Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש במציבושי ליד התיבת הילוכים לחצן ECO ולחצן PWR.עכשיו נראלי שזה אומר ECO זה חיסכון בדלק וPWR זה כוח וזה צורך יורת דלק.

אם מישו יכול טיפה לתת הסבר על מתי להשתמש בפואר,ומתי באקו כי בטוח לא סתם יש שתי לחצנים.

שאלה שניה זה על המוט הילכוים יש כפתור מה הוא עושה?

פורסם

הכפתור על מוט ההילוכים נקרא OVER DRIVE והוא מבטל את ההילוך הרביעי.

משתמשים בו בעליות חדות וירידות תלולות.

שני הכפתורים האחרים - הבנת נכון. הראשון מקצר בין העברת ההילוכים השני מאריך את ההעברה.

אני לא הייתי נוגע בשני הכפתורים האלה ונוסע בדרייב. אבל אם אתה רוצה לבדוק - תנסה כמה פעמים.

בשיוט הרגוע תלחץ על ECO, כדי לצבור יותר מהר את המהירות תלחץ על PWR.

אבל שוב, בגלל שמדובר ברכב יחסית ישן, אני אישית לא הייתי משחק יותר מדי בגיר.

כמובן, OVER DRIVE כן מומלץ להשתמש ( בירידה, כדי למנוע התחממות הבלמים ובעליה כדי לא לאבד כוח ולא לבצע קיק דאון כל הזמן כדי שהרכב יסחוב).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמו שזה שמעליי אמר, אכן הOVER DRIVE הינו לחצן לעליות וירידות מתונות, אבל סתם ככה אין לך מה ללחוץ על זה, בייחוד שזה הוא רכב ישן יחסית אבל אם אתה בירידה או עליה ממושכת [ לא 200-300 מטר] אלא מעבר אז כן מומלץ לשימוש.

לגבי האקו ופאוור אין לך כל כך מה להתעסק עם זה, זה יכול ליצור לך בעיות גיר שאחר כך החלפת גיר תעלה כ1500 -2500 ש"ח, וגם בהתחשב ברכב שלך הוא אכן ישן ולא כל כך בטוח שהכפתורים יהיו שימושיים

פורסם

תיסע על ECO, זה לא מושך הילוכים עד לסל"ד גבוה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
,והלחצן Over Drive שיהיה על OFF כאילו לא לחוץ?

אלא אם אתה צריך להפעיל אותו בעליה\ירידה.

פורסם

מצאתי באינטרנט תתשובה הזאת אתרכזה שאל את המומחה משו כזה.

OVER DRIVE פירושו השהיית הילוך ,הרכב מוריד הילוך או נשאר באותו הילוך תלוי במהירות .

השימוש בה לעליות או האצות מהירות ועקיפות .

זה אומר שאם אני נוסע על 70 ואני רוצה שהאכב עכשיו יסע על 70 אז אני לוחץ ?

פורסם

גם אם תלחץ על הגז חזק, הגיר יוריד הילוך (קיק דאון). אתה לא חייב את זה לעקיפה, למרות שזה אפשרי.

אבל, אם אתה עולה לירושלים, ובעליה ארוכה אתה מרגיש שהרכב מוריד ומעלה הילוך כל הזמן כדי לשמור על המהירות הרצוייה,

תלחץ על OD ותישאר בהילוך השלישי עד לסיום העליה.

ובירידה ארוכה, אם אתה מרגיש שאתה כל הזמן לוחץ על הבלמים, כדי שהרכב לא יסע מהר מדי\לשמור מרחק מהרכב שלפניך,

תפעיל OD. אחרת הבלמים יתחממו, צלחות בלימה ייהרסו מהר מדי.

• תוכן חדש...