Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם

אתמול בערב עצרה אותי שוטרת לבדיקת רישיונות . למזלי הרע לא היה עלי כלום כי חזרתי מהמכון כושר . {טעות שלי מוכן לספוג דוח } למזלי העוד יותר רע זה שאני מישנת 2007 משלם דוחות תעבורה דרך הסדר שעשיתי איתם . אני משלם כול חודש סכום מסויים והם מנפיקים לי רישיון זמני לחצי שנה . עד שכול הדוחות ישולמו במלאום אני יקבל את הרישיון הקבוע שלי . אוקיי עד כאן בסדר . במסוף המשטרה מופיע שאין לי רישיון בתוקף מ שנת 2007 למרות שיש לי רישיון זמני עד 2011 ..ניסיתי להסביר לשוטרת

שזה לא יכול להיות שאין לי רישיון ואני מוכן להגיע לתחנה להציג אותו . אבל לא היא בשלה לא מעוניינת והביאה לי הזמנה לבית משפט . עד כאן זה הסיפור מישהו יודע מה אני עושה אוו פשוט מחכה למשפט ושם מציג את טענותיי . שווה לקחת עו"ד אוו להגיע לבד .

נוסע על איטלקיה חמה :onfire::onfire:

פורסם

מצלם את הרשיון התקף ( עד לאיזה תאריך הוא תקף ב 2011?) ושולח מכתב בקשה לביטול הדו"ח למשטרה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

השוטרת נהגה לפי ההוראות. אי הפקדת רשיון בביהמ"ש לאחר שהתקבלה אצל הנהג הודעה על שלילה בדואר רשום, מכל מיני סיבות, נהפכה בארץ רעה חולה. אנשים מתעלמים משלילה וחושבים שהחזקת הנייר בכיס תכסה אותם. לא אם נתקלים בשוטר יסודי. רק המחשב בניידת קובע את תוקף הרישיון.

פורסם

צר לי לאכזב אותך , אבל אותו מקרה בדיוק קרה לחבר קרוב.

רישיון הנהיגה שלו לא בתוקף מ 2007 גם בגלל דוחות שלא שולמו. הוא משלם במסגרת הסדר שעשה ונוהג על רישיון זמני.

שוטר נתן לו הזמנה לבית משפט ושם הוא קיבל 4 חודשי שלילה בפועל + 3 חודשי שלילה במשרד הרישוי וחובת טסט ותאוריה מחדש בגלל שלא היה חידוש רישיון מעל שנה מאז שנגמר התוקף.

אני לא יודע מה ההיגיון בזה שהם מנפיקים רישיון זמני בתקופת ההסדר, אם הרישיון הזה לא מכובד ע"י המשטרה.

לדעתי, להצטייד בעו"ד. אבל קודם, כמו שאמרו, נסה לשלוח צילום של הרישיון הזמני ותקווה לביטול ההזמנה.

שונא גזענים !.

פורסם

אני כבר אחרי שלוש חודשים שלילה+ תאוריה ונהיגה מונעת + תשלומי דוחות זה היה התנאי שלהם לרישיון זמני . מה אני יצטרך לעבור את הכול מהתחלה

פורסם

את האמת?

אני מאוד מקווה שכן.

קנסות בסכומים גבוהים, שלילה, נהיגה מונעת, תאוריה.

אתה כנראה עבריין תנועה סדרתי ואנשים כמוך לא רק מזלזלים בחוק אלא בסופו של יום גם פוצעים והורגים אחרים.

מי יתן והמשטרה ומערכת בתי המשפט יפסיקו להקל ראש במכת המדינה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
רישיונות זמניים לא מופיעים במסוף המשטרתי, לכן השוטרת נהגה כשורה.

השאלה העים אני מציג את הרישיון במשפט זה תופס

פורסם
מצלם את הרשיון התקף ( עד לאיזה תאריך הוא תקף ב 2011?) ושולח מכתב בקשה לביטול הדו"ח למשטרה.

עכשיו אתה רואה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
צר לי לאכזב אותך , אבל אותו מקרה בדיוק קרה לחבר קרוב.

רישיון הנהיגה שלו לא בתוקף מ 2007 גם בגלל דוחות שלא שולמו. הוא משלם במסגרת הסדר שעשה ונוהג על רישיון זמני.

שוטר נתן לו הזמנה לבית משפט ושם הוא קיבל 4 חודשי שלילה בפועל + 3 חודשי שלילה במשרד הרישוי וחובת טסט ותאוריה מחדש בגלל שלא היה חידוש רישיון מעל שנה מאז שנגמר התוקף.

אני לא יודע מה ההיגיון בזה שהם מנפיקים רישיון זמני בתקופת ההסדר, אם הרישיון הזה לא מכובד ע"י המשטרה.

לדעתי, להצטייד בעו"ד. אבל קודם, כמו שאמרו, נסה לשלוח צילום של הרישיון הזמני ותקווה לביטול ההזמנה.

Sameer תבדוק עם החבר.

לדעתי מה שהיה הוא שהרשיון הזמני לא היה בתוקף או שהוא לא שילם אותו ולכן דינו שנהג ללא רשיון נהיגה בתוקף מספר שנים.

שופט לא היה שולל אותו אם הרשיון באותה בדיקה של השוטר היה תקף, אם היתה נעשת טעות על ידי השוטר השופט היה מזכה אותו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

סליחה, טעות שלי.

בדקתי איתו ומסתבר שהוא פיספס תשלום בהסדר שנעשה מול המחלקה שאחראית על הקנסות, בגלל זה הרישיון הזמני שהיה לו [משולם] לא כובד בבית משפט.

שונא גזענים !.

פורסם

עכשיו זה נשמע יותר הגיוני.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

במסוף המשטרתי לא ניתן לראות עם קיים רישיון זמני, לכן במידה והצגת לשוטרת רשיון זמני בתוקף לאותו היום יש לך טענה לביטול הדו"ח, צריך לפנות למרכז לפניות נהגים בבקשה לביטול הדו"ח, לכאורה לא בוצעה עבירה ולכן יש לבטלו.

פנה מיד בטרם המשפט.

בהצלחה

ליאור ליברמן, עו"ד

• תוכן חדש...