Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה התחדשתי בפיג'ו 206 שנת 2004 אך ישנה בעיה עם המפתח-שלט (לא בדיוק יודע איך לקרוא לזה אבל זה המפתח המקורי של פיג'ו שיש עליו 2 לחצנים), ברגע שאני יוצא מהרכב נועל אותו, ומתרחק קצת, הלחצנים שיש עליו מפסיקים לעבוד אך ברגע שאני נכנס בחזרה לרכב (אפילו בלי להכניס את המפתח לסוויץ') הלחצנים חוזרים לעבוד כרגיל ואין לי שום בעייה לצאת ולהשתמש בכפתורים עצמם בשביל לנעול ולפתוח כל עוד אני נשאר קרוב לרכב.

מישהו נתקל בזה במקרה? רעיונות לפיתרון הבעייה?

תודה לעוזרים :-)

פורסם

אם הצלחתי להבין אותך נכון המפתח/שלט פועל אך טווח הפעולה מאוד קטן.

תתחיל בהחלפת סוללה בתוך המפתח.

פורסם
אם הצלחתי להבין אותך נכון המפתח/שלט פועל אך טווח הפעולה מאוד קטן.

תתחיל בהחלפת סוללה בתוך המפתח.

לא בדיוק, זה פשוט מפסיק לעבוד ברגע שאני מתרחק מהרכב וכשאני מתקרב לרכב זה לא חוזר לעבוד עד אשר אני נכנס בחזרה לתוך הרכב. וכל עוד אני נמצא בסביבת הרכב אפילו כמה עשרות מטרים מהרכב זה עובד כרגיל עד איזשהי נק' מסויימת שזה פשוט מפסיק לפעול ולא חוזר לפעול עד שאני נכנס בחזרה לרכב.

והסוללה חדשה זה הדבר הראשון שחשדתי בו.

• תוכן חדש...