Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כביש עירוני דו סיטירי עם שטח הפרדה בנוי שבו צומת T, אני נוסע מהצד הימני של הT לכיוון הצד השמאלי, בצומת מוודא שהכביש ריק מהכיוון הנגדי ומכל הצדדים ומבצע פניית פרסה שמאלה (למרות שמהנתיב שלי אפשר להמשיך רק ישר). עוצרת אותי ניידת פיקוח משולב משו כזה ונותן לי דוח על סך 500 ש"ח על פרסה במקום אסור.

לפי הזיכרון שלי עוד מאז שלמדתי תיאוריה אפשר לבצע פניית פרסה בכל מקום כל עוד אין תמרור שאוסר זאת.

והרי ציטוט התקנה:

44. (

א) לא יפנה נוהג את רכבו כדי להסתובב ולנסוע בכיוון הנגדי (להלן - פניית פרסה), אלא בנסיבות שאין בהן הפרעה או סיכון לעוברי דרך, ולא יפנה כאמור כשהוא מתקרב לעקומה או לפסגה תלולה או במקום שרכבו אינו נראה לעיני נוהג רכב אחר המתקרב מכל צד שהוא.

(

ב) בכפוף לאמור בתקנת משנה (א), מותר לפנות פניית פרסה לשמאל מנתיב לפניה שמאלה ומכל נתיב אחר שלא הוצב בו תמרור או סימון האוסר פניית פרסה.

(סוף ציטוט)

האם אני טועה בכל זאת? האם כדאי ללכת להשפט? יש לציין שלא קיבלתי אף דוח ב5 השנים האחרונות.

יקי

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כביש עירוני דו סיטירי עם שטח הפרדה בנוי שבו צומת T, אני נוסע מהצד הימני של הT לכיוון הצד השמאלי, בצומת מוודא שהכביש ריק מהכיוון הנגדי ומכל הצדדים ומבצע פניית פרסה שמאלה (למרות שמהנתיב שלי אפשר להמשיך רק ישר). עוצרת אותי ניידת פיקוח משולב משו כזה ונותן לי דוח על סך 500 ש"ח על פרסה במקום אסור.

לפי הזיכרון שלי עוד מאז שלמדתי תיאוריה אפשר לבצע פניית פרסה בכל מקום כל עוד אין תמרור שאוסר זאת.

והרי ציטוט התקנה:

44. (

א) לא יפנה נוהג את רכבו כדי להסתובב ולנסוע בכיוון הנגדי (להלן - פניית פרסה), אלא בנסיבות שאין בהן הפרעה או סיכון לעוברי דרך, ולא יפנה כאמור כשהוא מתקרב לעקומה או לפסגה תלולה או במקום שרכבו אינו נראה לעיני נוהג רכב אחר המתקרב מכל צד שהוא.

(

ב) בכפוף לאמור בתקנת משנה (א), מותר לפנות פניית פרסה לשמאל מנתיב לפניה שמאלה ומכל נתיב אחר שלא הוצב בו תמרור או סימון האוסר פניית פרסה.

(סוף ציטוט)

האם אני טועה בכל זאת? האם כדאי ללכת להשפט? יש לציין שלא קיבלתי אף דוח ב5 השנים האחרונות.

יקי

זה דיי אומר הכל.. מותר לך לפרסס כל עוד מותר לך לפנות שמאלה ואין תמרור שאוסר על פניית פרסה.

אם אני זוכר נכון.

פורסם

יש בצומת הזאת רמזור?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הדו"ח ניתן בצדק

מותר לך רק לנסוע ישר לפי הסימון על הכביש והסימון הזה גובר על הכל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מדובר בנקודה אפורה בחוק ויש פסיקות סותרות בעניין, גם במחוזי.

לך למשפט. אני מצאתי את הטקסט הבא בגוגל, תבדוק בפורום המשפטי אם זה נכון, ואם כן, הצטייד בפסק הדין.

בעקבות פסק דין בבית משפט עליון בערעור של נהג שביצע פרסה וקיבל דו"ח. ניתנו

הנחיות חדשות והן:

לא יירשם דו"ח תעבורה, אם הנהג פנה פניית פרסה בצומת בו אין תמרור האוסר על פניית

פרסה, כשמעל לרמזור מוצב תמרור "סע ישר", או תמרור "סע ימינה או ישר", או תמרור

"סע ימינה", ולא יירשם דו"ח תעבורה אם פנה פניית פרסה מנתיב בו מסומן על הכביש

חץ המורה לו ישר בלבד, או ימינה בלבד, או ימינה וישר בלבד.

ניתן לאכוף:

בנסיבות שיש בהן הפרעה לתנועה או סיכון לעוברי הדרך, בקרבת עקומה או פסגה תלולה,

או במקום שרכבו אינו נראה לעיני נוהג אחר המתקרב מכל צד שהוא, ניתן לרשום דו"ח

בגין פניית פרסה במקום שיש סימון, במידה והייתה הפרעה"

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כן הצומת מרומזרת וניתן לפי הרמזור לנסוע ישר בלבד. יש לציין ששדה הראיה שם רחב מאוד ולא הפרעתי או סיכנתי איש. אעלה תמונה בקרוב.

BMW E92 8)

פורסם
מדובר בנקודה אפורה בחוק ויש פסיקות סותרות בעניין, גם במחוזי.

לך למשפט. אני מצאתי את הטקסט הבא בגוגל, תבדוק בפורום המשפטי אם זה נכון, ואם כן, הצטייד בפסק הדין.

בעקבות פסק דין בבית משפט עליון בערעור של נהג שביצע פרסה וקיבל דו"ח. ניתנו

הנחיות חדשות והן:

לא יירשם דו"ח תעבורה, אם הנהג פנה פניית פרסה בצומת בו אין תמרור האוסר על פניית

פרסה, כשמעל לרמזור מוצב תמרור "סע ישר", או תמרור "סע ימינה או ישר", או תמרור

"סע ימינה", ולא יירשם דו"ח תעבורה אם פנה פניית פרסה מנתיב בו מסומן על הכביש

חץ המורה לו ישר בלבד, או ימינה בלבד, או ימינה וישר בלבד.

ניתן לאכוף:

בנסיבות שיש בהן הפרעה לתנועה או סיכון לעוברי הדרך, בקרבת עקומה או פסגה תלולה,

או במקום שרכבו אינו נראה לעיני נוהג אחר המתקרב מכל צד שהוא, ניתן לרשום דו"ח

בגין פניית פרסה במקום שיש סימון, במידה והייתה הפרעה"

יש אסמכתא ? לא מצאתי פסיקה כזו בעליון בשני אתרים משפטיים.

כאן פסק דין במחוזי האחרון מבחינת תאריך , שבו בסיטואציה דומה נמצא הנהג אשם

http://www.nevo.co.il/psika_word/mechozi/m04001362-435.doc

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

במקרה שאני ניגש למשפט, יש לזה עלות כלשהיא, משהו שיתווסף לסכום הקנס המקורי?

BMW E92 8)

פורסם

קיבלת דו"ח סמל אישום 3797 או 6482

שניהם עוסקים בכך שנסעת שלא בהתאם לחץ המסומן ברמזור או על הכביש או בתמרור.

במשפט השופט אם מוצא אותך אשם יכול לתת לך עונש מסכום הקנס המקורי ומעלה ואם יש לך שובל עבירות רב להתחשב גם בכך כדי להחמיר בעונש

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא מסתדר לי.

אם בצומת יש ישר וימינה, אבל אין שמאלה כי יש שם בניינים ולא כביש. (מי ישים חץ שמאלה כשאין כביש שמאלה).

אם אין שלט שאוסר פרסה, לא אמורה להיות מניעה לעשות פרסה. כשאסור לעשות פרסה (בעיקר בגלל תכנון רמזורים) יש שלט שאוסר זאת במפורש.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
לא מסתדר לי.

אם בצומת יש ישר וימינה, אבל אין שמאלה כי יש שם בניינים ולא כביש. (מי ישים חץ שמאלה כשאין כביש שמאלה).

אם אין שלט שאוסר פרסה, לא אמורה להיות מניעה לעשות פרסה. כשאסור לעשות פרסה (בעיקר בגלל תכנון רמזורים) יש שלט שאוסר זאת במפורש.

זה מצב מסוכן מאוד ואני אסביר למה:

אם הצומת מרומזר ואין בו פניה שמאלה ומעל הרמזור יש חץ האומר שהרמזור מתייחס לנסיעה ישר וימינה או רק ישר, זה אומר שלבאים מהנתיב הנגדי יש כמובן רמזור נוסף ושני אלו ירוקים בו זמנית. מה שקורה במצב כזה הוא שמי שעושה פרסה כשהרמזור ירוק יפריע לתנועה הנגדית שגם לה אור ירוק.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
יש אסמכתא ? לא מצאתי פסיקה כזו בעליון בשני אתרים משפטיים.

כאן פסק דין במחוזי האחרון מבחינת תאריך , שבו בסיטואציה דומה נמצא הנהג אשם

http://www.nevo.co.il/psika_word/mechozi/m04001362-435.doc

אז אני מחפש טוב ממך... (אבל הקישור לעליון לא נמצא).

http://www.takdin.co.il/searchg/%D7%99%D7%A7%D7%99%D7%A8%20%D7%99%D7%A2%D7%A7%D7%91%20%D7%A9%D7%9E%D7%A9%20%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%99_hd_2L34nE3OtDLmnDJOmNt5qBZ0tBcXqRMm0.html

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

במצב כזה יהיה שלט שאוסר פרסה. לכן אמרתי שזה קשור לתכנון הרמזורים. לדעתי בדיוק למצב הזה התכוונו בחוק כשדיברו על זה שמותר לעשות פרסה כל עוד אין תמרור שאוסר מפורשות פרסה.

לא תראה מצב כמו שתארת בלי שיהיה תמרור איסור פרסה.

ולראיה, יש לי צומת כזה ליד הבית של ההורים. למכוניות ממול יש אדום ואין שלט שאוסר פרסה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...