Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כשבועיים קנינו פולסוואגן גולף 2003 2.0

ובכסאות מאחורה לא עובד הפתיחת דלתות ושימוש בחלונות (חשוב לציין שהחלונות עובדות עם הכפתורים איפה שהנהג.)

איך אני מבטל את זה ? כי הבנתי שזה איזה "אמצעי" הגנה לילדים קטנים שיושבים מאחורה שלא יעשו משהו בטעות.

בנוסף, החלונות לא נסגרים אוטומטית מתי שאני נועל את האוטו, יכול להיות שאין את האופציה הזאת? אני לא חושב כי גולף של 03 אני דיי בטוח שאמור להיות. וכמה דבר כזה עולה אם אין?

ועוד משהו קטן , איפה אפשר לראות את הלחץ אוויר בגלגלים שצריך? זה לא אמור להיות כתוב איפשהו באוטו?

תודה רבה רבה לעוזרים! וחג שמח!

פורסם

בכדי לבטל את נעילת הדלתות האחוריות מפנים הרכב בכדי למנוע מילדים קטנים לפתוח את הדלת בזמן נסיעה בצע את השלבים הבאים.

פתח את הדלת האחורית צד שמאל וחפש בדופן הדלת בורג הניתן לסיבוב בעזרת הקצה של מפתח ההתנעה וסובב אותו נגד כיוון השעון. אותו דבר בדלת צד ימין רק סובב את הבורג עם כיוון השעון.

לחץ אוויר המומלץ מודפס על מדבקה המוצמדת לחלק הפנימי של מכסה מיכל הדלק (הדלתית).

בכדי לאפשר פתיחה וסגירה של החלונות בדלתות האחוריות לחץ על הכפתור שנמצא בדלת צד הנהג אשר מבטל או מאפשר פתיחה של החלונות האחוריים.

איזה כייף לי :)

פורסם
בכדי לבטל את נעילת הדלתות האחוריות מפנים הרכב בכדי למנוע מילדים קטנים לפתוח את הדלת בזמן נסיעה בצע את השלבים הבאים.

פתח את הדלת האחורית צד שמאל וחפש בדופן הדלת בורג הניתן לסיבוב בעזרת הקצה של מפתח ההתנעה וסובב אותו נגד כיוון השעון. אותו דבר בדלת צד ימין רק סובב את הבורג עם כיוון השעון.

לחץ אוויר המומלץ מודפס על מדבקה המוצמדת לחלק הפנימי של מכסה מיכל הדלק (הדלתית).

בכדי לאפשר פתיחה וסגירה של החלונות בדלתות האחוריות לחץ על הכפתור שנמצא בדלת צד הנהג אשר מבטל או מאפשר פתיחה של החלונות האחוריים.

תודה רבה !!! אני ינסה .

בקשר לנעילה אוטומטית של החלונות בזמן נעילת האוטו, צריך להיות את הפונקצייה הזאת בפולסוואגן גולך של שנת 03 ?

פורסם
תודה רבה !!! אני ינסה .

בקשר לנעילה אוטומטית של החלונות בזמן נעילת האוטו, צריך להיות את הפונקצייה הזאת בפולסוואגן גולך של שנת 03 ?

הרכב שווק בארץ ללא הפונקציה הזו.

פורסם
אצלי בגולף 1999 כשסוגרים את האוטו עם השלט החלונות עולים למעלה,אני דיי בטוח ש ב 2003 החלונות עלים גם כן.

מכיוון שיש לך אזעקה ברכב שחוברה למחשב הנוחות.

פורסם
הרכב שווק בארץ ללא הפונקציה הזו.

אתה טועה,

זה תלוי ברמת גימור.

בג'נריישן ו GTI בוודאות יש מרימי שמשות (וסוגר סאנרוף) מקוריים.

ב GTI יש אפילו אזעקה מקורית שמחוברת לצופר הרכב בתור צופר.[מודל 2001 ומעלה]

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הנעילה מרכזית,הלחצן על השלט.

לחיצה קצרה,נעילה לכל הדלתות בלי חלונות.

לחיצה ארוכה,נעילת כל הדלתות וסגירה אוטומטית של כל החלונות.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

ממה שאני מכיר עם הרכב הזה הוא לא הגיע כך כסטנדרט (מרים חלונות) אבל רוב ההתקנות שבוצעו היו אצל "רדיו מילאנו" ברמת גן והן כללו שלט נוחות לנעילה מרכזית, יכול מאוד להיות שבחרו לא לשדרג את המערכת ברכב שלך או שהיא הייתה ועם הזמן הפסיקה לעבוד....

אני ממליץ בתור התחלה שאתה נועל את הרכב תשאיר את המפתח מסובב לכמה שניות זה אמור להפעיל את מרים החלונות אם יש אחד כזה, תשאיר אותו באותה תנוחה שלסיגרת הדלתות מספר שניות ואז ברמת העיקרון זה אמור לסגור לך את החלונות אם יש מרימים, היה ולא הולך לך שלח לי הודעה בפרטי אני אתן לך פרטים של מתקין נייד עם מחיר שווה לכל כיס במידה ואתה מאזור המרכז.

בהצלחה,

דן.

פורסם
אתה טועה,

זה תלוי ברמת גימור.

בג'נריישן ו GTI בוודאות יש מרימי שמשות (וסוגר סאנרוף) מקוריים.

ב GTI יש אפילו אזעקה מקורית שמחוברת לצופר הרכב בתור צופר.[מודל 2001 ומעלה]

לא ראיתי שפותח האשכול כתב שיש ברשותו GTI ואתה ?

תשמ'ע ידידי היקר, עדיף לעזור לאנשים ולטעות בקטנה מאשר לא לעזור בכלל.

פורסם

אל תיקח את זה בצורה הזו : דיברתי על ג'נריישן, GTI שהיה לי את שתיהן (וכנראה גם קומפורטליין כוללת את המרימים מקוריים).

בשנת 2003 חלק ניכר מהדגמים היה בגימור ג'נריישן .

אתה אמרת שזה לא הגיע בכלל כאופציה ותיקנתי אותך שזה לא גורף לגבי כל דור 4.

זה המקום לשאול את פותח השרשור איזו רמת גימור ברשותו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...