Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ויש לו שני זוגות RCA הייתי ממליץ על מגבר 4 ערוצים בנתוני פתיחה של 50-70 RMS בהתנגדות של 4 אוהם

במידה ויש לך רק זוג יציאות RCA הייתי ממליץ על מגבר עם אותם נתונים אבל שני ערוצים ואת האחוריים מחבר להיי פאוואר של הרדיו

פורסם
במידה ויש לו שני זוגות RCA הייתי ממליץ על מגבר 4 ערוצים בנתוני פתיחה של 50-70 RMS בהתנגדות של 4 אוהם

במידה ויש לך רק זוג יציאות RCA הייתי ממליץ על מגבר עם אותם נתונים אבל שני ערוצים ואת האחוריים מחבר להיי פאוואר של הרדיו

דיברתה איתי סינית עכשיו

פורסם

אתה תחוש בשינוי, רק קח בחשבון שההשקעה היא ניכרת ביחס לרכיבים שלך.

הוספת מגבר כרוכה בחיווט ובהתקנה שעולים סכום לא מבוטל. תוסיף לזה מגבר בסיסי אך לא זבל סיני, ותגיע להוצאה של 1200-1500 שקל.

מה שכן, מגבר הוא הצעד הנדרש בדרך לשיפור העוצמה והאיכות במערכת שלך.

ד"א, מה הדגם של הר"ד שלך ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יכול לקצר את המערכת או משהו,כי פשוט אנשים שם רק מחמיאים לו

בתקציב של עד 400 שקל אני יכול להביא מגבר יד שנייה?

פורסם

מגבר "זבל סיני" אבל עובד ועובד לא רע

ב 400 ש"ח זה הטוב ביותר שתוכל למצוא ועדיף באלף מונים מ"זבל סיני" משומש ....

אבל אם ישנה אפשרות להעלות תקציב בהחלט מומלץ לעבור למגברים בסגנון ורמה גבוהה יותר

פורסם

במקרה הטוב- זה עובד.

לא רע? אני לא יודע מה זה מגבר בשבילך. מוצר שעובד?

מגבר צריך להעביר את האות באופן חזק ממשמעותי ונקי משמעותית מההגברה הפנימית של הר"ד.

פותח הנושא:

ב 400 שקל חבל לקנות מגבר.

לחסוך עוד טיפה ותקנה מגבר שיהיה שווה את ההשקעה.

פורסם

ישנם מגברים ב 400-500 שעושים עבודה מעולה !! (כן אני יודע שזה נשמע מוזר) אבל אדם חכם רואה את כל מה שלפניו ולא רק חלק ממשפט

ושים לב אני חוזר ומדגיש שבתקציב הזה מגברי הפלטינום או הרודיאו או ה V12 הם מעולים לסכום המוצא

אני אישית בחיים לא הייתי נתפס עם כזה מגבר ברכב שלי אבל באותה מידה אני יודע לכבד גם תקציבים קטנים יותר

לכן אני שב ואומר שההחלטה על זבל סיני משומש כמו JBL סדרות 1004 וכדומה, מול מגבר זבל סיני אחר כגון פלטינום או רודיאו או V12 חדש בקרטון עם אחריות מלאה לשנה היא מבחינתי החלטה פשוטה ולא מסובכת שבה הכף נוטה בגדול למגבר החדש

לגבי ההחלטה על מגבר כזה או בכלל לא, זה ברור שהמגבר עדיף אלף מונים

ישנם מאות ואלפי רכבים שנוסעים עם מערכות סאונד שמורכבים בהם מגברי זבל סיני המפעילים סאבים ורמקולים ועובדה היא שהאנשים מבסוטים

פורסם

JBL GTO זה זבל סיני כמו פלטינום אודיו ?

GIVE ME A BREAK !

JBL GTO הוא מגבר של חברה מכובדת, מסדרת ביניים.

פלטינום אודיו זה מגבר מדבקה שמיוצר לעוד 10,000 חברות תחת שם אחר.

זה שאנשים מבסוטים זה לא הופך את הציוד לטוב.

פורסם

GBL זה מגבר סיני

אם קשה לך לקבל זאת תהפוך את המגבר ותראה את זה כתוב באותיות מאירות ממש מול עיניך

אם זה "זבל סיני" או סתם סיני זו כבר שאלה אחרת

עושה רושם שאתה זה שקובע אז אני בהחלט זורם איתך

אני מסכים אם מה שכתבת לחלוטין מילה במילה , גם לגבי זה שזה מגבר מדבקה וגם לגבי זה שלדבריך "אם אנשים מרוצים זה לא הופך את זה למוצר טוב" כתבת את זה פשוט נפלא

נכון זה לא הופך את זה לטוב אבל משפט המפתח הוא שאנשים מבסוטים וזה מה שפותח השרשור רוצה "להיות מבסוט ולהשאר בתקציב שלו"

ושלא תבין אותי לא נכון אני אף פעם לא התעסקתי במגברים האלה אבל זה הטוב ביותר בתקציב הזה

• תוכן חדש...