Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בידיעות אחרונות כתוב שמשרד התחבורה הודיע ליפנאוטו שהוא לא מאשר יותר התקנת קיטים של פרודרייב עד שיקבל אישור יצרן שאין בעיה עם ההשפעה על שאר מכללי הרכב ועל זיהום האוויר.

1. איפה הם היו עד היום, אם זה נראה להם מסוכן? היבואן מתקין את הקיטים האלה כבר איזה ארבע שנים.

2. הם שתו 98? זה קיט מאושר בידי היצרן ואחד שמותקן בידי היבואן. איפה בדיוק הבעיה.

3. מעניין מה יקרה לבעל אימפרזה משופרת שיגיע לטסט.

4. הפעם זה מצחיק (או נידנוד לבעלי פרודרייב), אבל השלומיאליות של "אנשי המקצוע" המשרד התחבורה מפחידה אותי. יש מקומות שהם כן נדרשים, ובמקום להיות שם הם עסוקים בהתעסקות מיותרת ומאוחרת באימפרזה טורבו.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באמת מדהים.

נכתב שם כי משרד התחבורה כתב ליפנאוטו: "כנציג יצרנית רכב מכובדת הינך יודע, בוודאי, כי שינויים בהספק המנוע יכולים להשפיע על כל מערכת העברת הכוח, על מערכת הבלמים ומערכות הקירור. בנוסף, התקנת הערכה עלולה לפגוע ברמת פליטת המזהמים ותצרוכת הדלק כך שתחרוג מהאישור המקורי של הרכב".

זה כל כך מופרך שבאמת לא יודע אם לצחוק או לבכות. משרד התחבורה, אותו גוף שאין לו שמץ של מושג בכלום, יודע להגיד ששינויים בהספק המנוע של האימפרזה (שמאושרים ע"י היצרן בחו"ל כמובן), משפיעים לרעה על מערכת העברת הכוח, הבלמים והקירור. כמה נחמד שמשרד התחבורה דואג לשלומם של כל אותם רוכשי אימפרזות אומללים, אשר לא ידעו שאותו קיט הוא כל כך מסוכן לבריאותם ולשלום רכבם על שלל מערכותיו...

אתם יודעים מה? אני מסתכן ואומר שמשהו פה ממש ממש מסריח. אין לי ספק שמשרד התחבורה לא נתקל במקרה בעניין הקיט והבין את השלכותיו השליליות (שכמובן אינן קיימות). אני מוכן להתערב שמישהו הפנה את תשומת ליבו של מישהו אחר במשרד התחבורה ודאג שהנושא יטופל. השאלה היא מי - ולמה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אולי יבואני ה-Evo8 :?:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אצל מי בכלל נמצא כרגע משרד התחבורה?מי החכם שמשעמם לו ואין לו מה לעשות בעבודה חוץ מלחפש אימפרזות "ולמצא" בהם "בעיות"?

בכל העולם הכל תקין רק פה בארץ שיש בה תשתיות הכי טובות בדרכים דואגים שהאימפרזות לא יהוו סכנה...

שלא תבינו לא נכון אם יש ליקויים צריך לטפל בהם אבל משום מה נראה לי שזה עוד יציאה של משועמם...

צביקה

פורסם

שוב אני אומר כול עוד ישבו זקנים בני 8000+ במשרדי הממשלה אנחנו אוהבי הספורט המוטורי ניסבול!

למה כי מה הם יודעים מה חיים שלהם על הספורט מוטורי אולי הם יודעים לעשות מילחמות..

זה כמו שתישאל את הסבתא שלך מה זה איפרזה טורבו אותה תשובה תיהיה אצל חבר הכנסת.... :screwy:

ד''א

יש לי בחינה באזרחות אז אני בדיכאון.... :lol:

פורסם

שיביאו את גרסאות ה 300 כ"ס שנמכרות באנגליה

אם יש בעיה עם התקנה בארץ.

ושמיצובישי יביאו את גירסאות ה 400 כ"ס שנמכרות באנגליה.

יש הגיון בזה שהם לא מרשים להם.הרי אסור לשפר מכוניות בארץ.

לא שיש בזה הגיון אבל זה החוק

אייל

פורסם
ושוב אנחנו הולכים אחורה...

:cry:

מתי בדיוק הלכנו קדימה?

:roll:

לפחות היו זמנים שעמדו במקום...עדיף על ללכת אחורה.

:roll::evil::mad:

Back to the original - NC again.

פורסם

חכו חכו, עוד מעט יוציאו חוק שמגביל את נפח המנוע רק ל-1.6 אוט' או את המהירות ברכב ל-90 קמ"ש, כי זה הרי מסכן את בריאות, זיהום אוויר ושותה יותר מידי דלק שזה מצרך מאוד יקר בימנו. :evil:

פורסם

או קיי אנחנו לא נתקדם לשום מקום עד שלא יאיישו את משרדי הממשלה מקצוענים שמבינים עניין,וככה זה בכל המשרדים לא רק בתחבורה,ככה נראים משרדי הממשלה שלנו בכללי ,הכל שופע במינויים פוליטים של חברי-כנסת עסקנים,יש לך אנשים במשרדים שאין להם מספיק ידע לגבי הנושא שבהם הם עוסקים.

אם האיש ממשרד התחבורה כל-כך "מודאג" מאיכות הסביבה שיטפל בכל מיני רכבי דיזל מסחריים למיניהם או ארובות תחנות הכוח והמפעלים שמזהמות בצורה קיצונית ביותר את הסביבה,אפילו אין צורך במכשירי מדידה, שיצא לצומת הקרובה יעמוד ברמזור ויסתכל על האגזוזים איזה ענן עשן "מרהיב" הן פולטות,הוא מודאג מרכב חדש שנבנה במיטב ההתקדמות הטכנולוגית שהוא דווקא יגרום לזיהום אויר שחס וחלילה המודד יראה 0.56 במקום 0.55 בגלל עליית הספק המנוע זה מגוחך לחלוטין,הגיע הזמן שמישהו יעשה משהו בנידון.

פורסם

אני חייב לציין שלא מזמן התכתבתי בפורום אמריקאי, ומסתבר שהמון מכוניות שם לא מיובאות מפאת חוסר התאמה בתקני זיהום אוויר ותקנים אחרים.

במיוחד בקליפורניה התקנים מחמירים ביותר וכל יצרניות הרכב נאלצות לייצר דגמים מיוחדים לשוק האמריקאי עם ממירים קטליטיים חזקים (שמורידים את ביצועי המנוע), ומסתבר שיש גם סטנדרד בארה"ב של (OBD2 (On Board Diagnostics 2 ויכול להיות שאני לא מחדש פה משהו אבל כל המכוניות חייבות לעמוד בו ע"מ לאפשר שימוש במערכת אחידה לאיתור תקלות, כמו גם פנסים בסטנדרט אחר (אלומה ישרה), פנסי רוחב ופגושים סופגי מכות עד 5 מייל לשעה (כ8 קמ"ש) ובגובה אחיד(!) וכלללל זה בגלל משרד התחבורה האמריקאי.

רק מה, למכוניות מיושנות הרבה יותר קל שם כי הן לא חייבות לעמוד בסטנדרטים החדשים, ואף אחד לא ידרוש מרכב לעמוד ב"רטרו" על תקן חדש שיצא לאחר ייצורו. לרוב היצרניות שווה לייצר דגמים לשוק האמריקאי בגלל כוח הקניה של הארץ הזו.

ובלי לגרוע מעניין הסובארו זה באמת נשמע אבסורד, על כמה וכמה שמדובר בקיט מקורי של היצרן, ומה שהם "שכחו" שהאימפרזות המשופרות גם פונות ועוצרות "קצת" יותר טוב מאימפרזות רגילות.

פורסם

זה כמו שמשרד התחבורה קבע שחובה להתקין מסגרת התהפכות בטרקטורונים. בכל העולם לא מתקינים רק בארץ כן. הוכח שמסגרת ההתהפכות מסכנת יותר את הנהג.

משרד התחבורה ממציא את הגלגל מחדש.

חוצפה (ליברמן, לך הבייתה, מה אתה מבין ?)

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

יש לי רק מילה אחת:

....חבל.... :(:cry:

---Tuning CH---

פורום חדש של מוטוריקה !! עומד להיות אחד הטובים בארץ !!

דרושים מנהלים בנתיים !! כנסו..! פורום חזקקקק :-D

• תוכן חדש...