Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,קרה מקרה לא נעים ו3 ג'אנטים ברכב שלי התעקמו כך שאף פנצ'ריה לא מצליחה ליישר אותם.

ואני, לא מצליח למצוא בשום מקום 3 ג'אנטים מברזל השחורים הרגילים לרנו מגאן שנת 2006.

בחברה רוצים רק על הג'נט אחד בלי הרכבה ובלי כלום 300 שקל. שזה מוגזם לדעתי כי להוסיף כמה שקלים אפשר כבר להרכיב מגנזיום.

השאלות שלי הן כאלה:

אוליי יש עוד דגמים של רכבים שמישהו מכם יודע בוודאות שהג'נטים שלהם מתאימים? למה אני אומר בוודאות, כי ניסיתי להרכיב ג'נטים של רנו מגאן 2009 (או לפחות כך אמרו בפנצ'ריה שמכרה לי אותם) והם נכנסים והכל, אבל הברקסים לוחצים על הג'נט ולא נותנים לגלגל להסתובב, כאילו חסר עומק כזה.

ואם כבר אני ילך על מגנזיום, מה אני צריך לבדוק שיתאים לי, ואני מעדיף יש שנייה כך שגם פה יעזור לי אם תגידו מאיזה דגמים של רכבים הגאנטים יתאימו לי.

 

בתודה מראש.

:-) just smile
פורסם

בכל פירוקיה הקרובה למקום מגוריך לא תתקשה למצוא מאגאן אשר תיאות לתרום איברים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

 

פורסם

אתה מאמין לי שהייתי ב4 פירוקיות באזור שלי (עפולה) ואין באף אחד אפילו מגאן אחת.

סיטרואן? יתאים? מנסיון?

:-) just smile
×
×
  • תוכן חדש...