Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם להעדיף מועדפת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

לאחר שרשור " מתנות ל10 בנות" שנחל הצלחה מסחררת ויצאו חולצות נדירות,

הגיע הזמן לנושא המועדפת.

אני כל כך מבולבל כן כדאי ,לא כדאי, למה כדאי איפה כדאי??

סה"כ אני לא מחפש עבודה לבניית קריירה לחיים, אני מתכנן טיול לדרום אמריקה לתקופה של מספר חודשים טובים.

ומצד שני הרבה אנשים מדברים איתי על נושא של "צבירה לרזומה", לעבוד במשהו שיחשב לי כעבודה שהיה לי בה נסיון

ומצד שלישי אני נרשם לקורסים להשלמת בגרויות כי תעודת בגרות זה חובה ככה שלעבוד מ 8 בבוקר עד הלילה זאת לא אופציה.

הברירה הטבעית הייתה לתדלק לא רחוק מהבית עבודה לא קשה במיוחד (לעבוד בתוך הYELLOW או משהו כזה לא מתדלק בפועל) ואפשר לשלב לימודים ויש את המענק של המיוחדת.

אבל אני רואה הרבה חברים שהולכים לתחום המכירות והשיווק או עושים איזה קורס בבנק. השאלה שלי האם הניסיון הזה שהם צוברים באמת כזה קריטי וכשאני יחזור מחול אני יפגר שנות אור מאחוריהם.

האם העבודה המועדפת בכלל כדאית ?

האם יש עבודה מועדפת שיכולה להקנות לי ניסיון + שכר גבוה ?

בקיצור הבילבול חוגג, אשמח אם תוכלו אפילו להפנות אותי למאמרים שיסדרו לי קצת את הראש או כל דבר דומה.

אודה על כל טיפ קטן או תגובה עם ניסיון אישי.

שבוע טוב.

פורסם

יש לך מקצוע? אתה יודע מה אתה רוצה לעשות כשתיהיה גדול?

או במילים אחרות - אתה רואה את עצמך ממשיך לעסוק במה שעסקת בו בצבא או טרם הגיוס?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חישוב שהיה לי בעבר גם, האם כדאי לעבוד במועדפת או לא...

באופן כללי קח בחשבון שכל עבודה מועדפת (בין אם זו תעשייה או חקלאות) בסופו של דבר אתה תרוויח מינימום כאשר בחקלאות קיים הפוטנציאל לתנאים סוציאלים ושכר גבוה מעבר לרגיל.

אם תחשב את נושא המועדפת בה אתה מרוויח 21 ש"ח (בקירוב) ותיקח את סכום המענק לאחר 180 ימי עבודה שכל יום 8 שעות. ותחלק יצא לך כביכול שאתה מרוויח 5 שקל נוספים לשעה.

בשביל לצמצם את כל הנושא במידה ותמצא עבודה שתשלם לך קבוע 26 שקל לשעה ותוכל לעבוד בה באופן תמידי אתה מצמצם את נושא המועדפת ונהנה מתנאי עבודה טובים יותר.

(החישוב נעשה ב2006 ייתכן ויש שינויים מינוריים בסכומים היום)(ט.ל.ח) :lol:

Confidence In Motion

פורסם
אם תחשב את נושא המועדפת בה אתה מרוויח 21 ש"ח (בקירוב) ותיקח את סכום המענק לאחר 180 ימי עבודה שכל יום 8 שעות. ותחלק יצא לך כביכול שאתה מרוויח 5 שקל נוספים לשעה.

בשביל לצמצם את כל הנושא במידה ותמצא עבודה שתשלם לך קבוע 26 שקל לשעה ותוכל לעבוד בה באופן תמידי אתה מצמצם את נושא המועדפת ונהנה מתנאי עבודה טובים יותר.

או עבודה מועדפת שנותנת 26 ויותר בכל מקרה - שעליהם תוסיף 5 שקל בשעה. לדוגמה - הרבה משרות אבטחה שדורשות קורס של שבועיים לפחות והתחייבות לשנה+\-.

יש לך מקצוע? אתה יודע מה אתה רוצה לעשות כשתיהיה גדול?

או במילים אחרות - אתה רואה את עצמך ממשיך לעסוק במה שעסקת בו בצבא או טרם הגיוס?

מצטער על ההתעלקות, אבל אני ממש מתקשה למצוא משרה מעניין בתחום המחשבים (תכנות וגם חומרה), שבטח לא התעסקתי בו בצבא. עבודה שתתן לי משהו לעתיד, מעבר למועדפת באבטחה באחד המלונות באיזור..

פורסם

עידן , לפי הבנתי בתחנות דלק במשמרת לילה משלמים 26 שקלים לשעה , וכמובן שיש גם שבתות וחגים , אז אפשר להרוויח טיפה יותר.

פותח השרשור: יש סיבה שהעבודות האלה הן מועדפות , כח האדם שם הוא כח אדם מתחלף ברובו (מעטים המקרים שאנשים נשארים שם המון שנים) , שבא להרוויח כסף בעבודה נוחה פחות או יותר (תחנת דלק יותר חקלאות פחות) ולקבל את המענק המיוחל , קריירה לא סביר שתצא לך מזה , וגם לא נראה לי שתרצה קריירה בתחום החקלאות , תחנות הדלק או הבניין.(אולי במלונאות).

האם זה שווה? אם יש לך עבודה נוחה יותר שבה משלמים 26 ש"ח לשעה אז קח אותה , או לחילופין עבודה שבה תגיע לכמות שעות שתוכל להרוויח לפחות 5 אלף ש"ח.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

כמו שכבר נכתב מעלי במידה ואתה עובד בעבודה מועדפת+המענק שאתה מקבל יוצא לך משכורת שעתית של כ26-27 שקל לשעה

כיום העבודות המשתלמות ביותר לצעירים אחרי צבא זה שיווק/מכירה.

אם אתה לא מתבייש "לדחוף" או שבאמת יש לך יכולת שיווקת אתה יכול להרויח כ40 ש"ח לשעה ומעלה, אפילו בחברות מסודרות כמו חברות תקשורת סלולר לווין וכ'ו.

העיקר במצבים כאלה לא להיכנס לחברות שעובדת בשיטת "הפרמידה" שבה אתה צריך להשקיע כסף וההכנסה לא בטוחה.

לגבי נסיון שאתה צובר לעתיד, לדעתי לא רלוונטי לגביך אם אתה עדיין ללא תעודת בגרות ואתה לא יודע מה אתה רוצה ללמוד

לעשות קורס בבנק וכ'ו לא משתלם, אבל אם בכל זאת אתה חושב שזזה הכיוון יש היום הרבה סוכוניות נדל"ן שממנות קורסים לצעירים כדי שיעבדו אצליהם, עדיין זאת לא עבודה שאתה יכול להמשיך לעסוק בה אלה זה זמני עד שבועת הנדל"ן תתפוצץ.

בסופו של דבר אם יש לך את היכולת השיווקית תנסה להתקבל לאחת חברות התקשורת או הסלולר הגדולות תרוויח משכורת יפה גם תחסוך לטיול שאתה מתכנן וגם כמה שזה מצחיק סך הכל העבודה היא לא קשה והסביבה של אנשי מכירות צעירים היא בהחלט מצחיקה ויכולה להעביר את הזמן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה פשוט: אם הצלחת למצוא עבודה של 27 - 30 ש"ח לשעה (מכירות ושיווק) והשעות נוחות לך כך שתוכל להשלים בגרויות, לך על זה.

אם לא, כמו שאמרת, תחנת דלק תתאים לך בגלל השעות הגמישות והקרבה לבית + המענק.

ניסיון בעבודות כאלה לא יתן לך כלום, אלא אם מצאת עבודה שבה אתה רוצה להמשיך ללימודים בתחום.

אני למשל, שונא תקשורת אנשים ומכירות ואין לי יכולת חירטוט בשיט. עבדתי בחברת אבטחה כמה חודשים במשכורת מינימום ואחרי זה עבדתי עבודה מועדפת במפעל, התחייבתי ל9 חודשים, אחרי 9 חודשים ביקשו שאני ימשיך, הבטיחו לי שטויות שיקדמו אותי, הסמכות, חארטה. הייתי טיפש, נשארתי ושרפתי שנה נוספת במקום להרשם ללימודים, והמשכתי לעבוד במשכורת מינימום מצאת החמה עד צאת הנשמה.

הייתי צריך לפרוש ביום שקיבלתי את המענק, ולהמשיך לטיול/לימודים/מה שאתה מתכנן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה הכיוןן לימודים שלך?

קודם כל אל תרוץ לעשות בגרויות לפני שבחרת תחום לימודים.

אני למשל ביזבזתי שנה מהחיים על בגריות שבכלל לא היו רלוונטיות לתואר, ואחרי שיש לך תואר, את אף אחד לא מעניין אם עשית בגרות מלאה או את מה שצריך כדי להתקבל לתואר. (אלא אם אתה רוצה להיות איש חינוך).

תבחר תחום, תבדוק תנאי קבלה ותשלים את מה שצריך.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...