Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל טוב !

הרכב נראה יפה!

לצערי הרב השברולט שלי מושבתת זמנית עד שאמצא מכסה לדיסטריביוטור HEI ולכן לא הגעתי אתמול להשקה.

אם היו יותר תמונות ההנאה של הצופים היתה רבה יותר הנאה.

מה קרה, בתל אביב נגמר הפילם ואין תמונות?!:?:

שלמה דן גדרון

פורסם

היי לכולם!!

ארוע מקסים,איש מדהים ואספן אמיתי,משפחה ענקית שמפרגת באופן ראוי להערכה,רכב ששופץ באופן מקצועי וברמה המזכירה שיפוצים בחו"ל,אכן השקה מכובדת לחברנו אריק, מותיקי המועדון!!

אריק ובני המשפחה היקרים,לכבוד היה לי להיות חלק מההשקה הנפלאה.

תודה לכל החברים שהגיעו לכבד את הארוע!(חיפה ,שפלה,שרון ,ירושליים וכמובן החברים הרבים מהמרכז)

להתראות בהשקה הבאה....(בקרוב מאוד).

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם
אני ממליץ מאד בהשקה הבאה לשים את הגדרות מסביב לרכב המושק.

פשוט מזעזע ומבייש הצורה שהקהל מתנפל על הרכב, נוגע בלי בושה , דוחפים בצורה אלימה .

כך שאני מקווה שלהבא (קובי? נחום?) הרכב המושק יגודר .

אתמול באמת התנהגות הקהל ברגע ההשקה הייתה פשוט מבישה ולא נעימה בלשון המעטה.

אנשים פשוט דחפו, ולא הפסיקו לגעת ברכב , וגם במהלך טקס ההשקה בעת שקובי נאם אנשים פשוט הסתירו את הרכבים שליד הרכב המושק , ואפילו שקובי ביקש מספר פעמים מהקהל לזוז מעט מהרכבים אנשים פשוט המשיכו להסתיר לדחוף ולבייש את המעמד.

שורה תחתונה : להבא מומלץ לגדר את הרכב המושק ובכלל את אזור ההשקה!

באירופה זה לא היה קורה. כאן הישראלי המכוער שוב מראה את פרצופו דוחף נוגע, ועושה מה שנראה לו.

יש גדר,היה גדר, היה מנוע ?

IMG_3661B.jpg

פורסם

לאריק,

לצערי הייתי מאות ק"מ מתל אביב.

הרכב נראה מדהים. מקווה לראותו במפגשים.

למי שלא יודע, זה רכב די נחשק בארה"ב.

יוסי נדיבי

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

כל פעם מחדש מדהים לראות את כמה ארוך האוטו הזה

נכון מאד.

הרבה פעמים תהיתי אם הוא יותר ארוך או יותר אדום ... :roll:

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
אני ממליץ מאד בהשקה הבאה לשים את הגדרות מסביב לרכב המושק.

פשוט מזעזע ומבייש הצורה שהקהל מתנפל על הרכב, נוגע בלי בושה , דוחפים בצורה אלימה .

כך שאני מקווה שלהבא (קובי? נחום?) הרכב המושק יגודר .

אתמול באמת התנהגות הקהל ברגע ההשקה הייתה פשוט מבישה ולא נעימה בלשון המעטה.

אנשים פשוט דחפו, ולא הפסיקו לגעת ברכב , וגם במהלך טקס ההשקה בעת שקובי נאם אנשים פשוט הסתירו את הרכבים שליד הרכב המושק , ואפילו שקובי ביקש מספר פעמים מהקהל לזוז מעט מהרכבים אנשים פשוט המשיכו להסתיר לדחוף ולבייש את המעמד.

שורה תחתונה : להבא מומלץ לגדר את הרכב המושק ובכלל את אזור ההשקה!

באירופה זה לא היה קורה. כאן הישראלי המכוער שוב מראה את פרצופו דוחף נוגע, ועושה מה שנראה לו.

למה בדיוק ציפתה?

אני כבר דיברתי והתמרמרתי על הנושא,אבל כרגיל קיבלתי תשובות מתנגחות כנראה מאותם אנשים שמעודדים התנהגות נלוזה כזאת.

גהנום ירוק.

• תוכן חדש...