו ושפר אותה.

אני לא רשמתי משומש רשמתי שזה לא משנה! חחח

ואני בן 19 אני בצבא יש לי את החסחונות שלי ואני לא יכנס לפרטים מאיפה יש לי כסף בסדר?

אם תרצה עוד פרטים כמו איפה אני משרת בצבא איזה תפקיד כמה יחידות עשיתי במתמטיקה וכדומה ...רק תשאל

פורסם

אכן חחח. אתה ממש לא צריך להוכיח לי שיש לך כסף או מאיפה הוא, אבל יעזור אם תתאמץ לשאול באופן קצת יותר רציני, אולי גם תקבל תשובות רציניות.

האם אתה מודע לעלויות האחזקה של רכב שעולה 400 אלף שקל? מדובר על הוצאה חודשית ממוצעת של 3000 שקלים לפחות, וירידת ערך של כ-50 אלף שקל בשנה. האם אתה מוכן לשרוף את החסכונות שלך כל כך מהר?

הערה נוספת: לבקש מאיתנו רשימות של מכוניות זה רעיון רע. לך תעשה שיעורי בית ותחזור עם דברים שמעניינים אותך. או שאתה מתכנן לעשות אנדנדינו על אוטו של 400 אלף שקל?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אכן חחח. אתה ממש לא צריך להוכיח לי שיש לך כסף או מאיפה הוא, אבל יעזור אם תתאמץ לשאול באופן קצת יותר רציני, אולי גם תקבל תשובות רציניות.

האם אתה מודע לעלויות האחזקה של רכב שעולה 400 אלף שקל? מדובר על הוצאה חודשית ממוצעת של 3000 שקלים לפחות, וירידת ערך של כ-50 אלף שקל בשנה. האם אתה מוכן לשרוף את החסכונות שלך כל כך מהר?

הערה נוספת: לבקש מאיתנו רשימות של מכוניות זה רעיון רע. לך תעשה שיעורי בית ותחזור עם דברים שמעניינים אותך. או שאתה מתכנן לעשות אנדנדינו על אוטו של 400 אלף שקל?

כן אני מודע לאחזקה ואני לא ממש אוהב את זה אבל בשביל איכות צריך לשלם :)

ואני מתכוון ברצינות ויש לי כמה מכוניות שאני מתבלט אבל לא יכול להחליט לבד...אולי אתה תוכל לעזור לי?

אני חשבתי על mitsubishi evo /subaru sti /infinity g37/ואולי היו עוד כמה שיציעו לי?

פורסם

שתי אפשרויות:

א. או שאתה מספיק אטום בשביל לשכוח שאת שלוש האפשרויות האלו המליצו לך כאן בשרשור (ואחת מהן כבר פסלת), ככה שלא "חשבת עליהן" בעצמך כי אפילו בשביל זה אין לך מספיק סבלנות/יכולת.

ב. או שאתה סתם משועמם.

בכל מקרה - ממני כבר לא תקבל תשובה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

שאלה רצינית - למה בחור בן 19 צריך רכב ב-400K ש"ח? בפחות מ-200K ש"ח (שזה גם הרבה הרבה יותר מדי לדעתי) אתה יכול לרכוש אחלה רכבים, כגון גולף GTI, איוו ו-STI משומשות ועוד.

יש לי הרגשה, לפי הגישה שלך, שגם ככה - לא משנה מה תקנה - ימאס לך אחרי שבועיים. גם מבחנית דאווין, אחרי סיבוב אחד-שניים אף אחד כבר לא יתרשם. לא חבל? תשקיע את הכסף בלימודים או במשהו אחר מועיל יותר.

רשמת?!

• תוכן חדש...